2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Terliyor mu bebeklerde 4 aylikken falan baslar terleme diyebiliyorum. Ondan once pek gorulmez diyolar. Cok mu giydiriyosun ki

Arkadaşlar bir sorum daha var gece bebek yatağında mı yatıyor yanınıza alıyor musunuz? gece yatırırken yuvalı battaniyelere mi koyuyorsunuz yoksa sadece üstünü mü örtüyorsunuz? Kundak için ne düşünüyorsunuz yapanlar var mı? Hangi türü? Çok soru sordum ama analığı öğrenmeye çalışıyorum

38de de gelmişti acılma olmuş ondan olabilir demişti. Anneme gösterdim annem de emekli ebe devamı gelirse gidelim dedi bir iki damla olunca gitmedim artık bugun baya bi yürüdüm arada sancı girdi yürürken ama yok devamlı değil başka da bişey yok valla yarın gidicktim normalde sabırsızlanıyorum ve akıntım arttı su mu acaba diye paranoyak oldum doktorum yarın yokmuş salı gel dedi

Gunduz evde ne giyiyorsa gece onunla yatiyor zaten surekli ust degisiyoruz bugun 3. Kiyafet mesela. Aradabir kundak yapiyorum ama sadece kipirdanip kendi uykusunu acmasin diye. Uyanikken yaparsam yer gok inliyor. Kesinlikle kendi yatagima almiyorum yan yatagi var orda yatiyor. Gunduzleride elimden geldigince kendi odasinda yatirip kameradan takip ediyorum. Uzerini guzelce ortuyorum hafif ama sicak tutacak seyler kullaniyorum.

Öyle mi ya çok giydiriyorum galiba üşümesin derken çok giydirerek üşüttüm siz ne giydiriyorsunuz gün içinde ve gece yatarken daha mı farklı

Kolsuz ya da yarım kollu badi üzerine ya tulumunu ya da alt üst takım giyiyor. Üzerine de yelek giydiriyorum. Ayağına da ince pamuklu çorap üzerine yun patik giydiriyorum. Yatarken de aynı zaten bebek gece gündüz hep yatıyor. Yelegi cikarip penye battaniye ile kolları dışarıda kalacak sekilde kundak gibi gevsek sariyorum. Uzerine de ince yorganini ortuyorum. Emzirmek icin aldigimda penye battaniyesi ile aliyorum. Benim ev cok sicak olmuyor cunku.

Biraz serine alışabilir bebek ama terlerse o zaman hasta olması daha yüksek ihtimal. Zamanla alisirsin sen de

Bir de beşiğinde yatırıyorum. Yanıma almıyorum

Emzirirken ki sancılar ne zaman geçecek. Göğüs uçlarım da acıyor ikisi de birleşince bebeğimi doyurmak çok zorlaşıyor sütüm de gelmedi

Meraba,
Ben kızımda düzgün yapamamistim. Bunda meme masajlarini takip ediyorum hep ogrenmeye çalışıyorum. Hastaneye sicak su torbasi koysak fayda saglar mi acaba

Meraba,
Ben kızımda düzgün yapamamistim. Bunda meme masajlarini takip ediyorum hep ogrenmeye çalışıyorum. Hastaneye sicak su torbasi koysak fayda saglar mi acaba
Merhaba.. 2 doğumumda da hastanede öyle dolu dolu sütüm gelmedi benim. Zaten ilk süt farklı koyu kıvamlı bir süt.eve çıkınca küvete eğilerek (sezeryan olduğundan) üst bölgemi yıkıyoruz yine sıcak suyla masaj yapar şekilde sırtımdan su dökerek. Sonrasında memelere süt inmeye başlıyor benim. Suyu görmeden ne kadar sıcak da uygulasam olmuyor ilk 1 ay hatta duşta süt akar kendiliğinden bir yandan.

ben beşiğinde yatırıyorum eşim her kalktığımda yanımıza alalım dıyor bende beşiğine koyuyorum gece üstünü örtmüyorum kundak gibi sarıyorum gündüzde sarmıyorum üstüne örtüyorum ama kundak sımsıkı değil birde normalde battanıye çapraz koyulup bebek üçgen gelen kısma kafası yatırılır kundak yapılır ben öyle yapmıyorum yeni tarz geliştirdimo şekilde yanlarda battanıye birikiyor oynadıkça ağzına burnuna geliyor ben normal kare koyuyorum kafasını da düz bir kenarına yatırıyorum ama sadece omuzlarından aşağısı battanıyede önce kenarlardan üstüne katlayıp en son altta birikeni kapatıyorum hem başı ve yanları açıkta kalıyor hemde rahat ediyor benceanlatamadım ama bir ara fotoğrafını çekerim şimdi uyuyor ellemeyeyim

Sen şuna kisaca cocugu dürüm yapiyorum desene

benim acilen bebek arabası + puset tavsiyesine ihtiyacım var , yarın bakmaya çıkıcaZ en sona onu bıraktık . Ne marka aldınız ve fiyat nedir bana önerebilir misiniz .
Biz kraft Oslo aldık arkadaşım kullanıyor sağlamlık açısından ve arabaya sığma durumu dan memnunuz dediler 2300-2500 arası değişiyordu kampanya dönemi 1735 TL ye denk getirdik aldık.Mamas Papa’sı ve peg perogoyu da çok öneriyorlar.Ben bunlardan biri olacaksa peg prego olsun bari dedim ama hiç indirime girmedi Oslo dan üç dört cm daha küçüktü.Bunlara bak istersen.Aslında doana diye bir araba var benim favorim o lakin 1 yaştan sonra kullanılmıyor.Para önemli değil diyorsan onu al bir yaşına kadar kullan hem küçük hem puset hem araba koltuğu hem araba hepsi bir arada bir yaşından sonrada baston alırsın.Bu markaları incele mutlaka

Öyle mi ya çok giydiriyorum galiba üşümesin derken çok giydirerek üşüttüm siz ne giydiriyorsunuz gün içinde ve gece yatarken daha mı farklı
ben uzun kollu zıbın bazen tek üst içlikler oluyor ince çıtçıtsız bağlanmayan hastane çıkışlarında oluyor onlardan altına külotlu corap üstüne ya tulum yada takımını giydiriyorum birde kısa corap eline eldiven bir de şapka benımkının eller hep buz biraz daha vücut ısısını korusa cıkarcm eldivenleri gün içinde bazen cıkarıyorum ellerini bilsin tanısın kendıne bana değsin diye

Sen şuna kisaca cocugu dürüm yapiyorum desene
yok yok kundaktan daha iyi kundak daha cok sarılıyor benım yaptığımda kenarları alırken sadece omuzları kapatıyorum alt kısım üstüne atınca normal battanıye örtmüşsün gibi serbest duruyor çocuğun kollar falan serbesr kundakta canı çıkıyor yavruların elleri kurtarcm dıye

canim stres etme insallah gelecek o bebeler. bi bakacaz ki kollarimizda . beklemek tabiiki sıkıcı ama iste rabbim ne zman emrederse o zman gelirler saglikla insallah.. bende bugun mogren tuttu mide bulantisi kusma dayanamadim acile gittim serum taktilar da yeni rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…