Kaşığa dök ver fazla kaçmasın fazlası zarar çünkü beyin gelişimi için, kafatası erken kapanmasıalt tarafini kestik damla damla geliyo simdi kasiga dokuyom. sizde kesmis miydiniz
3 damla vericeginiz seyi kasikla veriyosaniz kasiga 5 , 6 damla koymaniz lazim kasikta kalacak payida hesaplayin. Zaten bi kac damla fazladan zarar gelemz.
inşaAllahHilaliiim M MMihrimahh bende aynı durumdayım Sancim var ama gelmiyor bebek randevum cuma günü annemi çağırdım Perşembe sabah burda olacak agirlasiyorda insan bebeklerin kilosu aldı başını gidiyor 4 kiloyu bulur sanırım doğuma kadar gece uyku yok gündüz uykulu uykulu ne zormuş ama yinede Allah nasip etti Allah'a şükür sağlıklı gelsinler de kim ne derse desin takmayin. Benim eşimden kalsın biraz daha kilo alsin diyor. Ne kolay onlara cikaricak olan biziz sonuçta @esmanur7 hayırlısı ile dogururuz inşallah 4 kişiyiz subatı bulmaz inşallah
Yani o yediklerimiz kendimizemi gidiyor kanala girdikten sonra bebege yaramıyormu hemen birakmaliyim yemeyi o zamaninşaAllahcnm 2-3 haftadır hiç kilo almıyo hala 3490 gram kanala girince pek almıyomuş artık kilo.
Kişiden kişiye değişir mi bilemiyorum canım son haftalar bebeğin kilo alımı durması normal dedi doktor çünkü 2 haftadır kanala yerleşmiş doğumu bekliyor bebek . Kanala yerleştikten sonra hiç kilo almadı hiç değişiklik olmadı. Yarasın yaramasın ben deliler gibi yemek yediğim için Bi şi fark etmiyo bana yemek yemek için yaşayan Bi tipimYani o yediklerimiz kendimizemi gidiyor kanala girdikten sonra bebege yaramıyormu hemen birakmaliyim yemeyi o zaman
Bence konus anlas bebisinle ben hazirim de bekleme kanalda in de bi belirti ver de ben oyle yapiyorum ama bence pek bi faydasi olmuyor yilmadan usanmadan yapiyorum isallah bu hafta ici hepimiz saglikla kucagimiza alirizzzzzKişiden kişiye değişir mi bilemiyorum canım son haftalar bebeğin kilo alımı durması normal dedi doktor çünkü 2 haftadır kanala yerleşmiş doğumu bekliyor bebek . Kanala yerleştikten sonra hiç kilo almadı hiç değişiklik olmadı
amin canım inşaAllahBence konus anlas bebisinle ben hazirim de bekleme kanalda in de bi belirti ver de ben oyle yapiyorum ama bence pek bi faydasi olmuyor yilmadan usanmadan yapiyorum isallah bu hafta ici hepimiz saglikla kucagimiza alirizzzzz
Kizlar yardımınıza ihtiyacim var bu nişan denen şey akintiyla karışık ip gibi kırmızı olan seymi yoksa ben herseyi doguma yordugum icin normal olan birseyi nisan olarakmi kabul ediyorum hastaneye gitmek icin erkenmi bana yardimci olun lütfen acemiyim bu konuda
Evet aynen öyle geliyor galiba senin bebekKizlar yardımınıza ihtiyacim var bu nişan denen şey akintiyla karışık ip gibi kırmızı olan seymi yoksa ben herseyi doguma yordugum icin normal olan birseyi nisan olarakmi kabul ediyorum hastaneye gitmek icin erkenmi bana yardimci olun lütfen acemiyim bu konuda
Benim nişan geldikten 5-6 saat sonra sancı geldi .Kizlar yardımınıza ihtiyacim var bu nişan denen şey akintiyla karışık ip gibi kırmızı olan seymi yoksa ben herseyi doguma yordugum icin normal olan birseyi nisan olarakmi kabul ediyorum hastaneye gitmek icin erkenmi bana yardimci olun lütfen acemiyim bu konuda
Isallah benimde gelir hayirlisiyla dua edin nolurBenim
Benim nişan geldikten 5-6 saat sonra sancı geldi .
Bende surekli evde egzersiz yapiyirum disari aslinda çıkarım ama bulundugum yerden ötürü milelt ne der diyorum birde kar var tabi aksam bi avm ye falan gitmeyi dusunuyirum kızımı esimide aliyim hem geziniyim hem bakınıyım orda baya vakit geciyor isallah ondan sonrada sancim acilmam olur ya dua edin ben sizlerede ediyorum isallah olurDr yürü dedi bol bol. Hiç de yürüyemem ki dışarıda kar var donuyorum ben bu halimle hayatta soğuğa çıkıp yürümem burnumun ucunu çıkaramıyorum dışarı. Garfield gibiyim aynı. Evin içinde sağa sola yuvarlan yata yataBenim bebek gelmemekte haklı annesi tam dayanıksız çıktı
Ayyyy biz doguramadik sen gobek kordonu dogunca birde süt ondan sonra gobek ilk yikama kırk cikarma derken vallahi herkezin derdi ayrıymış gerçekten de Allahim kolaylik versin ama bu konuda bilgim kendiliginden düşmesi lazim kac gün olduda doğalıAy keşke ben son güne kadar bekleseydim 26 ocaktı benim ama çok erken oldu tabi buna şükür ilkine göre...
Kızlar benim minnak kızın göbeği düşemedi bir Türlü bende bakıyordum elimde kaldı yani koptu yani halen kuru olan bir parçası göbeğinde duruyor 1 cm var yok o da düşünce mi banyo yapabilecek ?? resmen suyla tanışamadı çocuk bu göbek meselesinden
Biz 1 gün sonra yikariz bebeği kordonun düşmesini beklemeden hem daha rahat uyur herkes farklı düşünüyor banyo konusunda sağlıkla büyüsün inşallah kendiliğinden düşer göbekAy keşke ben son güne kadar bekleseydim 26 ocaktı benim ama çok erken oldu tabi buna şükür ilkine göre...
Kızlar benim minnak kızın göbeği düşemedi bir Türlü bende bakıyordum elimde kaldı yani koptu yani halen kuru olan bir parçası göbeğinde duruyor 1 cm var yok o da düşünce mi banyo yapabilecek ?? resmen suyla tanışamadı çocuk bu göbek meselesinden
ben de hic dogurmayacakmisim gibi geliyordu pazts kontrole gittim 0 sanci vardi. o gun 2 saat yürüdüm. sali gunu de evde is yaptim yürüdüm .çarşamba sabah nişan geldi ardindan siddetli sanci geldi dr a gittim 9 cm aciklikla dogum yaptim. bi anda gerceklesiyor sıkıntı etmeyin insallah .rabbim darda kalani yolda koymazAyyyy doguramayanlar diye sayfa acicam nerdeyse tık yok gerçekten her yolu deniyorum niye boyle oldu 35 hafta erken dogum olabilir dediler 2 günkaldi 40 olmama ne agri var ne sanci ne nisan ne su napacaz biz
Ayyyy biz doguramadik sen gobek kordonu dogunca birde süt ondan sonra gobek ilk yikama kırk cikarma derken vallahi herkezin derdi ayrıymış gerçekten de Allahim kolaylik versin ama bu konuda bilgim kendiliginden düşmesi lazim kac gün olduda doğalı
Biz 1 gün sonra yikariz bebeği kordonun düşmesini beklemeden hem daha rahat uyur herkes farklı düşünüyor banyo konusunda sağlıkla büyüsün inşallah kendiliğinden düşer göbekdarısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?