Çok korkuyorumm R refikaaydin sabahtan beri ağlıyorum dün oldu bugün oldu ne yapacağımı şaşırdım elimde oldu sırtına vurdum sıvazladım kendi ağrılarımı falan umuttum şuan.Tırnaklarında bile morardı tahliller temiz çıktı bir yarın EKG çekilecek kardiyoloji de bakacak bebek doktoru da bakacak.Hemşiresi doktoru hep bebek anne karnında zannediyor nefes almayı unutuyor ya da yedikleri kalıyor sonra apsorve ederken oluyor bişey yok diyorlar ama o an olunca bir şey değil sıkıntı edecek bir durum değil düşünemez insanApne olduğunu düşünüyorum. Deniz’e oluyordu 31+2’de doğdu. Vaktinde doğan çok çocuğa da olduğunu gördüm yoğun bakımda. 1-2 gün hastanede kalıp çıkıyorlardı. Düzelmeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Geçmiş olsun.
Hayırlı olsun bebeğiniz. Bugün öğrendik ki tahinli şeyler gaz yapıyorebebekten mom’s tea diye bir şey almıştım, onu arka arkaya 2 bardak içince sütüm artıyor. Yeşil soğan dereotu marul.. hepsi sütümü arttırdı. En çok arttıran ve anında etki eden şey kimyon rezene anason karışımı çay oldu. Hepsini demleyip 1-2 kupa içiyorum, bi sonraki beslenmede cop cop emiyor
N narantikibi geçer mi diyorsunben yaşadım benım bebeğime oldu hemde çok defa ama en son uzun bir süre nefessiz kaldı mosmoru geç siyaha yakın oldu yuzu zar zor nefes aldı ambulans cagırdk o derece uzun nefes alamadı 1 gece acılde 1 gece servıste kaldık sonuc tıkansa bıle saturasyon düşmüyormuş sıkıntı yok prematüre henuz gelişmediği için dediler zamanla geçti tıkanmadı çok şükür evet insan çok korkuyor tıkandığında ama hemen yüz üstü çekivip sırtını mıncıklar gibi yapıp biraz da hafif hafif parmakları vurunca geçiyor tam emmeyi öğrenene kadar dikkatli emzirip hemen müdahale edilecek malesef biraz zaman gerekiyorekg değilde ciğer filmi çekmişlerdi bize
benımki 30 hafta ama 28 hafta uyumlu doğdu hastanede 2 gece kalmıştık anne bebek uyumu hıc tıkanmamıştı eve geldik bir süre daha olmadı çene kuvvetlendikçe çekiyorlar ama yutmayı unutuyorlar sanırım o geçiş süresinde oluyor toplm 1 hafta 10 gün kadar sürdü sanırım önce günde 3 4 kere tıkanıyordu baya baya sonra işte hastaneye yattık çıktık bir kaç gün daha öyle oldu sonra baktık yıne fazla geliyor tıkanır gibi oluyor ama hanı büyükler boğazına kacacakken bır hııkk yaparlar tıkanmadan düzelir yavas yavas onu kendı yapmaya baslıyor sonra cok şükür bir bakmışsın sütler ağzından da taşsa cop cop tıkanmadan emiyor geçiş süreçleri hep zordur ağlama kendını üzme senın o durumlarda sakın soğuk kanlı olman lazım ki müdahale edesin emzirirken sık sık ara vermeye calış dinlensin düzelecek merak etmeN narantikibi geçer mi diyorsuninşallah ne güzel diyorsun içime su serptin biz on gün on beş gün nöbet tutarız artık.Senin kaç haftalık doğmuştu canım küçüktü hatırlıyorum da biz 34 ile uyumluyuz 37 yiz güya.birde ne kadar sürer ki acaba
Safta kesesi alındıktan sonra ne ağrısı ki bu? Geçmezse bi doktora gösterirsin, belki dikiş yerleri ağrıyordur. Rejimin yırtıldığı yerin ağrısını hala çekiyorum, hep orası ağrıyor. İnş önemli bir şey yoktur.
Şimdi tekrar okudum da gece gündüz ayrımına başlamışsınhaklısın. Allah kurtarsın kardeşim inş bugün güzel uyur.
Beşiklerimiz aynı olabilir, çilekten almıştım. Sen de ordan aldın galiba.
emziğe karşı değilim ama ağlamıyor kendı oyalanıyor dıye hıc aklıma bıle gelmiyor o yuzden uykudan uykuya verırsem uykuyu bılır tabı ınsallah amin hayaller hayatlar farklı oluyordemekki bebeler hep göbekçi bızımkıde aaynı bende fotoğraf atmak için girmiştim senınkıne denk geldim cok minnoş tatlı deniz Eki Görüntüle 2578580 buda bizden olsun
Aşkımm! Minik tavşanımm. Kurban olsun teyzesi ona. Ne kadar duygulanıyorum bu hallerini görünce. Ne kadar büyüdüleremziğe karşı değilim ama ağlamıyor kendı oyalanıyor dıye hıc aklıma bıle gelmiyor o yuzden uykudan uykuya verırsem uykuyu bılır tabı ınsallah amin hayaller hayatlar farklı oluyordemekki bebeler hep göbekçi bızımkıde aaynı bende fotoğraf atmak için girmiştim senınkıne denk geldim cok minnoş tatlı deniz Eki Görüntüle 2578580 buda bizden olsun
2 2kedi_1deli
Ay inş taş değildir, bir daha uğraşmazsın ya. Çok üzücü.
En çok anne babanın nazarı değermiş zaten. Aynısı bende de oluyor. Hoşuna gitse bile dillendirme, dillendiriyorsan da maşallah barekallah de. Ben de neye iyi desem tepetaklak. En son N narantikibi yle kaka olayını konuştuk, içimden ay dedim Deniz ne güzel günde 5 kere kaka yapıyor. Şu an yapmıyor mesela. Kaka nöbetindeyim.
Bişey sorucam, juliet odasında tek başına uyumuyor mu normalde?
Beni de 12.gün çağırmışlardı gidemedim 18.gün sağlık ocağında dikişlerimi aldırdım.Sezeryanın 10.gününde kontrole çağırdı doktorum, dikiş de alınacak dedi.Farklı şehirdeyiz şimdi burda kine gitmek istemiyorum. daha geç gidecek olan var mı arkadaşlar
N narantikibi şimdi yoğun bakıma aldılar tetkikler yapılacak inşallah dediğin gibi olurbenımki 30 hafta ama 28 hafta uyumlu doğdu hastanede 2 gece kalmıştık anne bebek uyumu hıc tıkanmamıştı eve geldik bir süre daha olmadı çene kuvvetlendikçe çekiyorlar ama yutmayı unutuyorlar sanırım o geçiş süresinde oluyor toplm 1 hafta 10 gün kadar sürdü sanırım önce günde 3 4 kere tıkanıyordu baya baya sonra işte hastaneye yattık çıktık bir kaç gün daha öyle oldu sonra baktık yıne fazla geliyor tıkanır gibi oluyor ama hanı büyükler boğazına kacacakken bır hııkk yaparlar tıkanmadan düzelir yavas yavas onu kendı yapmaya baslıyor sonra cok şükür bir bakmışsın sütler ağzından da taşsa cop cop tıkanmadan emiyor geçiş süreçleri hep zordur ağlama kendını üzme senın o durumlarda sakın soğuk kanlı olman lazım ki müdahale edesin emzirirken sık sık ara vermeye calış dinlensin düzelecek merak etme
Ultrasonla muayene olmadınız o zaman. İlk gebeliğimde kontrolden bahsetme işlerdir. Sağlık ocağında dikişlerimi aldırmıştım, bir ay geçince muayene olmuştumBeni de 12.gün çağırmışlardı gidemedim 18.gün sağlık ocağında dikişlerimi aldırdım.
Ya kizlar ne olucak bu goguslerin hali.. benim yaram yok sutum normal geliyor ama ozellikle sag gogsumun icinde acayip bir aci var emzirirken zorlanmaya basladim
sağol teşekkür ederim tavsiye edermisin bana da
Bizimkiler hastanede alıştı galiba. Deniz de duruyor sancısı yoksa. Zeka kartları varmış, onlardan alıcam, yatakta dururken ona baksın. Bayağı oyalıyolarmuş. Uzun uzun bakıyorlarmış.
evde lahana var. nasil koyacam peki .haşlayıp mi .soguk mu sicak mi
Bu örgüt kimse çıksın ortaya, teslim olsunlar, perişanız. Bir ara sarı leblebi süt yapar dediler, nefret ederim sarı leblebiden. o günlerde de sütüm az, kesilecek mi diye endişeliyim. Akşama kadar sarı leblebi yedim durdum. Sonradan fark ettim ki leblebi dediğimiz şey nohut, bebek gazman gibi oldu tabi, sabahı zor ettik
Her gün öküz gibi helva yiyordum. Sonra bu çocuk niye gazlı! 2 2kedi_1deli büyük sevaba girdin. Yazan parmakların dert görmesin arkadasım.
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahN narantikibi şimdi yoğun bakıma aldılar tetkikler yapılacak inşallah dediğin gibi olurdua bekliyoruz
Bırakmak çok zor evet. Ama orada daha iyi olacak. Hep böyle düşün. Yarın yanına gidip iyi olduğunu gördüğünde sen de iyi olucaksın.
Cok teşekkür ederim cevabin icin evet arada hareketi oluyir ve kasiliyir semsert karnimevet benim de son hafta azalmıştı hareketleri dr a gitmeyi bile düşündüm ama bir iki yine hareketini hissedince icim rahataldi gitmedim. bence sorun yoktur yerleri daraldi iyice ondandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?