2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Fotoğrafını görürsem çok iyi olur teşekkür ederim

Kızlar bende yavruma kavuştum 11.01.2020 de epiduralli normal doğum yaptım sancım vardı ama açılmam 1 parmaktı ilerlemiyodu yazmıştım zaten daha öncede suni sancı verildi pek hissetmedim sancıları şimdi alışma aşamasındayız çok şükür ikimizin sağlığıda yerinde 3.170 gram doğdu oğluşum boyumuzda 50 cm ama sütüm gelmiyo şırıngayla mama veriyoruz yinede memi ağzına tutuyorum ama napıcam bilmiyorum

Masallah ne guzel. Darisi basimiza insallah ya

Çiğkòfte dürümü gibi oluyo heralde aklima ilk o geldi

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Banada suniyle ilaçla doğumu başlatıcak perşembe günü açıklığım benimde 1 parmak ne kadar sürdü acaba kaç dikişin var oturup kalkabiliyomusun ben yapamıcağıma inanıyorum denesem mi diye kararsızım hiç acı çekmeden sezeryan mı istesem bi denesem mi bilemedim

Masallah ne guzel. Darisi basimiza insallah ya
Gelir inşallah hiç bunları düşünüp şimdiden kaygılanmayın. Doğal bir süreç ve beslenme ve dinlenmeyle bol bol olur inşallah sütünüz. Yetersiz hissettiğiniz zaman da mama ile takviye edersiniz rahat olmak çok önemli. Humana nın çayın günde 2-3 bardak içerim ben emzirme döneminde gerçekten çok faydasını gördüm. 3.de de nasipse stok yapacağım indirim olursa diye bekliyorum

Çarşamba olcm muayene ben de acımayacağına modlayaym kendimi , heyecanla bekliyorum, bi de son zamanlar çok zormuş , sürekli bebişin hareketlerini takip etmek yoruyo şöyle güle güle sağlıkla doğursaydık

Aci cekmeden sezeryan diye bisey yok valla. Birinde basinda birinde sonunda cekiyosun.
Durum tamamen senin agri aci esiginle alakali. Sezeryan zor bir ameliyat. Basinda sanci cekmiyorsun sadece. Onunda sonunda cekecegin varsa cekiyosun.

N narantikibi o bol kalan kismida arkaya sıkıstirirsan durum iste ohhh afiyet olsun ye onu

Sağol cnm 4 tane dikişim var sabah 10 da verilmeye başlandı suni sancı akşam 20.23 te doğumum gerçekleşti oturup kalkman çok ta zor olmuyo

Merhabalar bende yeni üye oldum 38+2 yim doğum süresine sabaha kadar uyuyamıyorum bakalım ne zaman gelecek normal doğum diyor doktorum kanala inmiş sizler ne durumdasiniz
ben de 38+ 3 üm, senle dipdibeymişiz ben de sabaha kadar uyuyamıyorum hep dön dolaş yatağın içinde , kafayı üşüttüm öylemi olck böyle mi olck atıp tutuyom, benim bıcır kanala inmemişti geçen hafta, bakalım bu çrş günü kontrol var ne Dicek, çatı muayenesi oldun mu? M Mikimauseeeee MaşaAllah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bizim de drla hedefimiz epiduralli normal Doğum, tavsiye eder misiniz süreç nasıl işliyor nasıl oluyor ?

BEn sezaryan istiyorum ağrısınıda kabullendim ama doktorum sancım olmadan normalle başlatıcağını söyledi normal doğum için hazırlamadım hiç kendimi sadece normalde çok sancı çekip açılmam olmaz sezaryana dönerse ikisinide yaşamak istemediğim normalide yapabiliceğimi düşünmüyorum suni çok mu zor demek istedim almama denememe değer mi diye

hergün bir dunya dürüm yiyorum ıımm yediğim en tatlı dürüm

sabah doktordaydım çatı muayenesi oldum canım saniyelik bir olay hiçte acımıyor ama açıklık sıfır bende suyumuz da gitgide azalıyor çarşamba tekrar gideceğim hakkımda hayırlısını istiyorum Allahtan. Hareketleri konusundaok dikkatli olmamı söyledi doktor zaten paranoyak halde hareket takibinde idik şimdi daha da kötü bir hal alacak.

Açıklık olsa bugün doğumu başlatacaktı doktorum. Suni istemiyorum epidural istemiyorum dememe rağmen Dr normali zorlayacak belli ki o yüzden hayırlısı böyle demek ki bende belki çarşamba sezeryana alır diye ümitleniyorum.

arkadaşlar yokmudur bu meme yarasının çaresi hrryeri kanıyor sütüm var ama acıdan ve kanamadan emziremiyorum mecburen mama aldım 2 gündür çocuk doymuyo çünkü ilkinde hiç yara olmamıstı lansınoh madecassol ayva çekirdeği kendı sütüm hepsini sürdüm olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…