2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tamamen ayni durum iste. Buyume hormanu saatini kaciriyoruz nasik buyuycen sen modundayim. Dun en son bebek arabasiyla geziyoduk evde. Ama dunun suclusu esim. Saat 8.30 verdi cocugu hadi biraz karanlik oda yapsana diye kudurdu cocuk. Ya kanguruyu takip kosu bandina cikti cocukla, Cocuk uyudu onun icinde uykusu yok diyorum anlatamadim. Hayir bide bizimkine ben masal okumaya calisiyorum agliyo deli gibi, esim tutmus dun damar yolu nasil acilir onu anlatiyor bu da dinliyor. Isiricam totosunu o olucak
En sonunda doktoruyla konustuktan sonra karar verelim falan dedim ikna oldu galiba. Yoksa uyku terapisti bulalim falan demeye baslamisti delireceguum

Rutinden bahsediyorsunuz anladığım kadarı ile o konuda haklısınız aslında. Bende istiyorum onu oturtmak ama. Benimki henüz bugün 1 aylık oldu ve memeye çok düşkün. Kucakta falan uyuyor o derece

Evet rutinden bahsediyorum canim ya. En azindan belli bi saatte uyuyacagini bileyim
Yalniz hergun banyo rutini tum arkadaslarimda ise yaramis. Ben gun asiri yikiyorum bi suredir sanirin hergune geri donucem

Günaydın kızlar. Siz bebeklerinizi tuzladınız mı? Bizim oğlan terlediğinde kokmaya başlıyor. Eşim de tuzlamadığımızdan diyor. Ben pek inanmam ama böyle şeylere. Sizin de fikrinizi almak istedim
yoo tuzlamadım benımde erkek ablamnda ıkı oğlu var ıkımızdr yapmadık onunkiler biri 3 biri 1 yasnda kokmuyorlar

2 2kedi_1deli yaaa damar yolu nasıl açılır onu dinliyoru okudum popişi ısırasım geldi çok tatlı yaa

Kiz gercekten dinledi.. bide esim sey diye anlatiyor. "Kiziimm senin damarlarin iyi guzel gorunuyor ben sana acarim babacim korkmana gerek yok " allah akil fikir versin dedim ne var korkmasin boyle seylerden diyo

Kızlar hiçdç damla etki etmedi bizimkine acı elma yagı da 15 dk uyuttu nası kullandınız avçcı elma yağını zehirleme flan okudum almanyadan tanıdık sipariş aldı benden çok iyiymiş imkan varsa gaz sorunu için isteyin derim 10 güne kadar elimde olcak yazarım İnş etki eder

Eklentiler

• IMG-20200208-WA0014.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 29
Kiz gercekten dinledi.. bide esim sey diye anlatiyor. "Kiziimm senin damarlarin iyi guzel gorunuyor ben sana acarim babacim korkmana gerek yok " allah akil fikir versin dedim ne var korkmasin boyle seylerden diyo
çok tatlı yaa olsun birşeyler dınlesın de sonra anlamlandırır şimdilik uslu dursun

Bende bu hafta ici gidicem ama sarilik bakmazlar sanirim. Aylik kontrollerini yaparlar. Bir de yüzunde gecmeyen sivilceler var. O yüzden alerji testi yaptirmayi düsünuyorm
Biz de de var ondan ama normal galiba o Bakalım bize ne dicekler. Uyandıramadıgın zaman olursa falan bekleme günü demişti

R refikaaydin çocuğu düzenli takip eden çocuk doktorunuz var mı? Ona bir götürüp gösterin bence. Gerekiyorsa diğer bölümlere o yönlendirir zaten. İnternetten bakıp hiç canını sıkma. Orda her şeyin en kötüsü çıkıyor. Belki kolay bir çözümü vardır.

Canım yanında yatması pek güvenilir değil diyor uzmanlar. Yatırıyosan da babynest tarzı bi yatakta yatır Bence

Babynest yüksek oluyo uzak kaliyo tontisim saka bir yana onu başımın hizasında yatırıyorum. Biz dikkat ediyoruz da allah korusun

Getirme aklına öyle şeyler. Içine sinmiyorsa göster tabi başka doktora da

Ay canım ya bir gün böyle olacak bir gün iyi olacak nihayetinde gececek bu günler. Böyle okuyunca insan istiyor ki keşke yanında olsam da yardim edebilsem, destek olabilsem. Buradaki herkes için söylüyorum. Anca yazabiliyoruz işte

Biz de de var ondan ama normal galiba o Bakalım bize ne dicekler. Uyandıramadıgın zaman olursa falan bekleme günü demişti
uyanmada sikinti yok. Acikinca evi inletiyor kendim tartilip sonra onu aliyorum kucagima kilo da almis. Öyle rahatlatiyorum kendimi.

Mışıl mışıl uyuyan bebe zorla uyandırılınca uyumuyor sonra işte ah çileli başım cocugun burnu cok fena tıkalı

Serum fizyolojik döküp yüzüstü cevir. Bir sure debelensin aksın burnu

Aman ha zehirleme vakaları ağızdan verildiği için yaşanmış. Topuklarına birer damla bir de karnına dedi bana aktar. Güçlü bir yağ olduğu için de seyrederek kullanmakta fayda var. Hassas cildi tahriş edebilir diye. Bebe yağı ya da suyla seyrelterek kullanabilirsiniz

Gece iki saat uyudum benim ki sabah 7den beri derin uykuya dalmıyor. Tam uyudu diyorum uykuya dalıyorum basıyor yaygarayı üç kere oldu bu. Şimdi kucağımda uyuyor, bu kez de ben uyuyamıyorum ağlamak üzereyim
Bu gece biz de öyleydik yaa başım çatlıyo 8gündür oksijen alamadım.. gündüz misafir varken uyuyor ben de uyuyamıyorum o uyurken mısıl mısıl uyuyo gece benimle kavga ediyor. emdirip mamayı tarif edip kaçtım 2 saat bi hava alsam diye. Vicdan azabı var tabi ama ihtiyacım var

O Otimoti kaç cc sıkmalı pekii kaçırcam genzine diye ödüm kopuyo. Bi de emerken bile cok heyecanlı genzine kaçırıyor her seferinde ters cevirip ilk yarıdm müdehalesi yapıyorum ya. Belki de burnu tıkalı diyr nefes alıyo ondan oluyo. Burun işini çözmem lazım.

Bende aynı cnm hafif gelmiş camasır a adet oldum diye sevindim göbek gider belki diye doktora yazdım 60gğne kadar normal dedi rahim kasıldıköa kendini topladıkca dedi ben 35 günlük Ken kontrol e gittim spiral taktırayım hemde dedim rahim yüzde 80 toplanmış daha dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…