Gecmis olsun gözünüz aydın benim ilk cocugumda oyle oldu hatta 4 saat küvoze aldilar beslenemedi sütü cekemedi mamada kabul etmedi agliyordum bile en sonunda pomba aldik elektrikli biraz onunla göğsümde yumusama oldu bebek cekebildi daha sonra rahatladim isallah sanada faydasi olur pompayi mutlaka dene derim kurtarici resmenMerhaba arkadaşlar ben de dün öğlen doğum yaptım. Yanlız sütüm gelmiyor bebiş meme ucu Küçük olduğu için memeyi kavrayamiyor kaşıkla mama veriyorum bir yandan da emzirmeye çalışıyorum ☹
Once kilo kaybeder bebekler o asamada misiniz acaba hala? %10a kadar kilo kaybi normal, 10 gunlukken dogum kilosuna yeniden ulasmali.insallh guzelce kilo almistir bebegin
elif benim bezdede sorun yok ama kilo alamiyor yaaa
ne güzel belirtin var darısı başıma bende sadece karnım sertbaşka da bu bişiyok ;(İlk çok kötü sancı girdi şimdi hafif hafif yokluyor 45 dakikaya düşünce arayayım diyorum annem Perşembe sabahı burda onun içinde başlasın istemiyorumzaten sancılar başlayınca baya bekleniyormus tam anlamda veremedim sancilara doktor hastaneye git der büyük ihtimalle biraz takip edeyim bakalım
kendiliğinden başlamazsa ben çok gereksiz stres olucam kendimi iyi tanırımSana gun vermis benim belli bile degil ama bugun baya bebde haraketli oldum yuruyus yaptim egzersiz spor yaptim hic durmadim simdide bebegin hareketi baya var cok şükür ve vajinamda cok baskı hissediyorum nedense bi degisik bu kasilmalar var ama sanci gibide degil sanki çekiliyor isallah acilmam falan vardir ya sabaha belli olacak bakalim nasip hayirlisiyla kurtuluruz isallah
ne güzel belirtin var darısı başıma bende sadece karnım sertbaşka da bu bişiyok ;(
Belim çok ağrıyor artık sancı ayağa kalkınca giriyor sanırım doğum belirtisi değildi olmasında zaten perşembeden sonra olsun inşallah annem gelsin üzülmeye gerek yok yapacak bişey de yok sağlıklı gelsin de bebislerimiz artık normal sezeryan farketmez illa bir şekilde çıkacaklarne güzel belirtin var darısı başıma bende sadece karnım sertbaşka da bu bişiyok ;(
Canimmmm hic stres yapma dahada zorlasiyor aksamdan beri oyle dusuncelerdeyimki isallah bugun alirlar doguma herkez o gozle bakiyo eve geri donersem sanki sinav kazanamamis basarisiz öğrenci gibi olacam ya birazdan hastaneye gidecem bakalimkendiliğinden başlamazsa ben çok gereksiz stres olucam kendimi iyi tanırım
Aminnn gecmis olsun gözün aydın Allahim anali babali büyütmeyi nasip etsinKızlar bizde taburcu olduk çok şükür evimizdeyiz.Allah herkesin bebeğine can sağlığı versinGeride kalan doğurmayan arkadaşlar tez zamanda sağlıkla kucağınıza alın inşallah sevgiler
Niye korkuyorsunki canim saten bugun doğuma yatsan birgun dogum birgunde yatis yine annenin gelmesine denk gelir dua et hayirsiyla saglikla tez zamnada gelsin gun gectikce insan strese giriyor suan sancidan cok basim ağrıyorBelim çok ağrıyor artık sancı ayağa kalkınca giriyor sanırım doğum belirtisi değildi olmasında zaten perşembeden sonra olsun inşallah annem gelsin üzülmeye gerek yok yapacak bişey de yok sağlıklı gelsin de bebislerimiz artık normal sezeryan farketmez illa bir şekilde çıkacaklarbu arada korkudan gözümü kirpamiyorum
bende sancı yok aşırı derecede gazım var sadece . Öyle böyle değil. Ben de gece pek uyumadım stresten. 9 ay 7 günlük olduk. 39+5. OLduk. Sen kaç oldun canım aramızda kaç gün vardıBelim çok ağrıyor artık sancı ayağa kalkınca giriyor sanırım doğum belirtisi değildi olmasında zaten perşembeden sonra olsun inşallah annem gelsin üzülmeye gerek yok yapacak bişey de yok sağlıklı gelsin de bebislerimiz artık normal sezeryan farketmez illa bir şekilde çıkacaklarbu arada korkudan gözümü kirpamiyorum
hayırlı olsun gözünaydın amin biz kaldık Doğum yapan anneler bizlere dua edinKızlar bizde taburcu olduk çok şükür evimizdeyiz.Allah herkesin bebeğine can sağlığı versinGeride kalan doğurmayan arkadaşlar tez zamanda sağlıkla kucağınıza alın inşallah sevgiler
inşaAllah 2-3 güne doğururuz 9 ay nasıl sabretmişiz son günler Böyle zor zor geçiyomuş meğer....Þţ
Canimmmm hic stres yapma dahada zorlasiyor aksamdan beri oyle dusuncelerdeyimki isallah bugun alirlar doguma herkez o gozle bakiyo eve geri donersem sanki sinav kazanamamis basarisiz öğrenci gibi olacam ya birazdan hastaneye gidecem bakalim
Aramızda 1 gün var 25 i benim bende doktordan geliyorum Sancim var sancı çıkmadı açıklık ta yok daha ne dusunecegimi bilmiyorum dün akşam bel ağrısından uyuyamadım hakkımızda hayırlısı artıkbende sancı yok aşırı derecede gazım var sadece . Öyle böyle değil. Ben de gece pek uyumadım stresten. 9 ay 7 günlük olduk. 39+5. OLduk. Sen kaç oldun canım aramızda kaç gün vardı
Nasıl oldun doktor a gittinmi benimki doğum sancısı değilmiş açıklıkta yokmuş ama hala belimde ağrı varNiye korkuyorsunki canim saten bugun doğuma yatsan birgun dogum birgunde yatis yine annenin gelmesine denk gelir dua et hayirsiyla saglikla tez zamnada gelsin gun gectikce insan strese giriyor suan sancidan cok basim ağrıyor
Ayy canim beniminşaAllah 2-3 güne doğururuz 9 ay nasıl sabretmişiz son günler Böyle zor zor geçiyomuş meğer....
Gittim eve geri yolladilar dalga gecer gibi o kadar kötü oldumki agladim bile eşim teselli etti sancim var benimde nst dede cikti acilman onceki gebeligine ait sancin siklasinca gel dedi kanamam oldugunu soyledim olabilir dedi esim ozele gidelim dedi ben gitmedim bekleyecem biraz daha bakalım onceki gebelige ait aciklik nasil oluyor bana bi soyleyin arkadaslar yaNasıl oldun doktor a gittinmi benimki doğum sancısı değilmiş açıklıkta yokmuş ama hala belimde ağrı var
Ben anlayamiyorum ilk gebeligimde sancim yokken gittim veriler suni sanciyi suyu azalmis diye 38 haftada 4 saatte dogurdum bunlar almakmi istemiyor benmi acele ediyorum sabirsizim pes diyorum bide umursamamayi deneyecem bakaliminşaAllah 2-3 güne doğururuz 9 ay nasıl sabretmişiz son günler Böyle zor zor geçiyomuş meğer....
iyice gününü doldursun istiyorlar galiba . Bi de kendiliğinden doğal olarak doğum başlasın istiyorlar, bana pazartesi ye kadar gelmezse müdahale ederiz dedi . Ben de akışına bıraktım iş falan yapmıcam çok yoruldum beya....Ben anlayamiyorum ilk gebeligimde sancim yokken gittim veriler suni sanciyi suyu azalmis diye 38 haftada 4 saatte dogurdum bunlar almakmi istemiyor benmi acele ediyorum sabirsizim pes diyorum bide umursamamayi deneyecem bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?