Bende varım kızlar doğuramayan 5-6 kişi kaldık galiba herhangi bir belirti de yok bebek kanalda değil sancı ağrı hicbirsey yok yarın dip bucak ev temizliği yapmayı planlıyorum belki bir gelisme olur diye
Bende varım kızlar doğuramayan 5-6 kişi kaldık galiba herhangi bir belirti de yok bebek kanalda değil sancı ağrı hicbirsey yok yarın dip bucak ev temizliği yapmayı planlıyorum belki bir gelisme olur diye
Nasılım diye arayan soran herkese "bugün de doğurmadım" diyorum son 9 gün ve oğlum rahat ortamını bırakmak istemiyor tabi karnı tok sırtı pek ana babasının halinden ne anlasın
@HilaliiimMMMihrimahh
Benim bebek 3 haftaya yakındır kanalda aldı kilo kanaldayken ama yinede yemek yeme isteğini buna bağlamak lazım ama stresten yeniyor malesef. Evt yürüyüş yapmamız lazım ama yürüyüş yapınca Sancim çok oluyor sizede oluyormu onun için yata yuvarlana bende zamanı öyle geçiriyorum belkide ondan gecikiyor bizim bebekler
Nasılım diye arayan soran herkese "bugün de doğurmadım" diyorum son 9 gün ve oğlum rahat ortamını bırakmak istemiyor tabi karnı tok sırtı pek ana babasının halinden ne anlasın
Aynen hergun birileri arıyor neden geç kaldın diye bende askere gidene kadar tutucam içimde diyorum bilselerki en çok ben gelmesini istiyorum benimde son 9 gün kaldı belki aynı anda doğum yaparız
Bizde iyiyiz fena değil ama sütü sağıp vermek çok yorucu oluyor minnak bebe olunca memeyide tutamıyor düzgün kilomuz 2100 oldu hatta aşı yaptılar 2 kiloyu geçtik diye
Bizde iyiyiz fena değil ama sütü sağıp vermek çok yorucu oluyor minnak bebe olunca memeyide tutamıyor düzgün kilomuz 2100 oldu hatta aşı yaptılar 2 kiloyu geçtik diye
Benim ablamın ikizleride düşük kiloda doğdular çeneleri güçsüz olduğu için 2 saatte bir saatini kurdu sagip biberonla içirdi inşallah tez zamanda emebilecek kadar kilo alır sağma makinesi ablamın elinden hiç düşmüyor du sizde sabredin biraz sağlıcakla büyüyecek inşallah
Evet kizlar bugun yine cocugun kakasina taktim. Ne guzel sari turuncuydu boyle portakal rengi gibi bugun yesil ve mukuslu.. hadi bakalim bugun ku meselem bu
Evet kizlar bugun yine cocugun kakasina taktim. Ne guzel sari turuncuydu boyle portakal rengi gibi bugun yesil ve mukuslu.. hadi bakalim bugun ku meselem bu