çok güzel olmuş bence ben de bunun hazırını aldım tek farkı içi pamuklu,ilk kızımda da çok örgü battaniye örülmüştü çok işimize yaradı eğer öremezsenz satan bazı sıteler var
çok güzel olmuş bence ben de bunun hazırını aldım tek farkı içi pamuklu,ilk kızımda da çok örgü battaniye örülmüştü çok işimize yaradı eğer öremezsenz satan bazı sıteler var
belki ucunu sıksam benımde su gelirdi ama bana bebek yogun bakımda dıye pompa getirdiler sen bilirsin tabi ama hastanede varsa pompa deneyebilirsin hem bebek memede yorulmamış olur hemde belki çekerken kanalların açılır süt akışı olur
veeee ben de dogum yaptim. bahsettigim sancilar yalanci degil gerçekmiş dr kontrolüne giderken de nişanım geldi 36+5 de sezeryanla dogum yaptik. kilomiz 2260 gr, boyumuz 44 cm teyzeleri.
veeee ben de dogum yaptim. bahsettigim sancilar yalanci degil gerçekmiş dr kontrolüne giderken de nişanım geldi 36+5 de sezeryanla dogum yaptik. kilomiz 2260 gr, boyumuz 44 cm teyzeleri.
arkadaşlar bebek yeni doğduğunda k vitamini ve hepatit aşısı yapıyorlarmış. bunun hakkında ne düşünüyorsunuz??
şimdi aşılar zararlı yaptırmayın diyen bir kesim var.
bizimde kafamız karışıyor ?
doğumda az kaldı inşallah insan düşünüyor ne yapacağız diye ?
Aksam 6 dan beri uyanik imkani yok uyumuyor. Surekli memede. Hani oyle agizda tutmakta degil emiyor uyuya kalirsa kendi birakiyor yatiriyorum 15 dakika en fazla sonrs yine kucak ve meme.. ac olmasi ihtimali yok artik davul gibi sisti. Arada gazda cikariyor. Ne olucak boyle bilmiyorum. Hergun bir saat daha uzatiyor bu sureyi. 7 /8 saat uyanik kalmis oluyor
Çözüm buldun mu? Sabah 9 dan beri emiyor, süt kalmadı artık. Uyumuyor, memeyi bıraktığı an uyanıyor ve ağlıyor. Altını bile zor değiştiriyorum. Emerken gaz çıkarıyor. Perişan oldum ya!
arkadaşlar bebek yeni doğduğunda k vitamini ve hepatit aşısı yapıyorlarmış. bunun hakkında ne düşünüyorsunuz??
şimdi aşılar zararlı yaptırmayın diyen bir kesim var.
bizimde kafamız karışıyor ?
doğumda az kaldı inşallah insan düşünüyor ne yapacağız diye ?
Aşıları mutlaka yaptırın. Çocuğunuzun hayatını riske atmayın. Aşı zararlı diye diye aşı yaptırmadılar, bir sürü hastalık yeniden görülmeye başladı. Allah korusun bir hastalık bulaşır da kalıcı bir hasar verebilir, artık o hastalıklar, çocuk felci dahil hepsi ülkemizde görülüyor.
Hemşireler dün şırıngayla verdiler bugün de biberonla verdiler süt ama benim değil tabi memeyi tutuyor bir iki çekiyor alışsın istiyorum ama boşa yoruluyor tabi
julietin aç kaldığını sanmıyorum. Obur olduğundan memede süt bırakmıyor olabilir.örgü neden istemedi acaba doktor? Örgü battaniye örtüyorum genelde. Örtmesem mi?
aminn canim benim. ben iyiyim, bebis de cok şükür iyi. buyuk ihtimalle bir gun kalip cikicaz. sütüm de hemen geldi cok şükür. sadece biraz agrim var işte
Koz cocugu erken mi dogarmis ? Kim diyor ki onu benimkilerin birincisi 42. Ikincisi 41.haftada dogdu . Suan 3.de kiz 39+2deyim hâlâ dogmadi her bebek gününü bekliyor. Doguracak olan biziz derdi milleti aliyor anlamadim gitti
Sağolun kucuk bi dikis atti doktor cok gerildi riske atamadim dedi. 2800 dogdu kizim. bebek de kanala girmedi surekli ikindim cok yorucu ve sancili oldu. Epidural almadim ama. Oglum epiduralle dogmustu kolay oldu dogum ama bu da daha doğal oldu şükür. Bebegi kucagina alinca geciyor hepsi
Darisi dogum bekleyenlerin basina