Ben baya ayrı odada tek başına uyumasını sağlayacak olan aşamalı uygulanan uyku eğitimini algıladım, pardon. Ay iki gündür ben de deniyorum karanlık oda uyku saati olayını, hiç değilse gece uykusuna erken geçsin o saatte salgılanan hormonlardan muaf olmasın diyorum ama yok, en son yine evin içinde turlayarak, kucaktan kucağa al biraz da sen dene diye fırlatarak saati 12-1 ediyoruz. Sonra da amaaan deyip koynuma alıyorum zaten. Eme eme uyuyor, hiç bozmuyorumgaz ilaçları elim kolum durumunda, bir ara ben de birini bırakalım dedim. 3 tane kullanıyoruz. Bir gün vermedim ertesi gün kök söktürdü bize. Sizde de muhtemelen o yüzden olmuştur
Rutinden bahsediyorsunuz anladığım kadarı ile o konuda haklısınız aslında. Bende istiyorum onu oturtmak ama. Benimki henüz bugün 1 aylık oldu ve memeye çok düşkün. Kucakta falan uyuyor o derece
hastanede emzirme hemşiresi vermiştiDoktor verdiyse kullanin
yoo tuzlamadım benımde erkek ablamnda ıkı oğlu var ıkımızdr yapmadık onunkiler biri 3 biri 1 yasnda kokmuyorlarGünaydın kızlar. Siz bebeklerinizi tuzladınız mı? Bizim oğlan terlediğinde kokmaya başlıyor. Eşim de tuzlamadığımızdan diyor. Ben pek inanmam ama böyle şeylere. Sizin de fikrinizi almak istedim
hastanede emzirme hemşiresi vermişti
çok tatlı yaa olsun birşeyler dınlesın de sonra anlamlandırır şimdilik uslu dursunKiz gercekten dinledi.. bide esim sey diye anlatiyor. "Kiziimm senin damarlarin iyi guzel gorunuyor ben sana acarim babacim korkmana gerek yok " allah akil fikir versin dedim ne var korkmasin boyle seylerden diyo
Biz de de var ondan ama normal galiba oBende bu hafta ici gidicem ama sarilik bakmazlar sanirim. Aylik kontrollerini yaparlar. Bir de yüzunde gecmeyen sivilceler var. O yüzden alerji testi yaptirmayi düsünuyorm
Doktor 60 gün sürebilir dedi bana canımSezeryan ile doğum yapalı 45 gün oldu ama hala kanamam devam ediyor akıntı şeklinde sizce normal mi yoksa endişe etmeli miyim ?
Canım yanında yatması pek güvenilir değil diyor uzmanlar. Yatırıyosan da babynest tarzı bi yatakta yatır Bence
Selam gençler, şu çocuğum kafası için çok endişeleniyorum. İyice şişti. Buzlu bez koyuyorum ama fazla tutamıyorum. Acaba bi Hematoloji uzmanına mı göstersem ne dersiniz? Kanama bozukluğu, pıhtılaşma sorunu gibi bir şey midir ki? Geçen dedim internetten araştırmayın her şey kansere çıkıyor diye tutamadım kendimi araştırdım, tabiki kansere çıktı gene, lösemi. Allah korusun.
Eveeett kizlar biraz once baya bi kriz gecirdim feryat figan agladim bebeyi susturamayinca. Acayip caresiz hissettim. Esim kostu geldi aldi julieti 1 saattir onun kucaginda. Zaten aksam eve geldiginde ben kotuyum sen bak biraz demistim 1 saat falan oyalamisti. Simdide yine bakmaya calisiyor.
Ben demistin dun gece cok iyi gecti bugunden korkuyorum diye.. gerci bunlar hep esimin uyku egitimine baslamak istemesinden biraz da ama iste...
uyanmada sikinti yok. Acikinca evi inletiyorBiz de de var ondan ama normal galiba oBakalım bize ne dicekler. Uyandıramadıgın zaman olursa falan bekleme günü demişti
Mışıl mışıl uyuyan bebe zorla uyandırılınca uyumuyor sonra işte ah çileli başımcocugun burnu cok fena tıkalı
Kızlar hiçdç damla etki etmedi bizimkine acı elma yagı da 15 dk uyuttu nası kullandınız avçcı elma yağını zehirleme flan okudum almanyadan tanıdık sipariş aldı benden çok iyiymiş imkan varsa gaz sorunu için isteyin derim 10 güne kadar elimde olcak yazarım İnş etki eder
Bu gece biz de öyleydik yaa başım çatlıyo 8gündür oksijen alamadım.. gündüz misafir varken uyuyor ben de uyuyamıyorum o uyurken mısıl mısıl uyuyo gece benimle kavga ediyor. emdirip mamayı tarif edip kaçtım 2 saat bi hava alsam diye. Vicdan azabı var tabi ama ihtiyacım varGece iki saat uyudum benim ki sabah 7den beri derin uykuya dalmıyor. Tam uyudu diyorum uykuya dalıyorum basıyor yaygarayıüç kere oldu bu. Şimdi kucağımda uyuyor, bu kez de ben uyuyamıyorum ağlamak üzereyim
Bende aynı cnm hafif gelmiş camasır a adet oldum diye sevindim göbek gider belki diye doktora yazdım 60gğne kadar normal dedi rahim kasıldıköa kendini topladıkca dedi ben 35 günlük Ken kontrol e gittim spiral taktırayım hemde dedim rahim yüzde 80 toplanmış daha dediE Eyluldeniz85 E eekk P Pika23 P pelinsamet06 2 2kedi_1deli 40.günde bitmişti aslında hatta 5 gündür ped takmıyordum dün hem belim agrıdı hem kanama geldi iyi düşüneyim adet oldum sanırım çoğaldı kanama ped ile duruyorum.Geç gelse şaşardım zaten bu acelesi neyse lohusadan çıkar çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?