2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ama benim sancim o kadar yine yok nisanda oglen geldi yok ben doguramam heralde ya

Aynen ya kalmasin subata insallah

Yeşil kaka bebeğin üşüttügünu gösterir. Ya da siz soğuk aldınız bebeğe geçti. Soğuk bisey de yemiş olabilirsiniz
Evet kizlar bugun yine cocugun kakasina taktim. Ne guzel sari turuncuydu boyle portakal rengi gibi bugun yesil ve mukuslu.. hadi bakalim bugun ku meselem bu
[/QUO

Evet kizlar bugun yine cocugun kakasina taktim. Ne guzel sari turuncuydu boyle portakal rengi gibi bugun yesil ve mukuslu.. hadi bakalim bugun ku meselem bu
haydaaa yıne mı cocuguna nazar ettin buraya yazdım diye hatırlıyorum benımkınınde aynı mukuslu yeşil bugün doktora söyledim sıvı mukuslu falan dıye karın kasları tam gelişmediğinden olabilir böyle dedi sıkıntı yokmuş mert hem 3 4 günde bir yapıyor hemde bu şekilde kakası daha önce bır doktorun konusmasına gitmiştim bebekler yeşil kaka yapabilir bu her zaman üşüttüğü anlamına gelmez ön sütü çok alan bebeklerde yeşil kaka yapar anane babane hemen üşütmüş bu çocuk derler moralinizi bozmayın demişti

Heh iste sanirim benim sorunum ön süt.. muhtemelen kilo almamasinin sebebide bu. Tek memeyi sömürsun diye saatlerce tutuyorum ama bi sure sonra emzik muamelesi yapiyor.

Takılmayın kızlar ben 42+3 saatle normal doğurdum:) suni sancı için yattım hastaneye kendi sancılarım başladı.
hepiniz doğuracaksanız, sabredin
ciddi misin o kadar uzuyor mu zamanı annem Kardeşim yanımda Doğum bekliyorlar 39+3 üm, doğur doğur deyip başımın etini yiyolar kafayı yiyorum artık 1 parmak ucu açıklığın var dedi doktor.

Biz göbeğine prima bez bağlamıştık ıslanmasın diye deneyebilirsiniz göbeği ıslanmamak önemli

Maşallah kaç kilo doğdu nasildi doğumunun anlatır mısınız bebisiniz nasıl sağlıcakla buyutun insallah

Ben yurtdışındayım,TR’de o kadar bekletceklerini sanmıyorum. 3.300kg doğdu öyle aşırı kilolu değildi haftasına göre. Biraz zor bir doğumdu açıkcası çünkü ben sancı esnasında enfeksiyon falan kaptım, çok kan kaybettim. Umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsınız. Bebeğim şuan 12 günlük gayet sağlıklı. Bende daha iyiyim

ciddi misin o kadar uzuyor mu zamanı annem Kardeşim yanımda Doğum bekliyorlar 39+3 üm, doğur doğur deyip başımın etini yiyolar kafayı yiyorum artık 1 parmak ucu açıklığın var dedi doktor.

Yukarda da belirttim ben yurtdışındayım burda herşey natural olsun diye çok bekliyorlar. Çatı muayenesi bile 40. Haftada yapıldı.

Heh iste sanirim benim sorunum ön süt.. muhtemelen kilo almamasinin sebebide bu. Tek memeyi sömürsun diye saatlerce tutuyorum ama bi sure sonra emzik muamelesi yapiyor.
her emzirmede bır meme dıyorlar ama bnmkı uzun emmıyor suan bazen sırf gaz huzursuzluk veya keyf için 2 3 dk emıp hop ayrılıyor bende yeterincr emene kadar sık sık istiyorsa aynı memeyee tutuyorum 15 dk bır isteyınce hep ayrı meme olmazki..kac kılo almıştı 1ayda evet yaglı kısmı içemeyıncr cok kılo alımı olmaz sanrm

Gercekten o kadar olmasin ya Allahim isallah carsamba dogururum ya dua edin bana

Evet canım senin dediğini hatırlıyorum da sitesinde bulamamıştım dediğin modeli. Dışarı çıkıp arama şansım da yok. Sem faydasını gördün mü dersin?

N11 de var. Valla yarayip yaramamasi kisiye gore degsiir bence. Ama disaridan goruntuyu baya topladi. Celik balenli almiycaksan sıkı olmasina dikkat et. Mesela evde penti var bitane bi ise yaramaz

450 gr aldi doktor en alt seviyede dedi. O yuzden zaten gunde 3 kere mama basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…