- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
amin canım size de geçmiş olsun canım çok.göbişi sağlıkla düşer inşaAllahAyy canim benimgercekten son gunler gecmiyor ama dogum yapincada unutup gidiyorsun. Aklim hep burda ama bir turlu okuyup bitiremedim. Kimler dogum yapti bilmiyorum. Dogum yapan herkesin gözü aydin cok yogun geciyor gunler kizimin gibegi dusmedi. Cok kisa kestiler toplandi yara kabugu gibi ayni. Alti kurumamis ustu dusuyor. Poposu pisik oldu ne kullandiysam gecmiyor niye bilmiyorum. Yeni bebis yeni bilgiler gercekten. Her cocuk farkli oluyor. Sende her seyi sifirdan tecrube edeceksin Allah hepinize kolaylik versin
Aynen bende aldim bir tüp eve koydum. Kesin cözüm onda diyepisik için arkonun eski yesil renkli yağlı kremi kesinlikle tek çözüm
Bende pes bayraklarını cektim artik valla agirlastim iyice topallayarak yürüyorum resmen napalim bu hamilelikte dogumu dusunerek gecti zaman geciyor ama canim hic birsey istemiyor takmayim diyorum kafamda dogumdan baska hicbirsey yok yaiyice gününü doldursun istiyorlar galiba . Bi de kendiliğinden doğal olarak doğum başlasın istiyorlar, bana pazartesi ye kadar gelmezse müdahale ederiz dedi . Ben de akışına bıraktım iş falan yapmıcam çok yoruldum beya....
Cok guzel konusmussun al bendende o kadar sacma sapan yorumlar hatta ozele gitsende bi fiyatmi ogrensen isteyerek dogum yaptirirlar sana falan diyenler bile oldu sanıyolar ben yatmak istemiyorum geri donuyorum hastaneden ne sacma ya ben istemezmiyim bugun o kadar hazirlikli gittimki yinede yok dun o kadar yaptigim is yuruyus dus hep bos icim daraldi artik Allahim yardim etsin yaamin canım size de geçmiş olsun canım çok.göbişi sağlıkla düşer inşaAllah. sudocrem iyi diye çok duydum pişik kremi olarak bir de bepanthol . Darısı başımıza sağlıkla doğsalar Bi. Karşımıza ne çıkcak tecrübesiziz bilmiyoruz ilk gebeliğin handikapı bu Bi de ilk olduğunu bilen çevremizdenn her kafadan Bi ses çıkıyor , öyle yap böyle yap, hadi doğur artık, iş yap kalk yürü vs, soğuktan burnumuzun ucu donuyor hiç de dışarı çıkamam keyfimin kahyası mısın diye söyleniyorum kendi kendime sürekli . her dk birinin arayıp daha doğurmadın mı demesi beni çok gerdi artık .. diyesim var Yok canım ya doğurmaya niyetim yok içeride büyütücem okula başlayana dek kalsın . Ne anlıyorlar hamileye baskı yapmaktan ,menfaatleri ne olacak bilmem. Beni en başta ailem çok gerdi bıktım artık doğur demelerinden. Benim elimde sanki bu. Dün belki 20-30 kiloluk ağır bazayı kaldırdım doğurayım diye tık yok sanki ben çabalamıyorum gibi gösteriyorlar. Telefonumu kapatıp doğurana kadar hiç açmayasım var normalde hiç aramayan insanlar aramaya başladı çok feci kılım bu tiplere .
Canım benimde belim hala ağrıyor benimde kanama oldu korkuyorum bende doktoruna izinliymis muayene den.dolayi olabilirmi sancıların düzenli mi benim belim hep ağrıyor dünden beri bende bel fıtığı da var. Kendini yıpratma çok canım dediklerine çok saçma önceki gebeliğe ait açıklık olurmu ya kaç cm mis bence de hastanenin değiştir sancinda artma olursaGittim eve geri yolladilar dalga gecer gibi o kadar kötü oldumki agladim bile eşim teselli etti sancim var benimde nst dede cikti acilman onceki gebeligine ait sancin siklasinca gel dedi kanamam oldugunu soyledim olabilir dedi esim ozele gidelim dedi ben gitmedim bekleyecem biraz daha bakalım onceki gebelige ait aciklik nasil oluyor bana bi soyleyin arkadaslar ya
Valla 1 2 santim diyor ben diyorum cumada oldum muayene dememislerdi onceki dogumdan oldugu icin acilman drmemislerdir diyo deli oldum bi iki daha duracam sancim olursa cuma gidecem yine ayni derlerse hastane degistirmeyi düşünüyordum gel git hüsran cevrenin psikolojik baskısı evi surekli temizliyorum batıyor tekrar tekrar hergün ben ya doguma gidersem diye panigim saten nolacak bu halimiz bilmiyorum arkadasim yaCanım benimde belim hala ağrıyor benimde kanama oldu korkuyorum bende doktoruna izinliymis muayene den.dolayi olabilirmi sancıların düzenli mi benim belim hep ağrıyor dünden beri bende bel fıtığı da var. Kendini yıpratma çok canım dediklerine çok saçma önceki gebeliğe ait açıklık olurmu ya kaç cm mis bence de hastanenin değiştir sancinda artma olursa
Çevreyi boşver millet konuşuyor işte daha yeni 40 haftan dolmuş evde pislenirse pislensin senden ve bebisinden değerli değil geçen doğumdan kalan açıklık kelimesi saçma ama bende cuma.gidicem.kanaman nasıl benim sulu ve açık renkli nisan dedikleri değil sanırımValla 1 2 santim diyor ben diyorum cumada oldum muayene dememislerdi onceki dogumdan oldugu icin acilman drmemislerdir diyo deli oldum bi iki daha duracam sancim olursa cuma gidecem yine ayni derlerse hastane degistirmeyi düşünüyordum gel git hüsran cevrenin psikolojik baskısı evi surekli temizliyorum batıyor tekrar tekrar hergün ben ya doguma gidersem diye panigim saten nolacak bu halimiz bilmiyorum arkadasim ya
M MMihrimahh seni merak ettiğim için girdim acaba doğum yaptı mı diye tel elime alasım yok günlerdir zatürre oldumamin canım size de geçmiş olsun canım çok.göbişi sağlıkla düşer inşaAllah❤ . sudocrem iyi diye çok duydum pişik kremi olarak bir de bepanthol . Darısı başımıza sağlıkla doğsalar Bi. Karşımıza ne çıkcak tecrübesiziz bilmiyoruz ilk gebeliğin handikapı bu Bi de ilk olduğunu bilen çevremizdenn her kafadan Bi ses çıkıyor , öyle yap böyle yap, hadi doğur artık, iş yap kalk yürü vs, soğuktan burnumuzun ucu donuyor hiç de dışarı çıkamam keyfimin kahyası mısın diye söyleniyorum kendi kendime sürekli . her dk birinin arayıp daha doğurmadın mı demesi beni çok gerdi artık .. diyesim var Yok canım ya doğurmaya niyetim yok içeride büyütücem okula başlayana dek kalsın . Ne anlıyorlar hamileye baskı yapmaktan ,menfaatleri ne olacak bilmem. Beni en başta ailem çok gerdi bıktım artık doğur demelerinden. Benim elimde sanki bu. Dün belki 20-30 kiloluk ağır bazayı kaldırdım doğurayım diye tık yok sanki ben çabalamıyorum gibi gösteriyorlar. Telefonumu kapatıp doğurana kadar hiç açmayasım var normalde hiç aramayan insanlar aramaya başladı çok feci kılım bu tiplere .
Benim kanamam bir sefer oldu saten bi muayeneden sonra cuma günü oda doktordan kaynaklaniyo bence bugun hic hissetmedim bile baktığını o derece birde pazar gunu akintiyla karisik ip gibi bi kırmızı lekem geldi akintim yogun devam ediyo oda sarı leke bırakıyor hatta bazen seffaf afedersin ip gibi uzayan yine yapışkan gibi başka ne diyeyim birde ayaga kalkinca zor yürüyorum sanki göbeğim cikacak gibi kalcam disarda alt tarafa baski yapiyo tuvaletle kardes oldum idrara sık cikiyorum mide bulantilarimda var canim hicbirsey istemiyor suan bile uzandim iki seksen yatiyorum hareketli samda o kadar yuruyus yapsamda saten ise yaramiyor bide boyle deneyecem gittigi yere kadar napiyim canim valla bunalima girdim iyiceÇevreyi boşver millet konuşuyor işte daha yeni 40 haftan dolmuş evde pislenirse pislensin senden ve bebisinden değerli değil geçen doğumdan kalan açıklık kelimesi saçma ama bende cuma.gidicem.kanaman nasıl benim sulu ve açık renkli nisan dedikleri değil sanırım
yok kuzu ya doğuramadım yineM MMihrimahh seni merak ettiğim için girdim acaba doğum yaptı mı diye tel elime alasım yok günlerdir zatürre oldum
al benden de o kadar tuvalete koştura koştura gidiyorum gecelerin en az 7-8 defaBenim kanamam bir sefer oldu saten bi muayeneden sonra cuma günü oda doktordan kaynaklaniyo bence bugun hic hissetmedim bile baktığını o derece birde pazar gunu akintiyla karisik ip gibi bi kırmızı lekem geldi akintim yogun devam ediyo oda sarı leke bırakıyor hatta bazen seffaf afedersin ip gibi uzayan yine yapışkan gibi başka ne diyeyim birde ayaga kalkinca zor yürüyorum sanki göbeğim cikacak gibi kalcam disarda alt tarafa baski yapiyo tuvaletle kardes oldum idrara sık cikiyorum mide bulantilarimda var canim hicbirsey istemiyor suan bile uzandim iki seksen yatiyorum hareketli samda o kadar yuruyus yapsamda saten ise yaramiyor bide boyle deneyecem gittigi yere kadar napiyim canim valla bunalima girdim iyice
Her şeyimiz aynı seninle doktoruma sordum oda muayene den sonra oluyor kanama dedi ayağa kalmak istemiyorum bende sancı girer diye. Nice yürüyüş yapanlar var yinede sezeryan oluyorlar alakası yok nasıl iyi hissedersen öyle ol zorlama kendini hayırlısı hakkımızda artıkBenim kanamam bir sefer oldu saten bi muayeneden sonra cuma günü oda doktordan kaynaklaniyo bence bugun hic hissetmedim bile baktığını o derece birde pazar gunu akintiyla karisik ip gibi bi kırmızı lekem geldi akintim yogun devam ediyo oda sarı leke bırakıyor hatta bazen seffaf afedersin ip gibi uzayan yine yapışkan gibi başka ne diyeyim birde ayaga kalkinca zor yürüyorum sanki göbeğim cikacak gibi kalcam disarda alt tarafa baski yapiyo tuvaletle kardes oldum idrara sık cikiyorum mide bulantilarimda var canim hicbirsey istemiyor suan bile uzandim iki seksen yatiyorum hareketli samda o kadar yuruyus yapsamda saten ise yaramiyor bide boyle deneyecem gittigi yere kadar napiyim canim valla bunalima girdim iyice
Canım ben de senin gibiydim. Sürekli evi topluyodum süpürüyodum çevre yüzünden. Şimdi gelip gidiyolar aldırmıyorum. Çocugumla kendime anca vakit ayırıyorum zaten. Stres yapma canım.Valla 1 2 santim diyor ben diyorum cumada oldum muayene dememislerdi onceki dogumdan oldugu icin acilman drmemislerdir diyo deli oldum bi iki daha duracam sancim olursa cuma gidecem yine ayni derlerse hastane degistirmeyi düşünüyordum gel git hüsran cevrenin psikolojik baskısı evi surekli temizliyorum batıyor tekrar tekrar hergün ben ya doguma gidersem diye panigim saten nolacak bu halimiz bilmiyorum arkadasim ya
Canim bence baska bir doktora gorun. Bir komsumuzada ayni sana yaptiklarini yapmislardi. Kadin gidiyordu sanciyla geri gonderiyorlar . Tekrar gitti tekrar geri ginderdiler birde demisler ne kadar nazlisin en ufak sancida doktora gelinmez filan. Kadinin 4.cocugu anlamaz mi insan . Kadin en sonunda catala cikarken bebegi dogurdu . Yani bence baska bir doktora gorun baska birsey soylemeye bilir belki ama en azindan icin rahat eder. Bana acilde hemsire benim bebegim 39+2 de dondu bence seninkide doner yeri ve suyu musait dedi doktorda hemsireler bos konusur bazen konusmak icin konusmus dedi ama hemsirenin dedigi cikti doktor moralimi bozdu. Sizde moralinizi bozmayin psikolojinin cok guclu olmasi lazim .Gittim eve geri yolladilar dalga gecer gibi o kadar kötü oldumki agladim bile eşim teselli etti sancim var benimde nst dede cikti acilman onceki gebeligine ait sancin siklasinca gel dedi kanamam oldugunu soyledim olabilir dedi esim ozele gidelim dedi ben gitmedim bekleyecem biraz daha bakalım onceki gebelige ait aciklik nasil oluyor bana bi soyleyin arkadaslar ya
Esin korunsa keşke kaç çocuğunuz var spiral küçük bir cihaz onu takıyorlar alttan rahme hayırlısı olsun hakkınızda.Selaaam. Bende kendim icin doktora gittim bugun 6 hafta dolunca gel demisti. Smear aldi. Spiral takariz belki sonuca gore dedi. Hap igne gibi hormonlu seyler yasak bana cunku pihtilasmam oldugu icin. Spiralle ilgilide hic bisey bilmiyorum ya
Hiç stres yapma vakti zamanı vardır. Sezeryanı yaşamış biri olarak normale hiç benzemiyor inşallah hayırlısı ile normal doğum yaparsın benim oğlum 42. Haftaya girince doğdu.zatürre için iğne verdi doktor tomografi çekinmek zorunda kaldım. O sütümü hastanede sağdım ve attım. Allah a emanet artık bişey diyemiyorum. Allahım el kadar bebemi korusunyok kuzu ya doğuramadım yine9 ay 7 günlüğüm meydanda bişi yok tlflarım susmuyo ailem Bi doğuramadın , senin doğurmaya niyetin yok diye diye soğuttular Beni Canıma Tak etti valla sen nasılsın bebiş nasıl ? Zatürre olmana çok çok üzüldüm ben de o hastalıktan iyileşeli 8-9 gün oluyor İnan bana gebe olduğum için o hastalığı tam 28 gün çektim 8 günü antibiyotik ve şase. Tedavisi ile geçirdim her gün hastanelerdeydim. İNşaAllah bebeğine geçmez canım Allah yardımcın olsun ... Rabbim acil şifalar versin ❤ Bol bol ıhlamur sıcak çay iç Bi de sıcak su torbası da bana çok iyi gelmişti maalesef o hastalık çabuk geçmiyor balgam sökücünü iç bol bol su iç.
Ayy canim napiyorsunamin canım size de geçmiş olsun canım çok.göbişi sağlıkla düşer inşaAllah❤ . sudocrem iyi diye çok duydum pişik kremi olarak bir de bepanthol . Darısı başımıza sağlıkla doğsalar Bi. Karşımıza ne çıkcak tecrübesiziz bilmiyoruz ilk gebeliğin handikapı bu Bi de ilk olduğunu bilen çevremizdenn her kafadan Bi ses çıkıyor , öyle yap böyle yap, hadi doğur artık, iş yap kalk yürü vs, soğuktan burnumuzun ucu donuyor hiç de dışarı çıkamam keyfimin kahyası mısın diye söyleniyorum kendi kendime sürekli . her dk birinin arayıp daha doğurmadın mı demesi beni çok gerdi artık .. diyesim var Yok canım ya doğurmaya niyetim yok içeride büyütücem okula başlayana dek kalsın . Ne anlıyorlar hamileye baskı yapmaktan ,menfaatleri ne olacak bilmem. Beni en başta ailem çok gerdi bıktım artık doğur demelerinden. Benim elimde sanki bu. Dün belki 20-30 kiloluk ağır bazayı kaldırdım doğurayım diye tık yok sanki ben çabalamıyorum gibi gösteriyorlar. Telefonumu kapatıp doğurana kadar hiç açmayasım var normalde hiç aramayan insanlar aramaya başladı çok feci kılım bu tiplere .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?