2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kilo alımı iyi bizde de. Doktor bir şey önermedi, zamana bıraktık. Kaç günlük şimdi bebiş canım. Geçmiş olsun size de.

Bebiş kaç günlük canım.Bizde de rh uyuşmazlığı var.. Bebeğimin 26. günde değeri 9 çıktı.Işığa göre değişiyor gözümüzle gördüğümüz sarılığı, gün ışığında en sarı görüyorum. Diğer tahliller normal. 3 aya kadar sürebilir dedi doktor

Bayadır giremiyorum görünce yazayım dedim hemen :) bizim de en uyumsuzluğumuz var ve indirect coombs değer 3+. Yüksek risk vardı 1hafta hastanede yattık. 3 kere fototerapi aldı şimdi tam 1 aylık hala sarı gözleri yüzü falan ama foto sınırından düşük değeri.Yani korkma 2 ayı bulabiliyo tamamen geçmesi.

23 günlük bizimki de. Bize de 14den 11 e düsünce tahlilleri yapti. Bisey cikmayinca normal kendi kendine gecer dedi

En kisa zamanda hepiminki gecee heralde. Insan tedirgin oluyor yine de

canim sıkkın. Benim bebe uykuya dalamiyordu.emiyor ama uykuya daliyordu. Mama verdim hic mizirdanmadan emdi simdide uyuyor hic uyanma gibi belirti yok. Doymuyor muydu acaba ? Sutum yok degil ama nebilim neden boyle oldu ki

ben aldım çalışmana gerek yok her doğum yapan kadının hesabına doğum parası yatıyor bir de süt parası var o eşin hesabına yatıyor alın nıye almayacaksınız ki hakkınız
peki almak için nereye nasıl başvuru yapılıyor? Ben 3 sene önce de doğum yapmıştım onda da almamıştım. 2015 ten sonra doğan çocuk varsa geriye dönük de alınabiliyormuş diye duydum ama başvuru sürecini bilmiyorum.

Kızlar yukarda doğum yardımı için başvuru sürecini sormuştum ama e-devletten bakıp öğrendim. Bilmeyenler için buraya yazayım. Doğum yardımı için aile sosyal politikalar il müdürlüğüne çocuğun kimliği ile birlikte gidip başvuru yapılıyormuş. 2015 sonrası doğan çocuklar için başvuru yapılabiliyormuş. Para bir sonraki ay hesaba yatıyormuş. Bilgi almak için 144 ü arayabilirmişiz. Süt parası içinse bir yere başvurmaya gerek yokmuş. E-devletten baktım hesabıma yatmış. Kendisi çalışmayanlar içinse eşin hesabına yatıyormuş.

23 günlük bizimki de. Bize de 14den 11 e düsünce tahlilleri yapti. Bisey cikmayinca normal kendi kendine gecer dedi
Artık uyandırmıyorum beslemek için, zaten kendisi uyanıyor. Sizin var mı doktorun önerdiği ya da uyguladığınız bir şey

calimero17 aynen dediğin gibi ben cevap verene kadar bulmuşsunyalnız para yattı mı dıye takıbını e devletten yaparsanız parayı geç alırsınız çünlü oraya odendi diyr düşmüyor ben ptt ye gıdıp sormuştm oyle aldım bu ay basvurdun bır dahaki ayın son haftası yatmış oluyor

Selam gençler, şu çocuğum kafası için çok endişeleniyorum. İyice şişti. Buzlu bez koyuyorum ama fazla tutamıyorum. Acaba bi Hematoloji uzmanına mı göstersem ne dersiniz? Kanama bozukluğu, pıhtılaşma sorunu gibi bir şey midir ki? Geçen dedim internetten araştırmayın her şey kansere çıkıyor diye tutamadım kendimi araştırdım, tabiki kansere çıktı gene, lösemi. Allah korusun.

Yok cnm bulunduğun il de eğitim araştırma hastanesi varsa veya çocuk branşlı hastane için rahat edecekse ona götür ben hematoloji tedavisi görecektim çok gittim geldim plt değerleri ve kanda cıkıyor evham yapmamaya çalış soğuk kompres kan akışını hızlandırır iyi yapmışsın İnş çabucak geçer

Hastanede ilk yaptırdığımızda normal çıkmıştı sağlık ocağında yüksek çıktı bizde yine hastaneye götürdük yine normal çıktı çok şükür hastaneden çıkamıyoruz sonumuz hayrolsun en sonunda bağcılara taşınırım bu gidişle

Canım benim hamilelikle olmadı troit önceden vardı ilaç kullanıyordum o sebepten her ay bebek için kontrole gittiğimde endokrine de gidiyordum kendim için.ilacım yeterli mi diye bakıyordu doktor ona göre ayarlıyordu.Hamilelikte çıktı ise doktorun biliyordur seni yönlendirmesi gerek biz ilk haftalarda hemen gitmeye başladık troit kontrollerine.Doğumdan sonrada ben troit hastası olduğum için bebeğe de baktılar hemen hastanede bişey çıkmamıştı.Kullandığım ilaca şimdide dikkat ediyorum ki sütten etkilenmesin oğlum.Ben zaten hemen farkediyorum fazla ya da az geliyorsa elim titriyor,kalbim çarpıyor inşallah senin geçer devam etmez birde bunu düşünmezsin ama bence doktoruna sor bişey çıkmaz büyük ihtimal çıksaydı sağlık ocağından da ararlardı ama tedbiri elden bırakmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…