Igneleri atmamayi bende dusunmustum bi ara. Ama ilkinde dusuk yapinca saklamadim.
bide 1 omur boyu kullanma ihtimalim olunca girmedim o ise. Hala kutularca igne var evde
Kızlar ben bebeğime dut suyu vermeye başladım. Vermek istemiyorum diyordum dün çok çaresiz kaldım . Kuru dutu kaynatıp denesini ben yedim suyundan da yarım çay kaşığı oğluma verdim. Sabaha kadar ikimiz de atıştaydık afedersiniz kayinvalidem bütün çocuklarına vermiş görümceler eltiler de vermiş hiç haz sorunu yasamamislar. Tabi dut alerji yapabilecek bir besin dikkatli olmaknlazim . Şükür benimkine birsey yapmadı . Yapmam yapmam diyordum onun aglamalarina dayanamadim. Eğer bebeğe vermek istemiyorsaniz da kendiniz suyunu icebilirsiniz bebeğe gececektir illaki
MMelekbebekannesi
dut ne icin lazım süt mü gaz mı. Off annem vermeye cok meraklı baska seyler böyle cıldırcam beni uyutup veriyodur. Sarılık düşmeyince ıhlamur verdi bi kasık. Gaz icin yine damla falan veriyoruz da sarılık icin ilaç olsa verirlerdi heralde yani fototerapiden baska tedavi yok. Amaçsız gelmisti. Simdi de su veriyor her mamadan sonra falan. Bilmiyorum ne kadar dogru ama. Teorik olarsk yanlıs
MMelekbebekannesi
dut ne icin lazım süt mü gaz mı. Off annem vermeye cok meraklı baska seyler böyle cıldırcam beni uyutup veriyodur. Sarılık düşmeyince ıhlamur verdi bi kasık. Gaz icin yine damla falan veriyoruz da sarılık icin ilaç olsa verirlerdi heralde yani fototerapiden baska tedavi yok. Amaçsız gelmisti. Simdi de su veriyor her mamadan sonra falan. Bilmiyorum ne kadar dogru ama. Teorik olarsk yanlıs
MMelekbebekannesi
Selam değerli anneler, aranizda epidural normal doğum yapan var mi bilgilendirirse minnettar olurum,benim daha doguma var ilk dogum olacak hicbisey bilmiyorum...
Evet götürdük Yenidoğan’da burun tıkanıklığı olabilirmiş .nezle gibi olmuş bizimki bol bol temizliyoruz 1haftadır inşallah geçer.sizin ne zamandır devam ediyor.
Eveeett kizlar biraz once baya bi kriz gecirdim feryat figan agladim bebeyi susturamayinca. Acayip caresiz hissettim. Esim kostu geldi aldi julieti 1 saattir onun kucaginda. Zaten aksam eve geldiginde ben kotuyum sen bak biraz demistim 1 saat falan oyalamisti. Simdide yine bakmaya calisiyor.
Ben demistin dun gece cok iyi gecti bugunden korkuyorum diye.. gerci bunlar hep esimin uyku egitimine baslamak istemesinden biraz da ama iste...
Evet götürdük Yenidoğan’da burun tıkanıklığı olabilirmiş .nezle gibi olmuş bizimki bol bol temizliyoruz 1haftadır inşallah geçer.sizin ne zamandır devam ediyor.
Cok iyi yapmissin canim. Ben diger kizimda pancar yogurt denerken dahada ilerledi hicbirsey yemedim icmedim sutum gitti. Sonra daha da tam sütüm gelmedi. Bunda da onun korkusuna goguslerim agrimaya baslayinca hemen yazdirdim . Sonra olmadi cok sukur derken bir gece agri yapti sabaha kipkirmiziydi hemen icmeye basladim . Bir gece asiri ateslendim ikinci gune iyi oldum cok sukur. Ama süt gelirken hâlâ cok agrili
Canım ben de ateş ve kızarıklık kalmadı sadece göğsüm hemen doluyor. Sağıyorum gayet güzel geliyor şıp şıp. Niye böyle anlamadım. Masaj yapınca falan cok rahatlıyorum ancak