2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Daha başvuru yapmadık ama 300 TL ya da 300 küsür hastaneden çıkış yaparken raporlama da ki kız Bilgi verdi.Eşimden tam bi öğreneyim yazarım ama ben alacağım.Birine verirsin çocuğunun başına gezdirip ben öyle düşünüyorum

Kızlar ya bizim çocuğun burnu çok tıkalı. Bugün üç kere temizledim çok az sümük çıktı tam temizleyemiyorum. Sesi kısık gibi, bir kaç kere hapşırdı. Ateşi 36.5.Benim de boğazım çok ağrıyor faranjit falan mı olduk acaba. Doktor için pazartesiyi mi bekleyeyim acile mi gideyim kararsız kaldım. İştahında uykusunda bir sorun yok

Ayy sorma ya valla aynıyız benim de kanala inmedi her sancıda kanalı açmak için ugrastı doktor o fenaydı ondan dikiş cok sarılıktan yatınca bi de ev hep doluydu ben ayakta kaldım actım dikişleri cok üzgünüm yani gebelik cok rahat geçti dogum ve sonrası feci valla bak kremin fotosunu atayım. Baya toparladı pazartesi gidicem yine. Sarılık kontrolleri baya bi sürcek galiba ya en son 10du. Sütüm yok demek istemiyorum ama hep olumlu düşüneyim diyorum ama yok cocukcagız doymuyor umarım artar.

Eklentiler

• 07EE450E-0072-4D0E-8CB3-5EFB9EF952FA.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 27
Benimde hipofiz adenomum var kendi kendine pasife gecmisti. Simdi prolaktinle tetikleniyomu acaba diye dusunmeden edemiyorum
Ben de cok merak ediyorum ne alemde acaba diye googlelamak gibi bi hatada bulunmustum. Benim doktorum hiç sallamadı güveniyorum da aşırı kendisine ama normal dogum falan sürecinde büyüyor falan yazmışlar. Bana da tam tersi kayboluyor dogumda bazen emzirince demişlerdi hadi inşallah diyorum. Ama süt konusu komik yani neyse artık normale dönmüştür belki ondandr diyim olumlu düşünelim.

Ay bazen on dk ertelemiş oluyorum alarmı bi kalkışım var analık zormuş bizimki de aslında ufaktan belli ediyo kendini ama işte riske atamam gözlerde var hala kuzunun sarılık cildinde de. Kan uyuşmazlığından olan daha uzun sürüyor sanırım

al tabıkı doğum parası senın hesabına yatacak hemen basvurun eşim halletti o işleri az değil ki 300 tl bir ihtiyacını görürsün süt parası eşinin hesabına yatıyor o ne kadar bilmiyorm
Soruldu mu bilmiyorum ama nasıl başvuruluyor

Ateşi normal, endişe etmeyin

B Bakikalanhosseda canım eşim diyor kaymakamlıkta nüfus müdürlüğünden oluyormuş.biz 300 alıyoruz eşimde öğretmen bende öğretmenim eğer birimiz çalışmıyor olsaymış 500 lira oluyormuş bunların küsüratları var kırk gün sonrada yatıyormuş

Benim de rhtan sarılık sizin kaç günlük oldu bizde gidiyoruz sürekli kontrole 22günlük oldu. 10du en son. Ama bana da öyle geliyo aynı şekilde bazen çok iyi aa diyorum cocuk pembeleşti açsonra tekrar sarı gözükğyo ışıktan mı yoksa dalgalanıyo mu ben mi ac bıraktım diye korkuyorum biz bş de mamayla da destekli. Ama hemen öyle bişi olmaz bi kereden üzülme elimizden geleni yapıyoruz

Kızlar benim sütüm gün içinde bir veya iki emzirmede evet şuan var diyeceğim gibi oluyor gece hiç yok sürekli uyuklayarak emzirip ardından mama yapıyorum.Hiç emzirmeden verebilirim mamayı hem uykumu alırım hem o da yorulmaz ama diyorum ağzına ne kadar gitse kar o da gitmiyorda iki saat emzirsem emer ağzından yavaş yavaş alıncada kıyamet kopuyor.göğüs uçlarımın ağrısı sırtıma vuruyor omurgam ağırıyor,kesi yerim ağırıyor.Mamayı göğsümde yapıyorum Bu süt durumu ne olacak bilmiyorum çok canım sıkılıyor zaten içim kabarıyor ağlayasım geliyor gece ağlamaya başlayınca bende bağıra bağıra ağlamak istiyorum

Anne çayı içiyorum değişen bişey yok,mutium o ilacı aldık içiyorum yok malt içeceği falan banamısın demedi sütünü artıranlar önerilere açığız

Eveeett kizlar biraz once baya bi kriz gecirdim feryat figan agladim bebeyi susturamayinca. Acayip caresiz hissettim. Esim kostu geldi aldi julieti 1 saattir onun kucaginda. Zaten aksam eve geldiginde ben kotuyum sen bak biraz demistim 1 saat falan oyalamisti. Simdide yine bakmaya calisiyor.

Ben demistin dun gece cok iyi gecti bugunden korkuyorum diye.. gerci bunlar hep esimin uyku egitimine baslamak istemesinden biraz da ama iste...

arkadaşlar bebeğine lactocol damla kullanan var mi ? 2 gündür aşırı gaz problemimiz var. doktoe bunu önermişti.

Canım aile hekimi antibiyotik yazdı. Kullanınca etkisini gösterdi. Ateşim düştü. Kullanmak istemiyodum ama baktım oluru yok. İnş çabuk atlatırım
Cok iyi yapmissin canim. Ben diger kizimda pancar yogurt denerken dahada ilerledi hicbirsey yemedim icmedim sutum gitti. Sonra daha da tam sütüm gelmedi. Bunda da onun korkusuna goguslerim agrimaya baslayinca hemen yazdirdim . Sonra olmadi cok sukur derken bir gece agri yapti sabaha kipkirmiziydi hemen icmeye basladim . Bir gece asiri ateslendim ikinci gune iyi oldum cok sukur. Ama süt gelirken hâlâ cok agrili

Tam olarak bu ben su an Bos bos cekiyo canım acıyo acaba bi damla gidiyomu umuduyla çekiyorum arkama yaslanıp emdiremiyorum bş de cok agresiflesiyo yetmeyince iki büklüm ugrasıyorum tutmak istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…