Puset e direk oturtuyo musunuz yenidoğan aparatıyla mı kullanıyorsunuz
MaşallahBizim kalça ultrosunu 1 aylıkkendi henüz gitmedik.göz muayanesi 1-3 ay arasıydı onun için gittik.sorun çıkmadı çok şükür.yarın rop muayanesi yapılıcak
Kızlar bebekler agulara başladı mıbenimki ben konuşup sevdiğim zaman dudaklarını büzerek uzatıyo öpermiş gibi çok tatlı ve komik gözüküyo
Köşe ağrısı dediğin nedir 2 2kedi_1deli sezeryan oldum da on gün oldu bugün iki dikişim var düşmeyen ağrım oluyor o sebepten merak ettimSimdiii mesajlari gorup anlik cevap veriyorum bide toplu vereyim.. goz muayenesini cocuk doktoru genelde hastaneden cikmadan bi yapiyor zaten. Ama bu gozu bozuk mu muayenesi degil o ileri zamanda yapilacak bu katarakt var mi genetik bir goz hastaligi var mi isiga tepki var mi diye yapiliyor. Kalca dedigim gibi 2. Ayda genelde ama 1. Ayda isteyende var biz makat gelis oldugumuz icin 1. Ayda istediler. Bide bizden bobrek ultrasonu istediler. Kulaginda bi kivrim varmis da oyle olunca bobrekte sorun olabilirmisde falan... bisi cikmasi sukur.
Bende cok terliyordum ozellikle geceleri yatak bile islaniyordu ilk zamanlar. Sonra zamanla azaldi hala terliyorum ama artik o kadar degil. Kiyafetler islaniyo sadecebide arada bir.. ama bebek terliyosa cok giyiniyor olabilir. Juliet 47 gunluk daha ilk defa kucagimda olmadan dun terledi. Kucagimdayken emzirirken meme tarafi hep terliyo ama o benden..
E eekk ilgaz gercekten cok guzel bir isim. Benim top listemde olmustur her zaman. Erkek olsa pisti olabilirdik oyle diyim. Sezeryan yeri ihmale gelmez. Oyle köse agrisi oluyor evet ama 1 haftada geciyor sonra arada kendini hatirlariyor. Daha rahatsiz edici olursa mutlaka goster.
Bu arada arkadaslar sutle ilgili yorum yapinca herkes ayni seyi anliyor sanirim aslinda hep soyluyorum. Benim sutumun coklugu ile ilgili sorunum yok. Sutum geliyor hem emziriyorum hem sagiyorum baya var yani.. ama o sutle kilo alisi az oldu. 1. Ayda 700 gr min ustunde kilo alimi beklenirken bizde 450 gr oldu. O yuzden mama takviyesi yapiyoruz. Hic yaramiyorda degil yani. Belki o donem strestten oyle olmustur bilemem ama sut var kilo az... gecen gun hastaneye ugradigimda tarttirdim mamadan beri ne kadar olmus doye 3800 olmus. Yani bu sefer 15 gunde 550 gr almis.
Kizlar yatarak emzirmiyosunuz dimi ama aman diyim dik oturun kafanizi arkaya atin oyle uyuklayin emzirirken. Burnu tek tarafta olsa acik olsun. Ben bunu paranoya yaptimda bu ara.
Oh yine destan yazdim
Kilo almadığını tartı dışında anlayabildin mi? Kaka çiş sayısı vs olarak. Onuncu gündeyiz daha yeni + ya geçmeye başladık bu gidişle birinci aya dediğiniz gibi 700 gr alabilir mi bilemiyorum. Kaka günde en az 3. 4 kez bazen 5 kez yapıyor azar azar. Çiş ona keza bence yeterli ama yine de bilemiyorumSimdiii mesajlari gorup anlik cevap veriyorum bide toplu vereyim.. goz muayenesini cocuk doktoru genelde hastaneden cikmadan bi yapiyor zaten. Ama bu gozu bozuk mu muayenesi degil o ileri zamanda yapilacak bu katarakt var mi genetik bir goz hastaligi var mi isiga tepki var mi diye yapiliyor. Kalca dedigim gibi 2. Ayda genelde ama 1. Ayda isteyende var biz makat gelis oldugumuz icin 1. Ayda istediler. Bide bizden bobrek ultrasonu istediler. Kulaginda bi kivrim varmis da oyle olunca bobrekte sorun olabilirmisde falan... bisi cikmasi sukur.
Bende cok terliyordum ozellikle geceleri yatak bile islaniyordu ilk zamanlar. Sonra zamanla azaldi hala terliyorum ama artik o kadar degil. Kiyafetler islaniyo sadecebide arada bir.. ama bebek terliyosa cok giyiniyor olabilir. Juliet 47 gunluk daha ilk defa kucagimda olmadan dun terledi. Kucagimdayken emzirirken meme tarafi hep terliyo ama o benden..
E eekk ilgaz gercekten cok guzel bir isim. Benim top listemde olmustur her zaman. Erkek olsa pisti olabilirdik oyle diyim. Sezeryan yeri ihmale gelmez. Oyle köse agrisi oluyor evet ama 1 haftada geciyor sonra arada kendini hatirlariyor. Daha rahatsiz edici olursa mutlaka goster.
Bu arada arkadaslar sutle ilgili yorum yapinca herkes ayni seyi anliyor sanirim aslinda hep soyluyorum. Benim sutumun coklugu ile ilgili sorunum yok. Sutum geliyor hem emziriyorum hem sagiyorum baya var yani.. ama o sutle kilo alisi az oldu. 1. Ayda 700 gr min ustunde kilo alimi beklenirken bizde 450 gr oldu. O yuzden mama takviyesi yapiyoruz. Hic yaramiyorda degil yani. Belki o donem strestten oyle olmustur bilemem ama sut var kilo az... gecen gun hastaneye ugradigimda tarttirdim mamadan beri ne kadar olmus doye 3800 olmus. Yani bu sefer 15 gunde 550 gr almis.
Kizlar yatarak emzirmiyosunuz dimi ama aman diyim dik oturun kafanizi arkaya atin oyle uyuklayin emzirirken. Burnu tek tarafta olsa acik olsun. Ben bunu paranoya yaptimda bu ara.
Oh yine destan yazdim
Benim de 11 gün oldu . İlk günlerde küçük tuvaletimi kaciriyordum ama şimdi düzeldi çok şükür . Bu sefer de yanma var alt tarafta. Dr idrar yolu enfeksiyonu için ilaç verdiNormal doğum yapıp dikişleri olan arkadaşlar Kegel egzersizleri yapıyor musunuz?
Sanki ben kaşlarımı hissedemiyorum. 20 gün oldu doğum yapalı. İç-dış dikişlerim var. Acaba normal mi?
Benim de 24 gun oldu. Mesaji okuyunca bi deneyim dedim ben de yapamadim :) bence daha cok erkenNormal doğum yapıp dikişleri olan arkadaşlar Kegel egzersizleri yapıyor musunuz?
Sanki ben kaşlarımı hissedemiyorum. 20 gün oldu doğum yapalı. İç-dış dikişlerim var. Acaba normal mi?
Köşe ağrısı dediğin nedir 2 2kedi_1deli sezeryan oldum da on gün oldu bugün iki dikişim var düşmeyen ağrım oluyor o sebepten merak ettim
Kilo almadığını tartı dışında anlayabildin mi? Kaka çiş sayısı vs olarak. Onuncu gündeyiz daha yeni + ya geçmeye başladık bu gidişle birinci aya dediğiniz gibi 700 gr alabilir mi bilemiyorum. Kaka günde en az 3. 4 kez bazen 5 kez yapıyor azar azar. Çiş ona keza bence yeterli ama yine de bilemiyorum
Ben hastanedeyken doktorum günde 3 kere yap dedi. Hissedemiyorum çok dediğimde zamanla olucak dedi ondan bi sorayım dedimBenim de 24 gun oldu. Mesaji okuyunca bi deneyim dedim ben de yapamadim :) bence daha cok erken
Maşallah sütünüze emzirdikten sonra benim maksimum 20 cc anca geliyor o da nadirDenedim tabi surekli sut sagip dolaba atiyorum cunku.. ne kadar verirsem veriyim arkadan mamayla rahatliyor
Hmm bana oyle bi sey demedi doktor ilk dogumumda da soylememislerdiBen hastanedeyken doktorum günde 3 kere yap dedi. Hissedemiyorum çok dediğimde zamanla olucak dedi ondan bi sorayım dedim
38 günlük canım.1 haftadır sevdiğimiz zaman gülüyo gerçi sürekli ağlama modundaMaşallahne kadarlık ki
Benim bebiş kaldığı zaman 3.gün sormuştum sanırım canım tam hatırlamıyorum her beslemede 30 cc verdiklerini söylemişlerdi.ama benimki için iştahlı demişlerdi diğer bebeklerdede aynımıydı miktar bilmiyorum.100 cc kötü değil sıkma canını..benim 5.günde en fazla 60 cc çıkmıştı iki göğüsten çok sevinmiştim.6.gün akşam emzirmeye çağırmışlardı bebeğimle temas ettiğim anda öyle güzel geldi kiKızlar bebeğimin günde kaç cl süt alması gerek? Ben de günlük 100 cc anca süt geliyor Doğum yapalı 5. Günüm bugünüstünü Mama ile tamamliycam eve geldiğinde... hala küvözde bebeğim... dualarınızı bekliyorum. Küvözde enfeksiyon kaptırdılar çocuğuma
Benimkide erken doğdu canım doğduktan 1 ay sonrası için çağırdılar.zamanını bekleseydi benimkide şu an 8 günlük olucaktı. Erken doğup büyüdü delikanlı oldu bizim bebelerdoğduktan itibaren mi 1 aylık 38 haftadan sonra saydığında mı bizde agu falan yok hoş benimki küçük düzeltilmiş 19 günlük normalde 2 ay 20 günlük
10 gun icinde evet sorun varsa arayip bilgi veriyorlar yoksa aramiyorlarKızlar topuk kanı sonucu ne zaman belli oluyor. ???
Emdikten sonra sıktığında süt geliyosa vardır sütün bebekler çok güzel vakumluyolar sıktığında çıkanın çok daha fazlasını emiyo yani.benim oğlumda aynı uzun emiyo sonrasında ağzı açık yüzüme yapışıyo emmek için.aynı modeller demek ki hep aç gibiKızlar benim sütüm yeni yeni gelmeye başladı fakat emiyor boş emiyor gibi iki saat memede tutsam kalacak.Memeyi bıraktığında sıkıyorum süt var ama emmeden sıkmaya çalıştığımda süt bir damla geliyor zorla.Ben anlamadım süt var ki emdikten sonra bıraktığında çıkıyor baya ama varsa bu Uşak niye doymuyor sürekli ağzı açık aranıyor mama verirsem anca o zaman rahatça uyuyor.Kuvvetli de emiyor bıkmıyor da ama hiç emin olamiyorummama takviyesi olmasa kafayı yerim ah bu tecrübesizlik ne zor bir şey ya.Birde burun açmak için ne kullanıyorsunuz sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?