2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim düşmedi daha ya ama pazartesi 2cm acıklık vardı şimdi ağrım var ama cok zorlamıyo acaba böyle baslayıp mı artıyor
Bende salı günü gideceğim kontroleben sezaryan istiyorum normale cesaretim yok. Bugün yürüyüş yaptım.biraz eve gelince fark ettim düştüğünü . Benim de agrım var ama cok hafif adet sancısı gibi daha gününüz var ama en azından sen normal düşünüyorsan sağlıkla gelsinler inşallah

Benim babam sarışın ama fiziken benzemiyor ağız çene biraz bana benziyor burun göz yapısı biraz babaya her bir yeri bir başkasına benziyor gibi tam olarak şu kişiye benziyor kimse diyemiyor
Daha cok degisecek annesi demekki buyuklerin genlerinden filan aldi sarisinligii birde saclarida uzun yerim onu ben benimkilerde babaya benziyor daha cok

ben ilk bebegıme 3 tüp bebekten sonra kavustum hatta ilki karnımda öldü kürtaj oldum sonra tedavıler olmadı çok acı çektim üstelik hiç sorunumuz yoktu allah ol deyınce oluyor senı çook ıyı anlıyprum ama zamanında hayırlı sekılde olacak sonra kzıım oldu bırdaha benım çocugum olmaz kapattım bu defteri dedim çok yorgundum çunku istemıyordum da açıkcası sonra kızım 2 yasında bıle deılken hamıle oldugumu öğrendim ne şok yasadık allah bılıyor okadar sınavdan sonra smdı kendılıgınden doğacak yani demem o ki Bahar cım sana hep dua edıcem ve inanıyorum ki duanı ve inancını bırakma Allah ol der ve olur

Amin canım benim Allah razı olsun duaların için
Sende cok zorluklar yasamıssın ama mevlam sabrının karşılığını vermiş. Allah evlatlarını sana bagıslasın.kaybın içinde cok gecmiş olsun.
Allah hayırlı kolay dogumlar nasip etsin cnm.
İnancımı olmasa hersey daha da zor olurdu beni ayakta tutanda bu. Allaha hersey kolay yeter ki Ol desin.

ben de daha bekliyorum ilkinde 36 haftalik dogum yaptim grupta en erken yapanlardan biri bendim. gercekten çok sıkıcıymış beklemek

Ben de hala doğurmadım bakalım nolucak bugun adet sancısı gibi sancı giriyo belimden ama öyle cok şiddetli değil bakalım devamı gelicek mi
sizinle günümüz ayni takipteyim sizi :) ara ara sertlesiyor ve yuruyemez hale geliyorum sadece o var baska belirti yok bende. hic alttan muayenede yapmadi. sali kontrolüm bakalim ne diyecek.bu hafta git haftaya gel demesinden sıkıldım

Bebeğine sağlıkla kavuşup çabucak iyileşirsin inşallah

Merhaba hanımlar anneler bende bugün 39. Haftayı doldurdum muhtemel doğum tarihim 11 ocak tabidaha erken gelmezse kasılmalarım çok var son 1 haftadır. Bakalım hayırlısı ile gelsin oglusum. Bu aradabu ikinci hamileliğim 6 buçuk yaşında oğlum var birtane şimdi 2. Geliyor

ben yogun bakım sürecinde hep baby me e bebek markası onu kullandım ilk başta ablam bebedor un vermişti onu daha çok beğendim baby me fena değil ben sürekli süt götürdüğüm için fiyatı makul olanı seçmiştim 50 adet 37 tl bebedor dan memnundum ama internetten alıp gelmesini beklemem lazımdı poşetler bitmeden bir türlü alıp kenarı atamadım burda pahalı internette n11 de 3×20 li 40 tl lansinoh pompa kullanıyorm poleti hakkında bilgim yok

Cok tesekkur ederim canimmm Bebegin nasil bakalim Baya erken dogmustu dimi kac haftalikti dogdugunda

Allah anali babali buyutsun.
Meme basi yarasi hemen hemen kacinilmaz. Benim de daha ilk emmeden yara olmaya basladi. Cok minik agzi meme basinin tamamini sokamiyorum bi turlu.
Meme basini kuru tutuyorum kuruyana kadar kapatmiyorum. Simdilik oyle sıkıp sürecek kadar sutum yok ama artinca ara ara sut sürerim. Zeytinyaginin cok faydasini gordum oglumda. Ayva cekirdegiyle bi seyler yapiyolar onu denemedim hic. Bi doktor bi krem yazdi bana daha alip denemedim. Adi garmastan pomad.

Kızlar akşam üstünden beri karnım geriliyo taş gibi oluyo bebiş hareket etmeye çalışıyo bu seferde allttan sızlamam oluyo kasıklarım ağrıyo doğum belirtisimii sizce kaç gündür böyle hareketlide değildi yani vardı hareketi ama bu kadar hızlı olmuyodu

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, gözün aydın.
Ayva çekirdeklerini azıcık suya koyup birkaç saat bekletirsen jele dönüşüyor, meme ucuna çok iyi geliyor. Emzirmeden önce silmek gerekiyor, bebek yutmasın. Elifakca zeytinyağı demiş, onu da duymuştum arkadaşlardan ama kullanmadım.

Hayırlı olsun bebişin.Göğüs ucuna ne yaparsan yap yara oluyor.Lansinoh bana pek fayda etmedi ben kantron yağı kullandım en azından yumuşatıyordu emzirmeden siliyordum kendi sütümü de sürdüm o da iyi geliyordu göğüs kalkanı da kullandım.Alışması 10-15 günü bulur.

gogus ucu yarasi icin bu kremi gördüm. kullananlar cok memnun .ben kullanmadim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…