- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
al al bayılıyorum ben boyle şeylere eşim dıyor ki kız olsaydı kim bilir neler giydirirdinYa ama bu tulum nedir yaaaaa...bende alicam iste.. hatta juliete kuculunce kedilere giydiririm
gerçekten öyle canm mert e baktıkça burda böyle şeyler gaz kaka uyku falan içim cız ediyor..bazen diyorm küvezde bır parmağına dokunmama bılr izin vermezlerdi şimdi koynumda uyuyor yarım saat görüyordm bir kere kıpırdasa parmağını oynatsa diye gözümü ayıramıyordum şimdi parmakları boynumda geziyor çok şükür bugünümüze rabbım hepimizin evladını bızlere bağışlasın hamilelerde sağlıkla kucaklasınlarAşkımm! Minik tavşanımm. Kurban olsun teyzesi ona. Ne kadar duygulanıyorum bu hallerini görünce. Ne kadar büyüdülerAvucumuza sığıyorlardı. Şimdi gaz sancısı çekip bizi uyutmuyor zibidiler. Gözlerim doldu. Maşallah kuzuma. Biraz okuyayım ben minik tavşanı, nazar olmasın.
merak etme dualarımız bebeğinle sağlıkla çıkacak üzme kendini bebeğin seni hissediyor güçlü ol bir şey yok tedbir için bakacaklar birdaha tıkanacak mı diye inşallah tekrarlamazN narantikibi şimdi yoğun bakıma aldılar tetkikler yapılacak inşallah dediğin gibi olurdua bekliyoruz
Maşallah kuzuma inşallah bizde resmimizi koyarız eve selametle gelip.Sizlerde dua edin nolurIlber bey de böyle takılıyor benimle mutfakta. Abisine hiç çekmedi. Hep bir mızıldanma aman da yatır beni göğsüne demeler kaka yapamamalar.. bugün bio gaia aldım. Umudum onda dinimiz aminEki Görüntüle 2578685
İnşallah biz işi bilen ellere bıraktık EKG eko soluk yolu akciğer ve nöroloji hepsi tek tek bakacak geri kalanıda asıl bilen,esirgeyen,bağışlayandan diliyorum evladımın kokusunu bana aratmasın kimsenin aratmasın içinde de bizim dua edinmerak etme dualarımız bebeğinle sağlıkla çıkacak üzme kendini bebeğin seni hissediyor güçlü ol bir şey yok tedbir için bakacaklar birdaha tıkanacak mı diye inşallah tekrarlamaz
Ilber bey de böyle takılıyor benimle mutfakta. Abisine hiç çekmedi. Hep bir mızıldanma aman da yatır beni göğsüne demeler kaka yapamamalar.. bugün bio gaia aldım. Umudum onda dinimiz aminEki Görüntüle 2578685
Ana kucağı için özel minder gibi şeyler var ben aldım için de artık çok rahat. Bende sürekli bunun içinde rahat değil diye düşünüyordum. Nette bakınca gördüm.Bio gaia arti sap simplex kullaniyorum ben. Sap simplex i gunde 3. 4 veriyorum ya bu arada ben anakucagina koyunca rahat edemiyomus gibi hissediyorum. Hemsire beline destek koy boynu bukulmesin demisti oyle de yapiyorum ama sanki onun icinde rahat degilmis gibi geliyor hep
Bio gaia arti sap simplex kullaniyorum ben. Sap simplex i gunde 3. 4 veriyorum ya bu arada ben anakucagina koyunca rahat edemiyomus gibi hissediyorum. Hemsire beline destek koy boynu bukulmesin demisti oyle de yapiyorum ama sanki onun icinde rahat degilmis gibi geliyor hep
Bio gaia arti sap simplex kullaniyorum ben. Sap simplex i gunde 3. 4 veriyorum ya bu arada ben anakucagina koyunca rahat edemiyomus gibi hissediyorum. Hemsire beline destek koy boynu bukulmesin demisti oyle de yapiyorum ama sanki onun icinde rahat degilmis gibi geliyor hep
puset yenıdoğan aparatı. bel desteği ben bundan kullanıyorum çok rahat memnunumYa evet benim de hiç hoşuma gitmiyor. Altına destek yaptım ama yine rahatsız görünüyor. Evde çok az koyuyorum ablası abisi sürüyor da duruyor biraz. Dışarı çıkınca en az 3 saat içinde duracak nasıl olacak bilmem. Hazır bel destekleri satılıyordu anakucaklari içinn. onlara bi bakıcam olmadi
puset yenıdoğan aparatı. bel desteği ben bundan kullanıyorum çok rahat memnunumEki Görüntüle 2578840
selam. Biz niye doğuramadık ya erken doğum riskim vardı da üstelik39+1 oldum bebeğim çok hareketli hareket ettikçe sancı giriyor doğum sancısı bu değil değilmi?
Bu arada M MMihrimahh maşallah sana baya bölüm bitirmissin. Birde doguraydik iyiydi ya
Ayyyy doguramayanlar diye sayfa acicam nerdeyse tık yok gerçekten her yolu deniyorum niye boyle oldu 35 hafta erken dogum olabilir dediler 2 günkaldi 40 olmama ne agri var ne sanci ne nisan ne su napacaz bizselam. Biz niye doğuramadık ya erken doğum riskim vardı da üstelikbugün annem geldi memleketten 39+3 olduk bu arada, yarın sabah dr kontrolüm var
Gözünaydin annen gelmiş ben daha cagiramadim açıklık olmayınca ama dünden beri acayip sancıların var ama geçiyor doğum sancısı nasıl bişey diye çok merak eder oldum sanırım Şubat'ı bulucak bizimkilerin gelmesi çok agirlastim ayağa kalkınca çok baskı hissediyorum artik. Yarın hayırlı haberler alırsın inşallahselam. Biz niye doğuramadık ya erken doğum riskim vardı da üstelikbugün annem geldi memleketten 39+3 olduk bu arada, yarın sabah dr kontrolüm var
Ben varim bebek hareket ettikce yurudukce oturup kalkarken sanci hissediyorum hatta nst de 80 100 çıkıyor ama açılma yok anlam veremedimki bende nolacak bu halimiz acaba stres yapiyoruzda ondan miKaç kişi kaldık doguramayan ?? Sancıniz varmı nasıl hissediyorsunuz??
Aynı durum.bendede var bebeğiniz kanaldami benimki kanalda 2 haftadır açıklık yok stres etkilemez sanırım uyuyamıyorum ya doğum sancısı çekip anlamazsan bebeğime bişey olursa diye korkuyorumBen varim bebek hareket ettikce yurudukce oturup kalkarken sanci hissediyorum hatta nst de 80 100 çıkıyor ama açılma yok anlam veremedimki bende nolacak bu halimiz acaba stres yapiyoruzda ondan mi
Gercekten ayni şeyleri yaşıyoruz benimkide kanalda herseyi normal cati muayenesinden sonra biraz kanamam oldu tmm dedim yola cikti gece sancim olur oda yok kesildi gitti bitti yaniAynı durum.bendede var bebeğiniz kanaldami benimki kanalda 2 haftadır açıklık yok stres etkilemez sanırım uyuyamıyorum ya doğum sancısı çekip anlamazsan bebeğime bişey olursa diye korkuyorumbebeğiniz kız mı erkek mi?
Amin inşallah Evt ayniyiz ardarda günlerimiz zaten M MMihrimahh da var 3 kişi kaldık sanırımGercekten ayni şeyleri yaşıyoruz benimkide kanalda herseyi normal cati muayenesinden sonra biraz kanamam oldu tmm dedim yola cikti gece sancim olur oda yok kesildi gitti bitti yaniRabbim sonumuzu hayır etsin işallah kolaylık versin bende uyuyamiyorum bu saat oldu hala bakiniyorum geziniyorum bendemi var diyorum sadece bu ama gordugum kadariyla son zamanlar hepimiz ayniyiz
diğerleri sadece bele destek cukur yere konulan mı oluyor bana ablam verdi bunu oda güzel kullandı ben memnunum yenidoğan için çok uygun alabilirsin benceBir-kac çeşidi vardi. Memnunsan ben de bundan alayım madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?