2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben oglumda lansinoh almistim az az surdum ama icim el vermedi bebek emiyo sonucta diye. Her emzirmeden once yikamak da zor geldi. Zeytinyagi ve tabi zamanla dogru emzirme pozisyonunun olusmasi ile cozuldu. Bu sefer lansinoh da almamıştım onun yerine yine dr yazdigi bu krem elimin altinda olsun diye alcam bakalim. Az buyuseler de memeyi tam kavrasalar

Allah kolaylıklar versin size de. çok zormuş gercekten zombi gibi oldum iki günde. Sabah az sararma vardi yuzunde mama verdim biraz uykusu uzun surdu ben de uyumusum 2 saat kadar. Bu sefer de vicdan azabi duyuyorum

Elifakca çekemiyor olabilir mi Minnak? Aynı şeyi ben de yaşıyorum, sebebi kesin gaz. Sürekli emiyor, 10 dk ayıramıyorum. Rezene içirdim iki kere, 3 saat uyudu o zaman. Senin minnak daha 1 haftalık bile değil gaz olduğunu sanmıyorum.

benımde aynı memede 5 7 dk arası duruyor 10 dk hiç görmedim emerken de hep dinlene dinlene 20 dk sonra tekrar aranıyor tabı ben cogu zaman sagıp bıberonla verıyorm gündüz sık acıktığı zaman memeye tutuyorum gece hep biberon..
Kocaayak ne yapıyor keyfi iyi mi
gazı var şuan fena sıkıştırıyor koca ayağı

benımde aynı memede 5 7 dk arası duruyor 10 dk hiç görmedim emerken de hep dinlene dinlene 20 dk sonra tekrar aranıyor tabı ben cogu zaman sagıp bıberonla verıyorm gündüz sık acıktığı zaman memeye tutuyorum gece hep biberon..
Kocaayak ne yapıyor keyfi iyi mi
gazı var şuan fena sıkıştırıyor koca ayağı

seninde mi sezaryen canım.
Tuhaf bir gerginlik var heyecan yok gibi de var gibi sanki bebek doğuracak olan ben değilim
Yarın idrak ederim artık bebeği kucağıma verdiklerinde tuhaf bir ruh hali içindeyim.
Dogum yaptin mi canim. Benim normal ama bugün olur diye bekliyodum. Olmadi. Bu hafta hazirlikli ol. Aksam sabah olabilir dedi

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüsün Ben her emzirme sonrası istisnasız ya lansinoh ya da e vitamini ampulü kırıp onu sürüyorum. Lansinohtan çok e vitamininin toparladığını düşünüyorum. Bir de ya açık kalmaları ya da kalkanla kapatmak çok önemli bence. Kıyafete değdikçe de tahriş devam ediyor.

Yatis yapildi propess koyuldu parmak ucu acikligim varmis biraz tirsmaya basladim :)
Allah yardimcin olsun canim. Insallah cok cok hizli acilman ve cok kolay dogumun olur. Bekliyorum sabirsizlikla . Ben heyecanlandim birden ilk dogumum gozumun önune geldi. Ama bana direk serum takilmisti ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…