2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde yarin kontrolum var ve sekerim olduğu icin sanirim yarin yatis verecek suni sanci denenecek
Hic acilma filan yok mu canim ? Pilates nasil gidiyordu birde sana birsey soracaktim , bebegin kanala yerlestigini kendimiz anlayabilir miyiz ? Benim doktor pek boyle seyleri soylemiyor

Meme ucu yarasına ablamın kullanmadığı krem kalmadı, Almanyada yaşıyor ebe her eve geldiğinde başka krem getirmiş denemiş olmamış, en son ip gibi birşey kalmış meme başını tutan koptu kopacak, ebe demiş yün deneyelim bir de bitek o kaldı şansımız yün istemiş, ablam yastıktan çıkarıp vermiş tülbentin arasına koyup memelere koymuşlar iyileşmiş hergun biraz biraz, bu yüzden ben de kendime tülbentin içine yün koyup göğüs petleri dikmiştim ilk bebişte emzirip karbonatlı suyla silip (pamukçuk olmasın diye) petleri koydum çoook az yara oldu o süreçte minik kıruluklarla atlattım.

İlk defa deniyorum deneyecegim mutlaka

Benim bebek 20 dakkada bir tek mememi emip uyuyor. Yerinde koyuyorum 20 dakka maks yarim saat sonra tekrar. Memede 10-15 dk kalıyor.
Normal mi bu kadar sık olmasi
Sifir uyku ya
Doymuyor desem 30 ml mama yapiyorum 10-15 ml iciyo onun da bi kismini kusuyo
Oglumda sutum olmadi mama verdim gece boyu 2-3 kere uyaniyordum saatleri bile belliydi alarm kuruyordum o uyanmadan mamasini hazirlayim diye. Mamanin sindirimi zor tabi ki sut gibi olmaz ama bu kadar da olmamali sanki
Sizde durumlar nasil?? Sütüm yagsiz mi acaba belki tok tutmuyordur. Ayh bilemedim

Hic acilma filan yok mu canim ? Pilates nasil gidiyordu birde sana birsey soracaktim , bebegin kanala yerlestigini kendimiz anlayabilir miyiz ? Benim doktor pek boyle seyleri soylemiyor
Bir hafta once yoktu pilatese devam etmeye calistim ve adacayi içtim hergun. Yerlestigini kendimizin anlamasi biraz zor ultrasonda doktor gorebilir

Kızlar günaydın. Kalktım hazırlanacağım sonra doğru hastane.
Doğumdan sonra kendime gelince yazarım size.
☺ İnşallah Kolay bir doğum olur çok dua edin bize olur mu☺☺
günaydın inşaAllah Doğumun kolayca olur ağrısız sızısız evladına kavuşursun ❤bizi haberdar et

Bir hafta once yoktu pilatese devam etmeye calistim ve adacayi içtim hergun. Yerlestigini kendimizin anlamasi biraz zor ultrasonda doktor gorebilir
Anladim canim bebegin geri dönmesinden korkuyorum da ondan sordum doktor yatirirsa haber verirsin

Elifakca bana da oğlumda doktor garmastan pomad yazmıştı ama çok faydasını gördüğümü söyleyemem lansinohu da kendim almıştım önden onu da pek kullanmadım zeytinyağı sürerdim bende. Ramend diye bir krem varmış eczacı yakını önermiş arkadaşıma çok memnun kalmıştı.

Sorma göğsüm yara içinde emzirmeye korkuyorum. Günlerdir uykusuzum. Sezeryanımın ağrıları daha geçmedi oturamıyorum kalkamıyorum. Birde tek bakıyorum sayılır bebeğe. Allah yardımcımız olsun ilk kızım hiç böyle değildi. Allaha şükürler olsun tabi ki. Sağlıkla aldık bebeklerimizi kucaklarımıza

Allah yardımcınız olsun
Kolay doğumlarımız olsun inşallah senin ve hepimizin bizim için de dua etmeyi unutmayın propess vajinal yolla verilen bir sancı falan mı avantajı nedir
Evet vajinaya koyuluyor damardan verilene göre daha yavas ilerliyor

Avent güzel canım ben memnun kalmıştım ama saklama poşetini fazla alma şimdilik ihtiyacın olmazsa boşa gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…