2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen korkum yok cok sukur surekli sagsalkm kucagima alabilsem diye bekliyorum bi umut ariyorum sanci su lekelenme gibi ama yok bugun bide bas agrisi var ne yesem istifar ediyorum cok acıktım arayan insanlar bide cocuk kakasini yer kordon dolanir sivisi azalir gibi korkular veriyo iyice kafam bi tuhaf oldu stres icindeyim ya cok bunaldim Rabbimin gücüne gitmesin asla isyan etmiyorum ama millet boyle konustukca cok canım sıkılıyor artik iyice sabirsizlastim yarin kontrolum var ama sanmiyorum birsey olacagini geri yollayacaklar buyuk ihtimalle nasip ne diyelim yani Allahtan gelen bu

Canim biraktigin gogusten devam ettirmen gerekiyormuş benimde bilmedigim birseydi yeni ogrendim süt egitiminde daha sonra digerini ver istersen isemeside iyiyse huzursuz degilse doyuyordur cok şükür Allah kolaylik ve bol bol süt versin

Ben de bilmiyordum bunu . Bir göğüsten diğerine geçeyim derken uyuyor bebis. Hangisiyle basladiysam onla bitiriyorum ben de . Bir de gaz çıkarma işlemini beceremedim bir türlü . Çok şükür bebis kendi kendine çıkarıyor ama emdikden sonra çıkarmak gerekiyormus. Dut pekmezi tavsiye ederim bu arada çok güzel gaz çıkartıyor

Dogurup oralara gelebilirsem onu hallederim isallah diye düşünüyorum ya ben rezene iciyordum ilk cocugumda ama gaz yapar yeme dedikleri hicbirseydenkacinmadim yedim hepsini birazcik uyumadan sirt sivazlayip gezdirince cikariyordu gazını ama memede uyuya kaldigi an gaz olusuyor iste

Çarşamba akşamı benimde kontrolüm var ama benimki normal doğum olucakmis doktorum hep öyle dedi herşey yolunda normal doğum yaparsın dedi o yüzden son ana kadar bekletebilir beni doğum için ,
Benimki de normal olacak canım inşallah. Şimdilik her şey normal dedi doktorum. Çarşamba günü muayene yapacak ama acele etmeyiz sancını suyunu bekleriz dedi.

Bende ne bulursam oyle yiyorum. Aksam yemegini bi esimle yemeye calistigim icin duzgun oluyor o kadar. O da cocugu oyaliyo falan bak kac saattir kahvaltim karsimda duruyor. Inmiyor kucaktan.

bıraktığından devam et saglik ocagindaki ebe bilgi vermedi mi

Selam kızlar bebiş doğdu ben yok oldum buralardan
Dün 1 aylık oldu oğlum 7.gün hastaneden evimize gelmişti zaten geldiği gün öğlen çok güzel uyudu gece feryat figan..bu feryadı gün geçtikçe arttı tabi sebebi gaz sesi kısılıyo ağlamaktan çenesi titriyo ama çözüm bulamadık.
Çok sayfa var okumadığım.damla bio gaia kullanıyoruz bi faydası olmadı.sabaha kadar kucakta gezdiriyoruz
Kucağa alıştırmam,ayağımda sallamaya alıştırmam diyodum ama kucağada alıştı,ayakta sallamakta biraz sakinleştiriyo ayağımda sallamayada alıştı.büyük lokma ye büyük söz konuşma diye boşa dememişler bugün aşısı yapıldı nurse harveys damla önerildi ilk oğlumda kullanmıştım ama o bu kdar gazlı değildi.rezene anason kimyon çay veriyorum banamısın demiyo.uyumadan önce yıkıyorum en fazla 1 saat rahatlıyo 1 saat sonra sesiyle evi inletiyo..kendimi yorgun ve yetersiz hissetmeye başladım artık gece gündüz sürekli aynıyız

Doktorumuz bunu soyledi bize. Her gobek bagi kokten dusmez siz dustu sanirsiniz yikarsiniz icinde parca kalmistir iltihap olur bizde onu gumus nitrat cubuguyla yakariz sonra iyilesme baslar diye.
He işte o çubukla yaktı, kibrit gibi birşey, yakmamız gerekiyor dedi çıkardı onu eşimle donduk kaldık sonra alevsiz yanma olunca bi nefes aldık

bebimkide oyle 11 gunluguz hemen uyumak istiyor memeyi zaten zor aliyor. bana 20 ser dk iki memeden emmeli demislerdi.ve birakilan memeden baslamam gerektigini soylemisti.
ama gel gorki 6 gunde aldığı 100 gr.
okadar uzuluyorum ki sutum geliyir ama yok emmiyor.2 gundur gogsumdeki sertlik gitti ama sikinca geliyir. dun ve bugun mama verdim azda olsa.
bide uyuyunca memeden ve uyanmazsa kasikla kemdi sutumu icirip tekrae gogsumu verdim biraz daha uzun kaldi memede.ya bide benimki oyle cop cop emmiyirsurekli

Ben bio gaia nin yaninda gunde 3 kez sap simplex veriyorum 10 ar damla. Yetiyor mu hayir ama belki senin bebege iyi gelir

Ben bio gaia nin yaninda gunde 3 kez sap simplex veriyorum 10 ar damla. Yetiyor mu hayir ama belki senin bebege iyi gelir
Günde 3 kez 7-8 damla Nurse harveys, bir kez 5 damla biogaia veriyoruz biz de.
Durum birçoğumuzda aynı. Ama sonuçta sonsuza kadar sürmeyecek. Bir evrede geçecek. Kendinizi yetersiz hissetmeyin. Gaza yapılabilecek çok bir şey olmuyor bence geçmeyeceği varsa geçmiyor. Biz günde 3 kez nurse harveys günde bir kez de bioagaia veriyoruz. Tamamen geçirmese de düzenli kullanımda bizde baya farkettiriyor.

bıraktığından devam et saglik ocagindaki ebe bilgi vermedi mi
Biz de yarın 5 günlük oluyoruz ve kontrol var kaç gr aldı merak ediyorum . Sabır işi valla Allah kolaylik versin

Merhaba tüm Ocak ayı annelerine. Bebişlerine kavuşanlara sağlıkla büyüsünler, bol bol uyusunlar..Annelerde iyileşsin çabucak toparlansın inşallah...
Martta. Asilse doğumumuz olacak... Medipol Çamlıca’da bu ay doğum yapan var mı acaba? Önerebileceğiniz doktor var mı? Elif Malçok ismini çok okudum. Normal doğum destekliyor mu?

Aynen bizde enfeksiyon olduk. Bugün 19. Gün çocuğu 2. Yukıyaşım. Yazık ya
sorma aynı biz. Allah yardımcımız olsun. Uykusuzluktan sinirlerim bozuldu. Gece olsun istemiyorum. Gündüz bir şekilde geçiyorda gece uykusuzluğu çok yorucu ve sinir bozucu. Bir an önce düzeliriz inşallah

1 saat yine iyi kaliyormus benimki 20 dakkada bir emiyordu. Ac olsa diger memeyi de emer be uyumaz. Bezleri iyiyse sorun yok endiselenme

1 saat yine iyi kaliyormus benimki 20 dakkada bir emiyordu. Ac olsa diger memeyi de emer be uyumaz. Bezleri iyiyse sorun yok endiselenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…