- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
Nidicard. 1 cm acikligim ve sancim vardi 12 aralikta yattigimda. Sancilar icin kullaniyorum acilmam o sekilde kaldi sancilarim da azaldi.
evet az almış bende son 11 gündür gündüz emziriyordum gece eoprotin katıp sağıp verıyordum önceden 11 günde 400 gram almıştı gece gündüz cogu zaman eoprotin kattığımda..ama son 11 gün gündüz emzirmeye dönünde 250 gr almış.. demek biryerde emzirirken ya yanlış yapıyoruz yada bebekler emerken tam emmiyor doymuş gibi bırakıp sık sık emince kalori alamıyorlar..inşallah düzelir bol bol kilo alıp tombiş olurlar450 gr aldi doktor en alt seviyede dedi. O yuzden zaten gunde 3 kere mama basladi.
Her gece her gece uyanık. bir cadoloz yarattım galiba. Afiyet olsun. Baklava gömdüm ben de.Kızlar Gece kuşları göz kırpsınben yine uyanıp litre litre su içtim gofret yedim
Uyuyamiyorum ki bende birseyler yedim hakkımızda hayırlısı olsun isallahKızlar Gece kuşları göz kırpsınben yine uyanıp litre litre su içtim gofret yedim
evet az almış bende son 11 gündür gündüz emziriyordum gece eoprotin katıp sağıp verıyordum önceden 11 günde 400 gram almıştı gece gündüz cogu zaman eoprotin kattığımda..ama son 11 gün gündüz emzirmeye dönünde 250 gr almış.. demek biryerde emzirirken ya yanlış yapıyoruz yada bebekler emerken tam emmiyor doymuş gibi bırakıp sık sık emince kalori alamıyorlar..inşallah düzelir bol bol kilo alıp tombiş olurlar
Her gece her gece uyanık. bir cadoloz yarattım galiba. Afiyet olsun. Baklava gömdüm ben de.
Ama napiyim! Kısa süren hamileliğim boyunca hep midem bulanmıştı, aç gezmiştim. Doğum yapar yapmaz kendimi yemeğe verdimGömün tabi ya.. hamileleri anladim da sana ne oluyordaha dün gaz dedik sanci dedik... gunde 4 gofret yiyodum dun korkumdan bi tane kucuk bisey yedim.. he ne oldu gaz yok ok. Ama alismis bi kere huysuzluga.. bide su gece gunduz isini cozemedik tam.
Kesmedim az bekleyince damlıyor, sizdeki de şuan damlıyor akmıyorsa iyialt tarafini kestik damla damla geliyo simdi kasiga dokuyom. sizde kesmis miydiniz
Valla bilmiyorum servisten taburcu olurken bebek hemşiresi sakın fazla verme kafatası kemikleri çabuk kaynar beyin gelişimi etkilenir dedi bana,Fazlası zarar değilmiş. Aşırı fazla olmadıkça bir sorun olmazmış. Kullanmadığını vücut depoluyor, yağda eriyen vitaminlerden. Vermeyi unutunca da ertesi gün çift doz verebilirsiniz.
ilk çocuğu 3.gündem itibaren hergün yıkadım göbeği kurutup verdikleri sıvıyla steril ediyordum mis gibi oldu ne enfeksiyon ne birşey, şimdi yıkama dediler hastaneden, sürme alkol batikom vb dediler, yıkamadım, sürmedim, göbek düştükten bir gün sonra banyo yaptık, eeee mikrop kaptı iltihap oldu, doktora götürdüm bi çubukla işlem yaptı hergün batikonla temizle dedi, eee noldu her dediklerini yaptım mikroplandı yine baticona kaldıkAy keşke ben son güne kadar bekleseydim 26 ocaktı benim ama çok erken oldu tabi buna şükür ilkine göre...
Kızlar benim minnak kızın göbeği düşemedi bir Türlü bende bakıyordum elimde kaldı yani koptu yani halen kuru olan bir parçası göbeğinde duruyor 1 cm var yok o da düşünce mi banyo yapabilecek ?? resmen suyla tanışamadı çocuk bu göbek meselesinden
Ayy demek aynı gidiyoruz ne güzelAynen hergun birileri arıyor neden geç kaldın diye bende askere gidene kadar tutucam içimde diyorum bilselerki en çok ben gelmesini istiyorum benimde son 9 gün kaldı belki aynı anda doğum yaparız
Çarşamba akşamı benimde kontrolüm var ama benimki normal doğum olucakmis doktorum hep öyle dedi herşey yolunda normal doğum yaparsın dedi o yüzden son ana kadar bekletebilir beni doğum için ,Ayy demek aynı gidiyoruz ne güzelbakalım en sabırsız kim çıkacak çarşamba günü çatı muayenem var ve doktorum o gün doğum hakkında kararımızı verelim dedi beni heyecan bastı bakalım benim oğlan doğuma hazırlanmış mı
Öyle bir etkisi olması için çok fazla vermek lazım, günde 3 damla yerine 9-10 damla vermek gibi. Yoksa 3 damla 5 damla pek önemli değilmiş.Valla bilmiyorum servisten taburcu olurken bebek hemşiresi sakın fazla verme kafatası kemikleri çabuk kaynar beyin gelişimi etkilenir dedi bana,
ben de uyuyamadım . doğuralım artık hadi doğuralım ya gece uyku diye bişi yok Bende. Nişanım gelsin suyum gelsin sancım girsin diye tepiniyorumM MMihrimahh Afiyet olsun bende yarım armut yedim canım tatlı istedi ama tatlı yoktu evde hemen tukettigimden kalmıyor bebiş hareket ettikçe sancı giriyor oturuyor bebisimle uyuyamadım bende yineaklıma doğum anı geliyor nasıl olacak diye düşünüyorum
Ama napiyim! Kısa süren hamileliğim boyunca hep midem bulanmıştı, aç gezmiştim. Doğum yapar yapmaz kendimi yemeğe verdimbu aralar da tatlı isteği dayanılmaz, özellikle şerbetli tatlılara karşı dayanılmaz bir çekim hissediyorum tahin helvası yasak olunca baklavaya düştüm. Gecenin 11’inde sipariş verdim Deniz’in de gazı Yok, huysuz da değil. Sadece uyumuyor, o kadar uğraşmama karşın geceyi gündüz sanıyor herhalde. Öyle kendi kendine takılıyor. Sesi de çıkmıyor. Bu zeka kartlarını beşiğine koyuyorum sırayla, bi Karta 10 dk Bakıyor.
ilk çocuğu 3.gündem itibaren hergün yıkadım göbeği kurutup verdikleri sıvıyla steril ediyordum mis gibi oldu ne enfeksiyon ne birşey, şimdi yıkama dediler hastaneden, sürme alkol batikom vb dediler, yıkamadım, sürmedim, göbek düştükten bir gün sonra banyo yaptık, eeee mikrop kaptı iltihap oldu, doktora götürdüm bi çubukla işlem yaptı hergün batikonla temizle dedi, eee noldu her dediklerini yaptım mikroplandı yine baticona kaldık
evet bunu düşünmüştüm ama uygulayamadım bır türlü dene bakalım inşallah işe yarar.. nasıl yağlı olsun ki ne bulduysam onu yıyorum pratık gunduz 2ye kadsr agzıma lokma atamıyotum cogu zaman.Yada benim doktorun dedigi gibi sutumuzun kalorisi az, yagli degil o yuzden alamiyolar.
Sasirdim ne yapicagimi.. simdi diyorum ki emzirmeden once biraz sagiyim o ön süt kismini alayim sonrasina devam etsin bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?