- 11 Ekim 2018
- 456
- 511
- 103
Dualarım sizinle bir avazda inşallahNe guzel cok cekmemissin canimsuni sancidan dolayi o kadar canin yanmistir. Diger bayanlarin kendi sancisi vardir. Bak ne guzel simdi unuttun , cok buyuk bir sureci arkanda biraktin. Artik darisi basimiza
Tesekkur ederim sana da geçmiş olsun . Cigerlere indi galiba . Öksürürken ciğerim kopacak gibi . Kan geldi az önce de korktum . Yanımda kimsem yok perşembe izne ayrılıp annemin yanına gidecem inşallah .çok geçmiş olsun galiba ben akciğer enfeksiyonu ve gribe yakalanalı 18 gün oldu 2 defa antibiyotik tedavisi gördüm hala iyileşmedim öksürük balgama devam.Allah yardımcın olsun bol bol sıcak ıhlamur iç . Ciğerlerine inmez inşaAllah ciğerler öyle zor iyileşiyo ki. İnşaAllah sana yardımcı olacak Bi yakının vardır yanında. kız kardeşim yanımda olmasa ben napardım çünkü çok ağır geçirdim 38 derece ateş, 60 saniyede 1 çılgınlar gibi öksürük ve balgam ,çok kere nefes alamama tıkanma , 2-3 günde 1 acildeydim bu süreçte her gün parol yaptılar kollarım hala mosmor . Senin çok hafif geçirmeni temenni ediyorum.
Ben de yaptım bundanşönil diyorlar buna nasıl da güzel görünüyor özendimmmm ben de mi yapsammmm güle güle kullan benim kazaklarım hep o ipten bayılıyorum yumuş yumuş ve kılı tüyü de yok
Hadi bakalım kim önce doğuracakDoğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun rabbim size bağışlasın minisleri
Bu gidişle grupta en son ben doğum yapicam galibadoğum yapanları okuyunca bende hevesleniyorum doğum yapicam diye esim de dur daha vakit var en az iki hafta daha dursun orada diyor bebekle anlaşma yapıyor bekle diye
Canim senin kombi nasil bilmiyorum ama ben petekler isinmadiginda petekten su bosaltip kombiden su veriyordum. Bayagi kova kova su degistirdigim oluyordu ama bayagi etkisi oluyor . Cok sicak oluyor.
benımkıde aynı modelBen de yaptım bundanyumuş yumuş oldu.Eki Görüntüle 2572922
Çok sirinmis rengi . Bu renk de örmek istiyorum . Hem kıza hem erkeğe olurbenımkıde aynı modelama sarı hediye gelmişti bana yıka kurut bunu kullanıyorum taze taze bebişin üstünde Eki Görüntüle 2572927
Teyzeleri biz de bugün sarı papatyamın yeni doğan çekimini yaptırdıkRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin çok güzel duygular
Allah yardimcin olsun canim. Kesin degil ama bende yarin doguma girebilirim. Stresliyim. Cantalari hazirladim sözde ama aklima sürekli bisey geliyor benim de. Kendime cikista giyecek esofman koymamisim aklimda o var suanKızlar yarın 11 de genel anestezi ile sezaryen olacağım.
Hala bir eksik çıkıyor çantada ay yoruldum valla.
Bacağımdan ötürü çok gerginim nasıl ayağa kalkacağım nasıl yürüyeceğim diye. Çok dua edin bana kolaylıkla halledeyim.
Teyzeleri biz de bugün sarı papatyamın yeni doğan çekimini yaptırdıkRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin çok güzel duygular
Kızlar yarın 11 de genel anestezi ile sezaryen olacağım.
Hala bir eksik çıkıyor çantada ay yoruldum valla.
Bacağımdan ötürü çok gerginim nasıl ayağa kalkacağım nasıl yürüyeceğim diye. Çok dua edin bana kolaylıkla halledeyim.
ayy kıyamam ya senin için zor olacak eşinyanındaysa o biraz yardım etse ... ciğerlere inmesi insanı mahvediyor ... benim hastalık ciğerlerimde başlamıştı 18 gün oldu daha kendimde değilim bile .. sen bol bol sıcak birşeyler iç ateşin varsa direk acile gitTesekkur ederim sana da geçmiş olsun . Cigerlere indi galiba . Öksürürken ciğerim kopacak gibi . Kan geldi az önce de korktum . Yanımda kimsem yok perşembe izne ayrılıp annemin yanına gidecem inşallah .
ayyyy nasıl güzelmiş bayıldımmmmm bana da öğretinnnn çok güzelmişşşşş ne örgüsü bu ne modelBen de yaptım bundanyumuş yumuş oldu.Eki Görüntüle 2572922
4 ters 4 düz öruyoruz . Çok basit . 5.5 ip gittiayyyy nasıl güzelmiş bayıldımmmmm bana da öğretinnnn çok güzelmişşşşş ne örgüsü bu ne model ❤
Ben yoğunluktan giremedim nasılsın, bebek nasıl?voodooml mesajin asil muhatabi sensin
Yarin sabah gidecegm hastaneye suni sanci verilecek. Heyecandan uyuyamiyorum
İlk bebekte aynısını yaşadım korkma o çekiyor sadece anne sütüyle besledim ilk 6ay ama pompayla hiç gelmiyorduYa kizlar buzluga süt atayim yedek olsun diye sagmaya calisiyorum sagarken süt gelmiyor deliricem 20 cc anca cikti. Ama benim kiz emiyor. Tabi simdi kafamda deli sorular bu cocuk doymuyor olabilir mi?
Yok canım ev bizim çok şükür kira olayı gerçekten zor bizde çok yobaz insanlarla karşılaştık Allah’a şükür ev sahibi olduk inşallah sizede tez zamanda nasip olursen kirada mısın benim gibi? Biz kafamıza göre kombici bile çağıramıyoruz ev sahibi kendi kazıkçı kombicisini göndermesini bekliyoruz evde her seferinde... bak bugün 6 gün oldu bozulalı adamın keyfi dün geldi de kombicisini yolladı.ya benim psikolojim bozuldu ev sahibi ahlaksız biri. Kombiyi değiştirmemek için elindeki kombiyi tamir ettirmek için nerdeyse yeni kombi parası harcıyor salak. artık evin her yeri buz gibi Bi oturma oda da klima var orayı açıyorum full ısıtıyorum. diğer yerler kutuplardan hallice. Sıcak su da yok mutfağa uğrayasım gelmiyo bugün saat 13 te kombici gelcek. Kombi F5 hatası veriyo. Duş almam gerek , eşim annemlerde al dedi, kaynanamı aradım bugün size gelcem duş alcm ddim bana kadının verdiği cevaba bak ,” ben babanla konuştum bugün zaten tamirci gelcek kombiyi yapçak” diyo al babana vereyim sen onla konuş anlatsın sana dedi tlfu verdi adama ,dedim baba sana diyecek Bi şeyim yok anneme verme tlfu demiştim verdi dedim bugün gelceğimizi haber vermek için aradım dedim 5-6 gündür kombi bozuk, gelkızım dedi adam sağolsun, kaynanam üçkağıtı beni sinirdençıldırttı yemin ederim Bi de böyle bişeyden anlamayan masum ayaklarına yatıyor ya en çok ona sinir oluyorum, sabah eşim söyledi kart arızası varmış kombide , kart yarın kendi tamircisine verilcekmiş bu kombi tamiri işi uzayacakmış yani daha. Kadın tenezzül edip gel al demediği için çok sinir oldum, orda duş almamaya karar verdim . bana kalsa onun evinde değil duş almak evine adım bile atmam. Ağzına açıp gel kızım bizim kombi çalışıyo rahat rahat duşunu al bile demedi. Kimse kusura bakmasın Bu kadar cimrilik pintilik zararlı , beş vakit namaz kılıp sabah akşam okuyup üfleyip, insanları aptal yerine koyan dindar geçinenlere, insanlara zor zamanlarında yardım etmeyenlere sinir oluyorum. Kendisi aynı durumda olsa ben buyrun gelin derdim. Hesap yapmazdım. Kombicinin bugün geleceğini söyleyip sessiz kalmazdım. Hem sana ne ki gelecekse ? Nerden bugün tamir olacağı yargısına vardın?. Buyrun gelin dememek için kp ye verdi Telefonu. Al baban sana kombicinin geleceğini anlatsın diyor yarım akıllı tlfu tuttu verdi kp ye bir insan ancak bu kadar çirkef olabilir ben kombicinin bugün geleceğini bilmiyo muyum sanki!!! Evinde duş almamam için kılı kırk yardı. Çok gücüme gitti yeminle. Paramla rezilim her zamanki gibi
Evet Ankaradayım canım.Yeni doğan fotoğrafçıları genel olarak temizlik anlamında titiz davranıyorlar iyi araştırmak lazım hepsi aynı diyemem.Bizim çekimimizi bir anne fotoğrafçı yaptı ve kostümleri de kendi annesi dikiyormuş içeriye ayakkabı ile almıyor mesela terlik giydiriyor ve sütudyoda değil evde çekiyor.Yeri küçük esat çankaya da.ilgisi güzeldi ama fotoğrafların bitmiş hali elime ulaşmadı henüz.maşallah çok sevimli görünüyorcanım yanlıs hatırlamıyorsam ankaradaydın dmi sende? Kacıncı günde yaptınz cekimi? Neryee yaptırdın ve memnun kaldın mı?
Ben de cok istiyorm ama esim sıcak bakmıyor pek ilk 15 gunde enfeksiyona cok acık olur,stüdyo ortamı kıyafetler sepet icindeki örtü vs temiz olmaz diyor napsam bilemedm kızlar siz ne düsünüyorsunuz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?