Ama benim sancim o kadar yine yok nisanda oglen geldi yok ben doguramam heralde yaben de hic dogurmayacakmisim gibi geliyordu pazts kontrole gittim 0 sanci vardi. o gun 2 saat yürüdüm. sali gunu de evde is yaptim yürüdüm .çarşamba sabah nişan geldi ardindan siddetli sanci geldi dr a gittim 9 cm aciklikla dogum yaptim. bi anda gerceklesiyor sıkıntı etmeyin insallah .rabbim darda kalani yolda koymaz
Bunu bi ebeye cocuk doktoruna falan sorsan aslinda bu kadar surede durmaz gercektwn benim kizimin bir hafta olunca düşmüştüSormam lazım bütün yarın derken süre geçmiş zaten 1 hafta kuvezde kaldı vs
yok ben abaya erken doğurdum maalesef tansiyonum yüksekti
Aynen ya kalmasin subata insallahHilaliiim M MMihrimahh bende aynı durumdayım Sancim var ama gelmiyor bebek randevum cuma günü annemi çağırdım Perşembe sabah burda olacak agirlasiyorda insan bebeklerin kilosu aldı başını gidiyor 4 kiloyu bulur sanırım doğuma kadar gece uyku yok gündüz uykulu uykulu ne zormuş ama yinede Allah nasip etti Allah'a şükür sağlıklı gelsinler de kim ne derse desin takmayin. Benim eşimden kalsın biraz daha kilo alsin diyor. Ne kolay onlara cikaricak olan biziz sonuçta E esmanur7 hayırlısı ile dogururuz inşallah 4 kişiyiz subatı bulmaz inşallah
evet bende cevremde kim varsa hepsi doguramadi dahaAyyy nolucaz boyle cogaliyoruz bu seneki gebeler doguramiyor hastaneye gidiyorum ordada ayni karni burnunda ayakta duramayan gebeler 40 42 39 haftalari değişiyor ama hicbir belirti yok 2020 bebekleri gelemiyor
Isallah duyoruz dualar ediyoruz ama bellimi olurAynen ya kalmasin subata insallah
Evet kizlar bugun yine cocugun kakasina taktim. Ne guzel sari turuncuydu boyle portakal rengi gibi bugun yesil ve mukuslu.. hadi bakalim bugun ku meselem bu
[/QUO
haydaaa yıne mı cocuguna nazar ettinEvet kizlar bugun yine cocugun kakasina taktim. Ne guzel sari turuncuydu boyle portakal rengi gibi bugun yesil ve mukuslu.. hadi bakalim bugun ku meselem bu
haydaaa yıne mı cocuguna nazar ettinburaya yazdım diye hatırlıyorum benımkınınde aynı mukuslu yeşil bugün doktora söyledim sıvı mukuslu falan dıye karın kasları tam gelişmediğinden olabilir böyle dedi sıkıntı yokmuş mert hem 3 4 günde bir yapıyor hemde bu şekilde kakası daha önce bır doktorun konusmasına gitmiştim bebekler yeşil kaka yapabilir bu her zaman üşüttüğü anlamına gelmez ön sütü çok alan bebeklerde yeşil kaka yapar anane babane hemen üşütmüş bu çocuk derler moralinizi bozmayın demişti
ciddi misin o kadar uzuyor mu zamanıTakılmayın kızlar ben 42+3 saatle normal doğurdum:) suni sancı için yattım hastaneye kendi sancılarım başladı.
hepiniz doğuracaksanız, sabredin
Biz göbeğine prima bez bağlamıştık ıslanmasın diye deneyebilirsiniz göbeği ıslanmamak önemli2 Ocak’ta doğum oldu 18 gündür bir göbek düşmez mi kilosu 1800 dü oyüzden mi düşmedi acaba
annemde diyor yıkamak lazım her gün ya da gün aşırı ama riske atamadık göbek düşünce yıkayın dediler diye annemi mi dinleseydim diyorum şimdi
Ben markasız kullanıyorum geçirmeli bağırsaklarımı bozdu bşr süredir takmıyorumEey doğum yapan lohusalar
Korse kullanan yok mu yaaa
Bi tane almam lazım. Yamuna çok pahalı. Takmazsam elimde kalır uyuyamam geceleri
Valla kac kere sordular yazdim. Ben kullaniyorum black spade korse. Gogus altinda biten askili alttan kopcali
Maşallah kaç kilo doğdu nasildi doğumunun anlatır mısınızbebisiniz nasıl sağlıcakla buyutun insallah
ciddi misin o kadar uzuyor mu zamanıannem Kardeşim yanımda Doğum bekliyorlar 39+3 üm, doğur doğur deyip başımın etini yiyolar kafayı yiyorum artık 1 parmak ucu açıklığın var dedi doktor.
her emzirmede bır meme dıyorlar ama bnmkı uzun emmıyor suan bazen sırf gaz huzursuzluk veya keyf için 2 3 dk emıp hop ayrılıyor bende yeterincr emene kadar sık sık istiyorsa aynı memeyee tutuyorum 15 dk bır isteyınce hep ayrı meme olmazki..kac kılo almıştı 1ayda evet yaglı kısmı içemeyıncr cok kılo alımı olmaz sanrmHeh iste sanirim benim sorunum ön süt.. muhtemelen kilo almamasinin sebebide bu. Tek memeyi sömürsun diye saatlerce tutuyorum ama bi sure sonra emzik muamelesi yapiyor.
Gercekten o kadar olmasin ya Allahim isallah carsamba dogururum ya dua edin banaciddi misin o kadar uzuyor mu zamanıannem Kardeşim yanımda Doğum bekliyorlar 39+3 üm, doğur doğur deyip başımın etini yiyolar kafayı yiyorum artık 1 parmak ucu açıklığın var dedi doktor.
Zaten primanın 0 numarasını kullanıyoruz çok kuru göbeği ama oradan tam ayrılmıyor nedenseBiz göbeğine prima bez bağlamıştık ıslanmasın diye deneyebilirsiniz göbeği ıslanmamak önemli
Evet canım senin dediğini hatırlıyorum da sitesinde bulamamıştım dediğin modeli. Dışarı çıkıp arama şansım da yok. Sem faydasını gördün mü dersin?
her emzirmede bır meme dıyorlar ama bnmkı uzun emmıyor suan bazen sırf gaz huzursuzluk veya keyf için 2 3 dk emıp hop ayrılıyor bende yeterincr emene kadar sık sık istiyorsa aynı memeyee tutuyorum 15 dk bır isteyınce hep ayrı meme olmazki..kac kılo almıştı 1ayda evet yaglı kısmı içemeyıncr cok kılo alımı olmaz sanrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?