uok canim ben gep yagliyorum banyodan sonra oyle minik beyz yag bezesi seklimde degil. sivilce icten siser ya oyle gibiVücuduna yağı sürdüğünüz için belki olmuştur vücudu çok mu kuruyor ki bebişin?
koala uyusa uyucaz da, nerdeeeeUyudunuz mu kiiizzz
Gece yeni başlıyorr
Biz oglum icin gecen yil almistik ama soyle bi sorun oldu. Evi hep temiz tozsuz nerdeyse steril tutmak lazim. Tozlari buharla cigerlerine yapistirabiliyormus. Ne zaman kullansak cocuk daha kotuye gitti. Biz de iyi bi sey yapiyoruz sanmistik. Kaldirdik bi daha kullanmadikBuhar makinasi onerisi olan varmi arkadaslar bizimkinin burnu hep.tikali temizliyorm yine oluuo
Bebis kac kilo ben en fazla 60 ml veriyorum hir ogunde ondan sordumBebişlere mama kullanan arkadaşlar hangisini kullanıyosunuz?gaz yapmayanı hangisidir acaba?günde 1-2 kez mama takviyesi oluyo bizde aptamil kullanıyorum çokta vermiyorum ama çoğu zaman kusuyo mama sonrası..daha yeni 90 cc vermeye başladım
Benimki terlemeye yeni başladı, 2.5 aylık olunca terlemesi başladı. Ben de tuzlamadım. Herhalde fazla sıcak oluyor, veya fazla giydiriyorsun. Normalde çok terliyor muydun? Sıcak rahatsız eder miydi? Sen nasılsan bebiş de öyle olurmuş. Ben hep çok üşürüm, Deniz de çok üşüyor. Kendime bakıp onu da benden bir kat fazla giydiriyorum.Kızlar merhaba. Doğum yapalı 18 gün oldu . Bebeğim ve ben cok terliyoruz, özellikle de geceleri. Hadi benimki lohusalıktan oluyo diyelim. Bebeğimin terlemesi için çok erken değil mi. Tuzlamadın ondan terliyo diyolar. Öyle tuza bala falan pek inanmam ama merak ediyorum niye terlediğini.
iste bunlar normaldede gaz yapiyor diye yemiyorum. az yiyeyim olmazsa can bu cekiyor
denemissindir belki ama sutunu sagip verdin mi hic yinede doymuyor mu?
17. gunluk olduk 3. gunden beri hem tatli niyetine hemde sut yapar diye surekli yiyorum bisey farketmedum canim.
Bn suluk taktim kaselerle su koydum yeterli gelmedi. Kucuk tupte su kaynattiom iki gundur rahaatltti uygun bsey alsammi diyorum tuple oda sicakligi cok artti cunku
Bebişlere mama kullanan arkadaşlar hangisini kullanıyosunuz?gaz yapmayanı hangisidir acaba?günde 1-2 kez mama takviyesi oluyo bizde aptamil kullanıyorum çokta vermiyorum ama çoğu zaman kusuyo mama sonrası..daha yeni 90 cc vermeye başladım
Kızlar merhaba. Doğum yapalı 18 gün oldu . Bebeğim ve ben cok terliyoruz, özellikle de geceleri. Hadi benimki lohusalıktan oluyo diyelim. Bebeğimin terlemesi için çok erken değil mi. Tuzlamadın ondan terliyo diyolar. Öyle tuza bala falan pek inanmam ama merak ediyorum niye terlediğini.
buara fena değil rahatız gaz konusunda o yüzden denemedım sanırım ben gazlı. seyler yedıkce cocuk daha rahat cıkarıyor gazıN narantikibi gaz icin yağı denedin mı merak ettim?
Hep unutuyorum kullanmayı, başta kullandım, küçük odaya Peteğin üstüne havlu ve makinayla %40-50 arası nem oluyordu. Galiba pavyon Işıklarına kandımTuple olmaz bide gaz kokusu olur. O zaman al uygun bisey, gece lambasi gibi olanlarda var. Hatta R refikaaydin kullaniyodu. Baya uygun seyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?