2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok korkuyorumm R refikaaydin sabahtan beri ağlıyorum dün oldu bugün oldu ne yapacağımı şaşırdım elimde oldu sırtına vurdum sıvazladım kendi ağrılarımı falan umuttum şuan.Tırnaklarında bile morardı tahliller temiz çıktı bir yarın EKG çekilecek kardiyoloji de bakacak bebek doktoru da bakacak.Hemşiresi doktoru hep bebek anne karnında zannediyor nefes almayı unutuyor ya da yedikleri kalıyor sonra apsorve ederken oluyor bişey yok diyorlar ama o an olunca bir şey değil sıkıntı edecek bir durum değil düşünemez insan

N narantikibi geçer mi diyorsun inşallah ne güzel diyorsun içime su serptin biz on gün on beş gün nöbet tutarız artık.Senin kaç haftalık doğmuştu canım küçüktü hatırlıyorum da biz 34 ile uyumluyuz 37 yiz güya.birde ne kadar sürer ki acaba

benımki 30 hafta ama 28 hafta uyumlu doğdu hastanede 2 gece kalmıştık anne bebek uyumu hıc tıkanmamıştı eve geldik bir süre daha olmadı çene kuvvetlendikçe çekiyorlar ama yutmayı unutuyorlar sanırım o geçiş süresinde oluyor toplm 1 hafta 10 gün kadar sürdü sanırım önce günde 3 4 kere tıkanıyordu baya baya sonra işte hastaneye yattık çıktık bir kaç gün daha öyle oldu sonra baktık yıne fazla geliyor tıkanır gibi oluyor ama hanı büyükler boğazına kacacakken bır hııkk yaparlar tıkanmadan düzelir yavas yavas onu kendı yapmaya baslıyor sonra cok şükür bir bakmışsın sütler ağzından da taşsa cop cop tıkanmadan emiyor geçiş süreçleri hep zordur ağlama kendını üzme senın o durumlarda sakın soğuk kanlı olman lazım ki müdahale edesin emzirirken sık sık ara vermeye calış dinlensin düzelecek merak etme

Sezeryanın 10.gününde kontrole çağırdı doktorum, dikiş de alınacak dedi.Farklı şehirdeyiz şimdi burda kine gitmek istemiyorum. daha geç gidecek olan var mı arkadaşlar

Dikislerin oldugu yer degil zaten laparoskopik oldugu icin 4 farkli noktoda giris yeri var. Kanalda tas kalmis olabilir dogumdan sonra devam ederse bakariz demislerdi. Rahattim ama iste yine basladi..

Evet cilekten almistim sadece yanlarida ahsap rengi seninki beyaz galiba. Zaten cilekten almayan kac kisiyiz

Juliet 1 saattir odasinda tek basina uyuyor nazar edeni ip adresinden bulur vururum.. bu arada benim kendi kendime cok nazarim degiyor napicaz. Nazarsa tabi.aa ne guzel ya soyle oluyo dedigim hersey tepetaklak.. yabancilara degmiyor ama eminim degse oo simdiye kimler kimler gitmisti..

Ayrica ben e bebekten mom tea aldim bide su emziren anne cayini aldim rezeneli falan olan. O iki kutuyu karistirdim ve ayrica da icine rezene tohumu ve kimyon atarak demliyorum kendime. Allah ne verdiyse.. bide bulgur pilavi yedigimde baya ise yaradi. Dolapta boza var icmeye cesaretim yok sevmiyorum cunku. Gerci yillaaaaardir icmiyorum belki damak tadim degismistir ama iste..

Bide yine dunden beri 4 saat falan anca uyudum basima vurdu uzun uzun yaziyorum yine :))

Ya ama bu tulum nedir yaaaaa... bende alicam iste.. hatta juliete kuculunce kedilere giydiririm

Aşkımm! Minik tavşanımm. Kurban olsun teyzesi ona. Ne kadar duygulanıyorum bu hallerini görünce. Ne kadar büyüdüler Avucumuza sığıyorlardı. Şimdi gaz sancısı çekip bizi uyutmuyor zibidiler. Gözlerim doldu. Maşallah kuzuma. Biraz okuyayım ben minik tavşanı, nazar olmasın.

2 2kedi_1deli
Ay inş taş değildir, bir daha uğraşmazsın ya. Çok üzücü.
En çok anne babanın nazarı değermiş zaten. Aynısı bende de oluyor. Hoşuna gitse bile dillendirme, dillendiriyorsan da maşallah barekallah de. Ben de neye iyi desem tepetaklak. En son N narantikibi yle kaka olayını konuştuk, içimden ay dedim Deniz ne güzel günde 5 kere kaka yapıyor. Şu an yapmıyor mesela. Kaka nöbetindeyim.
Bişey sorucam, juliet odasında tek başına uyumuyor mu normalde?

Bi suredir uyumuyordu huysuzluktan. Hatta ben odadan cikiyorum aglamay basliyor giriyorum susuyor seklinde. Gecede aa tamam uyudu hadi yatiyim diyorum yatiyorum basliyor kafami kaldiriyorum susuyor...

Dillendirmeme gerek yok aklimdan gecmesi yetiyor ters gitmesi icin

Kızlar annem ile babam bugün gittiler eşim grip oldu çocuğa yaklaşamıyor tabi.Kaldık biz de kızımla başbaşa.Kayınvalidem istersen geleyim dedi ama ben de artık kendi düzenime geçmek istedim dedim bir iki gün bakayım duruma olmadı gelirsin dedim.Bugün evi temizledim düzenimi kurdum.
Bizim de sizinkiler gibi uyku düzenimiz yok uykusuzluktan artık kabus görüyordum çocuk gündüz uyuyunca annem ile babam bakıyordu ben yatıyordum ona rağmen yetmiyordu.Şimdi onlar da olmayacak halisünasyon görmeye başlamasam bari
Benim kız sürekli memede kalmak istiyordu uyumak için emziği de almıyordu emziği değiştirdim ilk denemede başarılı oldu emzikle daldı uykuya umarım devamı gelir

Sezeryanın 10.gününde kontrole çağırdı doktorum, dikiş de alınacak dedi.Farklı şehirdeyiz şimdi burda kine gitmek istemiyorum. daha geç gidecek olan var mı arkadaşlar
Beni de 12.gün çağırmışlardı gidemedim 18.gün sağlık ocağında dikişlerimi aldırdım.

N narantikibi şimdi yoğun bakıma aldılar tetkikler yapılacak inşallah dediğin gibi olur dua bekliyoruz

Beni de 12.gün çağırmışlardı gidemedim 18.gün sağlık ocağında dikişlerimi aldırdım.
Ultrasonla muayene olmadınız o zaman. İlk gebeliğimde kontrolden bahsetme işlerdir. Sağlık ocağında dikişlerimi aldırmıştım, bir ay geçince muayene olmuştum

Ya kizlar ne olucak bu goguslerin hali.. benim yaram yok sutum normal geliyor ama ozellikle sag gogsumun icinde acayip bir aci var emzirirken zorlanmaya basladim

Kadindogumcuna goster. Gerekirse cerrah bakar

sağol teşekkür ederim tavsiye edermisin bana da

Yaptır bence zor bir şey değil

Bizimkiler hastanede alıştı galiba. Deniz de duruyor sancısı yoksa. Zeka kartları varmış, onlardan alıcam, yatakta dururken ona baksın. Bayağı oyalıyolarmuş. Uzun uzun bakıyorlarmış.

Anam o kadar küçüklere de zeka kartı mı varmış. Alınca göster bize de

evde lahana var. nasil koyacam peki .haşlayıp mi .soguk mu sicak mi

Buzdolabında yarim saat soğutuyorsun. Göğsunü onunla saracaksın. ısınınca tekrar soğuklardan koyacaksın. Hafifletme kadar devam

Sanırım sadece suyla o da olmadi serumla beslenicez bu nedir arkadas

A aydnsn sağol kardeşim.Kızlar çok zormuş kendinden bir parçayı bırakıp gitmek canından canını bırak çık gel çok zor

Ben de kahrolmuştum. O günü hatırlayınca hala çok kötü oluyorum. Ama ilk bırakmak zor. Sonra alışıyorsun. Onun orada iyi olduğunu görmek rahatlatacak seni de. Bu arada sen de dinlenmeye çalış

A aydnsn sağol kardeşim.Kızlar çok zormuş kendinden bir parçayı bırakıp gitmek canından canını bırak çık gel çok zor
Bırakmak çok zor evet. Ama orada daha iyi olacak. Hep böyle düşün. Yarın yanına gidip iyi olduğunu gördüğünde sen de iyi olucaksın.
Benim kızım da 12 gündür yoğun bakımda. Yakında çıkıcaklar, her şey güzel olucak :)

evet benim de son hafta azalmıştı hareketleri dr a gitmeyi bile düşündüm ama bir iki yine hareketini hissedince icim rahataldi gitmedim. bence sorun yoktur yerleri daraldi iyice ondandir
Cok teşekkür ederim cevabin icin evet arada hareketi oluyir ve kasiliyir semsert karnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…