Ne yaptınız kızlar kimler doğurdu acaba doğuranların gözü aydın hiç giremiyorum habersiz kaldım buralardan
Şimdi benim kızın ağlayışındaki tonda bir tuhaflık var daha tok geliyor yani hasta gibi tabi hapşırma felanda cabası öksürüyor gibi de geliyor bazen bu kız üşüdü mü dersiniz ne yapayım burun aspritörü aldırdım damlasiyla işe yarar mı? Birde terleyince ne yapıyorsunuz ben üstünü değiştiriyorum ama her seferinde sanki aç giydir daha çok üşüyor? Bez koysam terleyince mi çekçem bir daha o bezi kuruyunca kullanabilir miyim yıkamadan yetişemiyorum çünkü diverin napam?
Allah allah ya öyle su gibi değil ama nemli yani siz de hiç olmuyor muTerliyor mu bebeklerde 4 aylikken falan baslar terleme diyebiliyorum. Ondan once pek gorulmez diyolar. Cok mu giydiriyosun ki
38de de gelmişti acılma olmuş ondan olabilir demişti. Anneme gösterdim annem de emekli ebe devamı gelirse gidelim dedi bir iki damla olunca gitmedim artık bugun baya bi yürüdüm arada sancı girdi yürürken ama yok devamlı değil başka da bişey yok valla yarın gidicktim normalde sabırsızlanıyorum ve akıntım arttı su mu acaba diye paranoyak oldum doktorum yarın yokmuş salı gel dedikan geldi diyorsun dr a gitmeyi düşünüyor musun yoksa yarini bekleyecek misin? benim de akinti artti. ama eski kasilmalar kalmadi daha seyrek. ama kasilinca cok kotu agri oluyor yürüyemiyorum bile. umarim acilma oluyordur.yarin gorecez artik
Arkadaşlar bir sorum daha var gece bebek yatağında mı yatıyor yanınıza alıyor musunuz? gece yatırırken yuvalı battaniyelere mi koyuyorsunuz yoksa sadece üstünü mü örtüyorsunuz? Kundak için ne düşünüyorsunuz yapanlar var mı? Hangi türü? Çok soru sordum ama analığı öğrenmeye çalışıyorum
Allah allah ya öyle su gibi değil ama nemli yani siz de hiç olmuyor mu
Öyle mi ya çok giydiriyorum galiba üşümesin derken çok giydirerek üşüttüm siz ne giydiriyorsunuz gün içinde ve gece yatarken daha mı farklı
Meraba,Mastit olmamak için sıcak duşa girip masajla süt kanallarınızı açın dayanabildiğiniz kadar sıcak suyu göğüslerinize tutarak sert yerleri ovalayıp açılmasına yardımcı olun. Çıkar çıkmaz bebeğe verin memeyi emsin açılır inşallah. Bebek emerken memede ki sert alanları parmak uçlarınızla masaj yapın ki süt çözülsün. İlk günlerde memeye süt iniyor ama kanallar dar ve bebeğin emmesş yeterli olmayınca aşağı inemiyor, kanallarda tıkanıyor. O yüzden bol bol masala emzirme yapmalısınız
Merhaba.. 2 doğumumda da hastanede öyle dolu dolu sütüm gelmedi benim. Zaten ilk süt farklı koyu kıvamlı bir süt.eve çıkınca küvete eğilerek (sezeryan olduğundan) üst bölgemi yıkıyoruz yine sıcak suyla masaj yapar şekilde sırtımdan su dökerek. Sonrasında memelere süt inmeye başlıyor benim. Suyu görmeden ne kadar sıcak da uygulasam olmuyorMeraba,
Ben kızımda düzgün yapamamistim. Bunda meme masajlarini takip ediyorum hep ogrenmeye çalışıyorum. Hastaneye sicak su torbasi koysak fayda saglar mi acaba
ben beşiğinde yatırıyorum eşim her kalktığımda yanımıza alalım dıyor bende beşiğine koyuyorumArkadaşlar bir sorum daha var gece bebek yatağında mı yatıyor yanınıza alıyor musunuz? gece yatırırken yuvalı battaniyelere mi koyuyorsunuz yoksa sadece üstünü mü örtüyorsunuz? Kundak için ne düşünüyorsunuz yapanlar var mı? Hangi türü? Çok soru sordum ama analığı öğrenmeye çalışıyorum
ben beşiğinde yatırıyorum eşim her kalktığımda yanımıza alalım dıyor bende beşiğine koyuyorumgece üstünü örtmüyorum kundak gibi sarıyorum gündüzde sarmıyorum üstüne örtüyorum ama kundak sımsıkı değil birde normalde battanıye çapraz koyulup bebek üçgen gelen kısma kafası yatırılır kundak yapılır ben öyle yapmıyorum yeni tarz geliştirdim o şekilde yanlarda battanıye birikiyor oynadıkça ağzına burnuna geliyor ben normal kare koyuyorum kafasını da düz bir kenarına yatırıyorum ama sadece omuzlarından aşağısı battanıyede önce kenarlardan üstüne katlayıp en son altta birikeni kapatıyorum hem başı ve yanları açıkta kalıyor hemde rahat ediyor bence anlatamadım ama bir ara resim çekerim şimdi uyuyor ellemeyeyim
Biz kraft Oslo aldık arkadaşım kullanıyor sağlamlık açısından ve arabaya sığma durumu dan memnunuz dediler 2300-2500 arası değişiyordu kampanya dönemi 1735 TL ye denk getirdik aldık.Mamas Papa’sı ve peg perogoyu da çok öneriyorlar.Ben bunlardan biri olacaksa peg prego olsun bari dedim ama hiç indirime girmedi Oslo dan üç dört cm daha küçüktü.Bunlara bak istersen.Aslında doana diye bir araba var benim favorim o lakin 1 yaştan sonra kullanılmıyor.Para önemli değil diyorsan onu al bir yaşına kadar kullan hem küçük hem puset hem araba koltuğu hem araba hepsi bir arada bir yaşından sonrada baston alırsın.Bu markaları incele mutlakabenim acilen bebek arabası + puset tavsiyesine ihtiyacım var, yarın bakmaya çıkıcaZ en sona onu bıraktık . Ne marka aldınız ve fiyat nedir bana önerebilir misiniz .
ben uzun kollu zıbın bazen tek üst içlikler oluyor ince çıtçıtsız bağlanmayan hastane çıkışlarında oluyor onlardan altına külotlu corap üstüne ya tulum yada takımını giydiriyorum birde kısa corap eline eldiven bir de şapka benımkının eller hep buz biraz daha vücut ısısını korusa cıkarcm eldivenleri gün içinde bazen cıkarıyorum ellerini bilsin tanısın kendıne bana değsin diyeÖyle mi ya çok giydiriyorum galiba üşümesin derken çok giydirerek üşüttüm siz ne giydiriyorsunuz gün içinde ve gece yatarken daha mı farklı
ben emziremedim ama süt sağarken oluyordu 3 4 güne geçmiştiEmzirirken ki sancılar ne zaman geçecek. Göğüs uçlarım da acıyor ikisi de birleşince bebeğimi doyurmak çok zorlaşıyor sütüm de gelmedi
yok yokSen şuna kisaca cocugu dürüm yapiyorum desene
canim stres etme insallah gelecek o bebeler. bi bakacaz ki kollarimizda . beklemek tabiiki sıkıcı ama iste rabbim ne zman emrederse o zman gelirler saglikla insallah.. bende bugun mogren tuttu mide bulantisi kusma dayanamadim acile gittim serum taktilar da yeni rahatladim38de de gelmişti acılma olmuş ondan olabilir demişti. Anneme gösterdim annem de emekli ebe devamı gelirse gidelim dedi bir iki damla olunca gitmedim artık bugun baya bi yürüdüm arada sancı girdi yürürken ama yok devamlı değil başka da bişey yok valla yarın gidicktim normalde sabırsızlanıyorum ve akıntım arttı su mu acaba diye paranoyak oldum doktorum yarın yokmuş salı gel dedi
Emzirirken özellikle evetBi kac kere oldugunu dusundum sonra baktim emzirirken benden dolayi olmus. Onun disinda simdilik olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?