2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun gözünüz aydın benim ilk cocugumda oyle oldu hatta 4 saat küvoze aldilar beslenemedi sütü cekemedi mamada kabul etmedi agliyordum bile en sonunda pomba aldik elektrikli biraz onunla göğsümde yumusama oldu bebek cekebildi daha sonra rahatladim isallah sanada faydasi olur pompayi mutlaka dene derim kurtarici resmen

insallh guzelce kilo almistir bebegin

elif benim bezdede sorun yok ama kilo alamiyor yaaa
Once kilo kaybeder bebekler o asamada misiniz acaba hala? %10a kadar kilo kaybi normal, 10 gunlukken dogum kilosuna yeniden ulasmali.
Bezleri bi yumurta agirliginda olmali, kakasi da bi yemek kasiginca demisti bana dr.
Ben oğlumda yaptim o hatayi. Azcik bi idrar cikisi olsa bile bez degistirip onu saydim

ne güzel belirtin var darısı başıma bende sadece karnım sertbaşka da bu bişiyok ;(

kendiliğinden başlamazsa ben çok gereksiz stres olucam kendimi iyi tanırım

ne güzel belirtin var darısı başıma bende sadece karnım sertbaşka da bu bişiyok ;(
Belim çok ağrıyor artık sancı ayağa kalkınca giriyor sanırım doğum belirtisi değildi olmasında zaten perşembeden sonra olsun inşallah annem gelsin üzülmeye gerek yok yapacak bişey de yok sağlıklı gelsin de bebislerimiz artık normal sezeryan farketmez illa bir şekilde çıkacaklar bu arada korkudan gözümü kirpamiyorum

R refikaaydin ben dun gece yaptim muskatli cayi artik ondan mi yoksa actigim beyaz gurultu sesinden mi bilmiyorum uyudu biraz.
Oyle bi kac kere verebiliyor muymusuz ya

Bide babasinin kucaginda uyudu yerine yatirdik uyandi basladi yine. Esim diyo ki uyuyodu iste yatirmasaydik.. ya dedim kucakta hep uyuyo sorun yatirinca uyanmasi.
Yatirmayi ver diyo. Ne rahatlar dimi.

Bende de ilk defa asiri gogus sertlesmesi oldu. Simdiye kadar hep normaldi hic boyle olmamisti. Bu sefer tas gibi oldu hareket edemiyorum. Biraz elimle sagdim oyle emzirmeye basladim. Belki ön sutu de atmisimdir boylelikle.

Bugun kendi kontrolum var. Ve lohusalik bitiyor. Bizim kirkimiz doldu. Tabi biz bisey yapmadik kirk icin. Malum bi tek esimle ikimiziz anlamayiz o islerden. Sizler neler yaptiniz.
Bu arada kirk ucurmak bir şaman gelenegiymis

Þţ
kendiliğinden başlamazsa ben çok gereksiz stres olucam kendimi iyi tanırım
Canimmmm hic stres yapma dahada zorlasiyor aksamdan beri oyle dusuncelerdeyimki isallah bugun alirlar doguma herkez o gozle bakiyo eve geri donersem sanki sinav kazanamamis basarisiz öğrenci gibi olacam ya birazdan hastaneye gidecem bakalim

Kızlar bizde taburcu olduk çok şükür evimizdeyiz.Allah herkesin bebeğine can sağlığı versin Geride kalan doğurmayan arkadaşlar tez zamanda sağlıkla kucağınıza alın inşallah sevgiler
Aminnn gecmis olsun gözün aydın Allahim anali babali büyütmeyi nasip etsin

Niye korkuyorsunki canim saten bugun doğuma yatsan birgun dogum birgunde yatis yine annenin gelmesine denk gelir dua et hayirsiyla saglikla tez zamnada gelsin gun gectikce insan strese giriyor suan sancidan cok basim ağrıyor

bende sancı yok aşırı derecede gazım var sadece . Öyle böyle değil. Ben de gece pek uyumadım stresten. 9 ay 7 günlük olduk. 39+5. OLduk. Sen kaç oldun canım aramızda kaç gün vardı

inşaAllah 2-3 güne doğururuz 9 ay nasıl sabretmişiz son günler Böyle zor zor geçiyomuş meğer....

bende sancı yok aşırı derecede gazım var sadece . Öyle böyle değil. Ben de gece pek uyumadım stresten. 9 ay 7 günlük olduk. 39+5. OLduk. Sen kaç oldun canım aramızda kaç gün vardı
Aramızda 1 gün var 25 i benim bende doktordan geliyorum Sancim var sancı çıkmadı açıklık ta yok daha ne dusunecegimi bilmiyorum dün akşam bel ağrısından uyuyamadım hakkımızda hayırlısı artık

Niye korkuyorsunki canim saten bugun doğuma yatsan birgun dogum birgunde yatis yine annenin gelmesine denk gelir dua et hayirsiyla saglikla tez zamnada gelsin gun gectikce insan strese giriyor suan sancidan cok basim ağrıyor
Nasıl oldun doktor a gittinmi benimki doğum sancısı değilmiş açıklıkta yokmuş ama hala belimde ağrı var

inşaAllah 2-3 güne doğururuz 9 ay nasıl sabretmişiz son günler Böyle zor zor geçiyomuş meğer....
Ayy canim benim gercekten son gunler gecmiyor ama dogum yapincada unutup gidiyorsun. Aklim hep burda ama bir turlu okuyup bitiremedim. Kimler dogum yapti bilmiyorum. Dogum yapan herkesin gözü aydin cok yogun geciyor gunler kizimin gibegi dusmedi. Cok kisa kestiler toplandi yara kabugu gibi ayni. Alti kurumamis ustu dusuyor. Poposu pisik oldu ne kullandiysam gecmiyor niye bilmiyorum. Yeni bebis yeni bilgiler gercekten. Her cocuk farkli oluyor. Sende her seyi sifirdan tecrube edeceksin Allah hepinize kolaylik versin

Nasıl oldun doktor a gittinmi benimki doğum sancısı değilmiş açıklıkta yokmuş ama hala belimde ağrı var
Gittim eve geri yolladilar dalga gecer gibi o kadar kötü oldumki agladim bile eşim teselli etti sancim var benimde nst dede cikti acilman onceki gebeligine ait sancin siklasinca gel dedi kanamam oldugunu soyledim olabilir dedi esim ozele gidelim dedi ben gitmedim bekleyecem biraz daha bakalım onceki gebelige ait aciklik nasil oluyor bana bi soyleyin arkadaslar ya

Ben anlayamiyorum ilk gebeligimde sancim yokken gittim veriler suni sanciyi suyu azalmis diye 38 haftada 4 saatte dogurdum bunlar almakmi istemiyor benmi acele ediyorum sabirsizim pes diyorum bide umursamamayi deneyecem bakalim

Ben anlayamiyorum ilk gebeligimde sancim yokken gittim veriler suni sanciyi suyu azalmis diye 38 haftada 4 saatte dogurdum bunlar almakmi istemiyor benmi acele ediyorum sabirsizim pes diyorum bide umursamamayi deneyecem bakalim
iyice gününü doldursun istiyorlar galiba . Bi de kendiliğinden doğal olarak doğum başlasın istiyorlar, bana pazartesi ye kadar gelmezse müdahale ederiz dedi . Ben de akışına bıraktım iş falan yapmıcam çok yoruldum beya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…