Bende salı günü gideceğim kontroleben sezaryan istiyorum normale cesaretim yok. Bugün yürüyüş yaptım.biraz eve gelince fark ettim düştüğünü . Benim de agrım var ama cok hafif adet sancısı gibi daha gününüz var ama en azından sen normal düşünüyorsan sağlıkla gelsinler inşallahBenim düşmedi daha ya ama pazartesi 2cm acıklık vardı şimdi ağrım var ama cok zorlamıyo acaba böyle baslayıp mı artıyor
Daha cok degisecek annesiBenim babam sarışın ama fiziken benzemiyor ağız çene biraz bana benziyor burun göz yapısı biraz babaya her bir yeri bir başkasına benziyor gibi tam olarak şu kişiye benziyor kimse diyemiyor
ben ilk bebegıme 3 tüp bebekten sonra kavustum hatta ilki karnımda öldü kürtaj oldum sonra tedavıler olmadı çok acı çektim üstelik hiç sorunumuz yoktu allah ol deyınce oluyor senı çook ıyı anlıyprum ama zamanında hayırlı sekılde olacak sonra kzıım oldu bırdaha benım çocugum olmaz kapattım bu defteri dedim çok yorgundum çunku istemıyordum da açıkcası sonra kızım 2 yasında bıle deılken hamıle oldugumu öğrendim ne şok yasadık allah bılıyor okadar sınavdan sonra smdı kendılıgınden doğacak yani demem o ki Bahar cım sana hep dua edıcem ve inanıyorum ki duanı ve inancını bırakma Allah ol der ve olurAminnn cok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Bizler güçlü olmak zorundayız
İçimde hep bir umut var o olmasa hiç devam edemem zaten. Umarım 4.de kavusurum miniğime
Allah hayırlı kolay dogumlar nasip etsin cnm
Amin canım benim Allah razı olsun duaların içinben ilk bebegıme 3 tüp bebekten sonra kavustum hatta ilki karnımda öldü kürtaj oldum sonra tedavıler olmadı çok acı çektim üstelik hiç sorunumuz yoktu allah ol deyınce oluyor senı çook ıyı anlıyprum ama zamanında hayırlı sekılde olacak sonra kzıım oldu bırdaha benım çocugum olmaz kapattım bu defteri dedim çok yorgundum çunku istemıyordum da açıkcası sonra kızım 2 yasında bıle deılken hamıle oldugumu öğrendim ne şok yasadık allah bılıyor okadar sınavdan sonra smdı kendılıgınden doğacak yani demem o ki Bahar cım sana hep dua edıcem ve inanıyorum ki duanı ve inancını bırakma Allah ol der ve olur
ben de daha bekliyorum ilkinde 36 haftalik dogum yaptim grupta en erken yapanlardan biri bendim. gercekten çok sıkıcıymış beklemekDoğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun rabbim size bağışlasın minisleri
Bu gidişle grupta en son ben doğum yapicam galibadoğum yapanları okuyunca bende hevesleniyorum doğum yapicam diye esim de dur daha vakit var en az iki hafta daha dursun orada diyor bebekle anlaşma yapıyor bekle diye
sizinle günümüz ayni takipteyim sizi :) ara ara sertlesiyor ve yuruyemez hale geliyorum sadece o var baska belirti yok bende. hic alttan muayenede yapmadi. sali kontrolüm bakalim ne diyecek.bu hafta git haftaya gel demesinden sıkıldımBen de hala doğurmadım bakalım nolucakbugun adet sancısı gibi sancı giriyo belimden ama öyle cok şiddetli değil bakalım devamı gelicek mi
Bebeğine sağlıkla kavuşup çabucak iyileşirsin inşallahKızlar yarın 11 de genel anestezi ile sezaryen olacağım.
Hala bir eksik çıkıyor çantada ay yoruldum valla.
Bacağımdan ötürü çok gerginim nasıl ayağa kalkacağım nasıl yürüyeceğim diye. Çok dua edin bana kolaylıkla halledeyim.
ben yogun bakım sürecinde hep baby me e bebek markası onu kullandım ilk başta ablam bebedor un vermişti onu daha çok beğendim baby me fena değil ben sürekli süt götürdüğüm için fiyatı makul olanı seçmiştim 50 adet 37 tl bebedor dan memnundum ama internetten alıp gelmesini beklemem lazımdı poşetler bitmeden bir türlü alıp kenarı atamadım burda pahalı internette n11 de 3×20 li 40 tl lansinoh pompa kullanıyorm poleti hakkında bilgim yok@2kedi_1deli sagma makinesi hangisini kullaniyorsun canim? Ben avent aldim. Suan aklimda acaba sut saklama poseti mi alsam yoksa kaplar var ya plastik 4lu sut saklama kabi onlardan mi alsam diye dusunuyorum. Son eksigim onlar kaldi. Sut saklama poseti ise markasi ne olsun diye dusunuyorum. 50 li lansinoh 50 tl falan sanirim onu mu alsam
Cok tesekkur ederim canimmmben yogun bakım sürecinde hep baby me e bebek markası onu kullandım ilk başta ablam bebedor un vermişti onu daha çok beğendim baby me fena değil ben sürekli süt götürdüğüm için fiyatı makul olanı seçmiştim 50 adet 37 tl bebedor dan memnundum ama internetten alıp gelmesini beklemem lazımdı poşetler bitmeden bir türlü alıp kenarı atamadım burda pahalı internette n11 de 3×20 li 40 tl lansinoh pompa kullanıyorm poleti hakkında bilgim yok
iyiyiz sukur dogum zordu ama kucagima alinca hepsi gectiBen yoğunluktan giremedim nasılsın, bebek nasıl?
Allah anali babali buyutsun.İyi geceler kızlar bende doğum yaptımsezeryan doğumla
3.000 kilo 50 cm doğdu oğluşum sağlıklıyız çok şükür
Göğüs ucu yarası için lansinoh kullanmama rağmen feci yara oldu ne yapmam gerek bana yardımcı olurmusunuz
Bakalım 3. Minnak kime benzeyecekDaha cok degisecek annesidemekki buyuklerin genlerinden filan aldi sarisinligii birde saclarida uzun yerim onu ben benimkilerde babaya benziyor daha cok
Hayırlı olsun, gözün aydın.İyi geceler kızlar bende doğum yaptımsezeryan doğumla
Göğüs ucu yarası için lansinoh kullanmama rağmen feci yara oldu ne yapmam gerek bana yardımcı olurmusunuz
Hayırlı olsun bebişin.Göğüs ucuna ne yaparsan yap yara oluyor.Lansinoh bana pek fayda etmedi ben kantron yağı kullandım en azından yumuşatıyordu emzirmeden siliyordum kendi sütümü de sürdüm o da iyi geliyordu göğüs kalkanı da kullandım.Alışması 10-15 günü bulur.İyi geceler kızlar bende doğum yaptımsezeryan doğumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?