2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim sana da geçmiş olsun . Cigerlere indi galiba . Öksürürken ciğerim kopacak gibi . Kan geldi az önce de korktum . Yanımda kimsem yok perşembe izne ayrılıp annemin yanına gidecem inşallah .

Hadi bakalım kim önce doğuracak sağlıkla inşallah

Canim senin kombi nasil bilmiyorum ama ben petekler isinmadiginda petekten su bosaltip kombiden su veriyordum. Bayagi kova kova su degistirdigim oluyordu ama bayagi etkisi oluyor . Cok sicak oluyor.

Kac kere yaptik ise yaramadi malesef. Bu son islemle biraz.toparladi ama tam degil

Teyzeleri biz de bugün sarı papatyamın yeni doğan çekimini yaptırdık Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin çok güzel duygular

maşallah çok sevimli görünüyor canım yanlıs hatırlamıyorsam ankaradaydın dmi sende? Kacıncı günde yaptınz cekimi? Neryee yaptırdın ve memnun kaldın mı?

Ben de cok istiyorm ama esim sıcak bakmıyor pek ilk 15 gunde enfeksiyona cok acık olur,stüdyo ortamı kıyafetler sepet icindeki örtü vs temiz olmaz diyor napsam bilemedm kızlar siz ne düsünüyorsunuz bu konuda?

Allah yardimcin olsun canim. Kesin degil ama bende yarin doguma girebilirim. Stresliyim. Cantalari hazirladim sözde ama aklima sürekli bisey geliyor benim de. Kendime cikista giyecek esofman koymamisim aklimda o var suan

Teyzeleri biz de bugün sarı papatyamın yeni doğan çekimini yaptırdık Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin çok güzel duygular

Ya ben de yaptırmayı istiyordum ama Yoğun bakımda filan yatınca aklıma bile gelmedi. Dunden beri aklimdaydi hemen ceken biri olur mu diye bebek de 12 gunluk oldu. 15e kadar alıyorlar. Bugün de genzi biraz hirildiyor. Yanı yattı bizim iş

Allah yardımcın olsun canım. Inşallah hemen kurtulursun ağrından.

Merhaba arkadaslar. Sizden dua istemiştim. Malesef yumurtalarımın hiçbiri dollenmemiş kızlar. Çok uzgunum.. Bir süre ara verip 4.tedaviye baslayacagız.
Dogumda bana dua eder misiniz kızlar(ismim bahar) cok ihtiyacım var. İnş bizlerde birgün anne olabiliriz.
Şimdiden hepinize kolay dogumlar diliyorum Allah bir avazda saglıcakla kurtarsın inşallah

Tesekkur ederim sana da geçmiş olsun . Cigerlere indi galiba . Öksürürken ciğerim kopacak gibi . Kan geldi az önce de korktum . Yanımda kimsem yok perşembe izne ayrılıp annemin yanına gidecem inşallah .
ayy kıyamam ya senin için zor olacak eşinyanındaysa o biraz yardım etse ... ciğerlere inmesi insanı mahvediyor ... benim hastalık ciğerlerimde başlamıştı 18 gün oldu daha kendimde değilim bile .. sen bol bol sıcak birşeyler iç ateşin varsa direk acile git

Ya kizlar buzluga süt atayim yedek olsun diye sagmaya calisiyorum sagarken süt gelmiyor deliricem 20 cc anca cikti. Ama benim kiz emiyor. Tabi simdi kafamda deli sorular bu cocuk doymuyor olabilir mi?
İlk bebekte aynısını yaşadım korkma o çekiyor sadece anne sütüyle besledim ilk 6ay ama pompayla hiç gelmiyordu

Yok canım ev bizim çok şükür kira olayı gerçekten zor bizde çok yobaz insanlarla karşılaştık Allah’a şükür ev sahibi olduk inşallah sizede tez zamanda nasip olurGrupta ki Kızlarla yakınlarda olsak yardımcı olurduk bu gibi durumlarda Bize gel derdim mesela. Senin kayınvalide tam sövüp saymalık bende de suratını bile görmek istemediğim bir kv var üstüne alınmaz hiç birşeyi onun bildiği doğru,o her şeyi anlar,hatası asla yok git desen gitmez,küsersin anlamamazlığa verir hiç birşey olmamış gibi davranır,evimiz de ne olur ne biter bilmek ister,en özeline kadar inan abartmıyorum delirtir insanı en son beni çileden çıkardı Birde biz dip dibe değiliz ben ist o Ankara’da belki aynı yerde olsak ya eşim onu tercih etmek zorunda kalırdı ya beni başka çözüm olmazdı.Kafam almıyor böyle yüzsüz insanlara daha ne demek lazım ki bu kız beni istemiyor desin elini çeksin.Ama şunu biliyorum ve eminim ben asla benim kv gibi olmayacağım oğlumu da mutsuz etmeyeceğim.Şu doğum işini hayırlısı ile atlatalım da Allah Kerim.Zaten sene de iki gün görüyorum suratını bakalım torun var diye beni yine nasıl çileden çıkarmayı başarır bekliyorum.Yalnız değilsin dua et boşver ben saldım artık psikolojim bozulmuştu eşimi aradığını görünce bile diyordum kim bilir ne yumurtlar şimdi Allah herkesin gönlüne göre versin boşver

Evet Ankaradayım canım.Yeni doğan fotoğrafçıları genel olarak temizlik anlamında titiz davranıyorlar iyi araştırmak lazım hepsi aynı diyemem.Bizim çekimimizi bir anne fotoğrafçı yaptı ve kostümleri de kendi annesi dikiyormuş içeriye ayakkabı ile almıyor mesela terlik giydiriyor ve sütudyoda değil evde çekiyor.Yeri küçük esat çankaya da.ilgisi güzeldi ama fotoğrafların bitmiş hali elime ulaşmadı henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…