- 29 Kasım 2019
- 134
- 226
- 18
- 30
Ay kolumda mavi bacağımda kedi. Felçli gibiyim zaten. Kedi de 7 kilo. Kımıldama ihtimalim sıfır zatenSen kendinden eminsen sorun yok. Insan gayri ihtiyari uyarma ihtiyaci hissediyor. Iyi olsunlarda. Kedilerle yayilip yatma ihtimali sifir zaten. Ellerinden gelse yataktan atarlar
Ben sabah esim ise giderken aliyorum yataga gece alistilar disarda kalmaya. Ufak kedim bugun sirt ustu yatiyodu ayak ucumda yedim onuAy kolumda mavi bacağımda kedi. Felçli gibiyim zaten. Kedi de 7 kilo. Kımıldama ihtimalim sıfır zaten
Kilo alımı iyi bizde de. Doktor bir şey önermedi, zamana bıraktık. Kaç günlük şimdi bebiş canım. Geçmiş olsun size de.Çok geçmiş olsun Canım bizim değerimiz 17 diydi yatış verecekti 18 de. Uğraştık biraz 12 ye indi ama hala 12 maalesef. Bir haftada hiç düşüş yok. Tahliller va yapıldı. Anne sütü muhtemelen dedi hala kesin olmamakla birlikte. Biz mama ile destekliyoruz. Bezleri iyi durumda. Kilo alımı iyi ama sarılık düşmüyor. Doktorun bir şey önerdi mi?
Bebiş kaç günlük canım.Bizde de rh uyuşmazlığı var.. Bebeğimin 26. günde değeri 9 çıktı.Işığa göre değişiyor gözümüzle gördüğümüz sarılığı, gün ışığında en sarı görüyorum. Diğer tahliller normal. 3 aya kadar sürebilir dedi doktorYa kizlar rh tan dolayı kızımın sarılığı geçmedi henüz tabi azaldi. Ama bazen yüzü sapsarı gibi oluyor bazen de gecmis gibi. Gözlerinin sarılığı baya azaldı. Bòyle olan var mı. Bende gece alarmı kurmayı unutmusum 4 saat uyumus prenses. Ama nasıl vicdan yaptım. Saat bası kalkıp emzirdim sonra.
Tam şapşiklerBen sabah esim ise giderken aliyorum yataga gece alistilar disarda kalmaya. Ufak kedim bugun sirt ustu yatiyodu ayak ucumda yedim onu
Bayadır giremiyorum görünce yazayım dedim hemen :) bizim de en uyumsuzluğumuz var ve indirect coombs değer 3+. Yüksek risk vardı 1hafta hastanede yattık. 3 kere fototerapi aldı şimdi tam 1 aylık hala sarı gözleri yüzü falan ama foto sınırından düşük değeri.Yani korkma 2 ayı bulabiliyo tamamen geçmesi.Ya kizlar rh tan dolayı kızımın sarılığı geçmedi henüz tabi azaldi. Ama bazen yüzü sapsarı gibi oluyor bazen de gecmis gibi. Gözlerinin sarılığı baya azaldı. Bòyle olan var mı. Bende gece alarmı kurmayı unutmusum 4 saat uyumus prenses. Ama nasıl vicdan yaptım. Saat bası kalkıp emzirdim sonra.
23 günlük bizimki de. Bize de 14den 11 e düsünce tahlilleri yapti. Bisey cikmayinca normal kendi kendine gecer dediBebiş kaç günlük canım.Bizde de rh uyuşmazlığı var.. Bebeğimin 26. günde değeri 9 çıktı.Işığa göre değişiyor gözümüzle gördüğümüz sarılığı, gün ışığında en sarı görüyorum. Diğer tahliller normal. 3 aya kadar sürebilir dedi doktor
En kisa zamanda hepiminki gecee heralde. Insan tedirgin oluyor yine deBayadır giremiyorum görünce yazayım dedim hemen :) bizim de en uyumsuzluğumuz var ve indirect coombs değer 3+. Yüksek risk vardı 1hafta hastanede yattık. 3 kere fototerapi aldı şimdi tam 1 aylık hala sarı gözleri yüzü falan ama foto sınırından düşük değeri.Yani korkma 2 ayı bulabiliyo tamamen geçmesi.
peki almak için nereye nasıl başvuru yapılıyor? Ben 3 sene önce de doğum yapmıştım onda da almamıştım. 2015 ten sonra doğan çocuk varsa geriye dönük de alınabiliyormuş diye duydum ama başvuru sürecini bilmiyorum.ben aldım çalışmana gerek yok her doğum yapan kadının hesabına doğum parası yatıyor bir de süt parası var o eşin hesabına yatıyor alın nıye almayacaksınız ki hakkınız
Artık uyandırmıyorum beslemek için, zaten kendisi uyanıyor. Sizin var mı doktorun önerdiği ya da uyguladığınız bir şey23 günlük bizimki de. Bize de 14den 11 e düsünce tahlilleri yapti. Bisey cikmayinca normal kendi kendine gecer dedi
Bol bol emzir dedi kilo alimi iyi cok sukur o yüzden baska bisey demediArtık uyandırmıyorum beslemek için, zaten kendisi uyanıyor. Sizin var mı doktorun önerdiği ya da uyguladığınız bir şey
Yok cnm bulunduğun il de eğitim araştırma hastanesi varsa veya çocuk branşlı hastane için rahat edecekse ona götür ben hematoloji tedavisi görecektim çok gittim geldim plt değerleri ve kanda cıkıyor evham yapmamaya çalış soğuk kompres kan akışını hızlandırır iyi yapmışsın İnş çabucak geçerSelam gençler, şu çocuğum kafası için çok endişeleniyorum. İyice şişti. Buzlu bez koyuyorum ama fazla tutamıyorum. Acaba bi Hematoloji uzmanına mı göstersem ne dersiniz? Kanama bozukluğu, pıhtılaşma sorunu gibi bir şey midir ki? Geçen dedim internetten araştırmayın her şey kansere çıkıyor diye tutamadım kendimi araştırdım, tabiki kansere çıktı gene, lösemi. Allah korusun.
Hastanede ilk yaptırdığımızda normal çıkmıştı sağlık ocağında yüksek çıktı bizde yine hastaneye götürdük yine normal çıktı çok şükürCanım sen hangi kremi kullanıyorsun? Ben de bir şeyler kullanıyorum. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam galiba senin doğum zor geçmişti di mi? Benim de öyleydi10 cm açıklık ama bebek kanala girmedi falan.10 cm açıklıktaki acıyı en az 2 buçuk saat falan çektim ki öncesnden bahsetmeyeyim. Bizimkinde de sarılık ve bi türlü düşmüyor da Kilo alımı da gayet iyi. Mama destekli gidiyoruz biz de. Ay galiba seninle çok benziyoruz.
Haklısın canım :/ çok hassas ve enfeksiyon kapabilecek bir yer. Teşekkür Ederim
Canım ben de tiroid problemi var bu sebeple sağlık ocağı dışında hastanede de baktırdık değerlerine ilkinde hipertroidi seviyesinde bir şeyler çıktı, 0 küsürdü. İkinci de 4 küsür çıktı. Sağlık ocağı da dönmedi bana. Doktor da sizin kullandığınız ilaçlar baskılayabilir vs demişti. Benim anladığım bir müddt böyle olması normal gibi. Birkaç ay sonra tekrar baktırmayı düşünüyorum ben
Canım benim hamilelikle olmadı troit önceden vardı ilaç kullanıyordum o sebepten her ay bebek için kontrole gittiğimde endokrine de gidiyordum kendim için.ilacım yeterli mi diye bakıyordu doktor ona göre ayarlıyordu.Hamilelikte çıktı ise doktorun biliyordur seni yönlendirmesi gerek biz ilk haftalarda hemen gitmeye başladık troit kontrollerine.Doğumdan sonrada ben troit hastası olduğum için bebeğe de baktılar hemen hastanede bişey çıkmamıştı.Kullandığım ilaca şimdide dikkat ediyorum ki sütten etkilenmesin oğlum.Ben zaten hemen farkediyorum fazla ya da az geliyorsa elim titriyor,kalbim çarpıyor inşallah senin geçer devam etmez birde bunu düşünmezsin ama bence doktoruna sor bişey çıkmaz büyük ihtimal çıksaydı sağlık ocağından da ararlardı ama tedbiri elden bırakmamak lazımBizde gece fena degildik kotu uyumaduk sabah bi ciyakladi yanimda yatirdim senin dedigun gibi uyudu saat 10da uyandi simdi kucağımda uyuyut.sesi kisilmis aglamaktan ya sabah o agladu ben agladim.
Benim ufaklik 28 gunluk ben gece uyandurmiyorum.kendi 2.30-3 saatte kalkiyor ama ben yune her ihtimale karsi alarm koruyorum.
Pzt gunu aylik kontrol var devlet hastanesine goturecegim.kalca ultrasonu cekerler mi acaba
Bide bende troit varsi hamileyken cikmisti. Bebekte var mi diye kan testimi yapilmasi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?