2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bebekte öyle emzirirken kızın saçlar su gibi oluyo ben de tuzlamadım alakası olabilir mi acaba

Slm kizlar subat sonu mart basi annesi olacakken ocak annesi oldum 34+4 te dogdu minigim 2575 gr 47 cm dogduk. Haftasina gore de kilosu cok iyi dediler. Benim suyum sizmaya baslamisti o yuzden suni ile dogurdum. Suni sanci almadan once ciger gelistirici yapmislardi bebisime bir doz yapip hemen dogumu baslatmamiz gerek demisti doktor. Solunum sikintimiz olmadi cok sukur dogar dogmaz kimse vurmadan aglayarak dogduk 22 ocak dogum tarihimiz.

Yatarak emzirmeyi bıraktım çok yorulunca yaptım bi kaç kere sonra hep panik oldum uyuyor insan elinde olmadan aman allah korusun ben de ona taktım bu aralar

Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

Kızlar selam 40saatyır uykusuzlukla gaz için water gripe night aldık kullanım dozu 5ml yazıyor bana çok geldi bide yutuyor atıyor azından kullanan varsa yardım eder mi

Canım normalde terlemem. Uyurken ter basıyo beni. O da dogumdan sonra çıktı. Ödem atıyosun diyolar. Bebiş de terliyo uyurken. Üstünü incelttim gece. Baktım terlememiş, inşallah kıyafetten terliyodur.

Aman tuzlama sakin cok tehlikeli birsey o.. emzirirken terliyosa senin terin olabilir mi?. Emerken terleyebilir. Yatarken terliyosa fazla kalin giydiriyor olabilir misin
Kıyafetleri ince aslında canım. Bi tane ana kucagı almıştık içi yün, fermuarlı bişey. Acaba ondan mı terliyo.

Ben de bebekte öyle emzirirken kızın saçlar su gibi oluyo ben de tuzlamadım alakası olabilir mi acaba
İnşallah yoktur canım pek de ihtimal vermiyorum. Doktorlar cok zararlı tuz diyolar. Ben de tuzlamadım. Emzirirken enerji harcıyolar canım, terlemesi normal aslında. Benim oğlan cok hırslı emiyo, o zaman da cok terliyo

Aylık kontrolünde 5 kg dı canım.hastanede 1 hafta kalıp çıktıktan sonra doktor iştahlı bi bebek doyurmakta zorluk çekebilirsin önce emzir sonra 60 cc mama ver dedi.ilk 1 hafta sütüm yeterli olur diye düşündüm vermedim kilo kaybı oldu.şimdi günde en fazla 2 kez veriyorum öğlen ve akşam uykuya geçmeden kilo alımı güzel oldu.dediğin mamaya bende bakim teşekkürler

Bizim kalça ultrosunu 1 aylıkkendi henüz gitmedik.göz muayanesi 1-3 ay arasıydı onun için gittik.sorun çıkmadı çok şükür.yarın rop muayanesi yapılıcak

Kızlar bebekler agulara başladı mı benimki ben konuşup sevdiğim zaman dudaklarını büzerek uzatıyo öpermiş gibi çok tatlı ve komik gözüküyo

Bende bide cybex yema var onun 2. Elinide bak ama ben kullanamiycam gibi bilemedim. Belki daha kucuk oldugundan bi kac ay sonra bi daha deniycem cunku yandan baglanmasi falan hosuma gitti. Onun disinda arkadas boba verdi dun onunla evde her isimi yaptim. Baska bi arkadas tula mi ne verdi bobayla ayni gibi . Onu geri vericem isin bitince alirim demisti alsin simdiden

Kızlar selam 40saatyır uykusuzlukla gaz için water gripe night aldık kullanım dozu 5ml yazıyor bana çok geldi bide yutuyor atıyor azından kullanan varsa yardım eder mi

Onun dozunu bilemem ama gunde 3 kere 10 ar damla sap simplex le 1 kere 5 damla biogaia veriyorum onun icinde cok degildir bence

doğduktan itibaren mi 1 aylık 38 haftadan sonra saydığında mı bizde agu falan yok hoş benimki küçük düzeltilmiş 19 günlük normalde 2 ay 20 günlük

Canım içtiği gibi geri kusuyorsa tadını sevmemiştir. Biz sma kullanıyoruz. Hipp te çok güzel ama benim kızım sevmedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…