2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa korseciler yazin yazin gaza geliyorum alicam insallah. Kredi karti bi kesilsinde yalniz bir suru sey aldim boyle diye diye bi korse almadim.. ama alisveris diyetindeyim yersen

Bnmki de değişime gitti Bi sen buldun bedene göre demekki :)

R refikaaydin csnım sen kanguruyu indirimli nereden aldın bende ya halka sling slıcam o 250 TL ya da senin bu zoenka air alıcam sen 318 TL yazmışsın indirim oranı mı değişti ki ben bakıyorum füme rengi 378 gösteriyor kendi sitesinde sorayım sana dedim nereden almıştın o fiyata

40 ından sonra bebeği değişen oldu mu. Biz 27 günlüğüz hergün yeni bir huy ediniyoruz. Bir düzene girseydi. 40 ı bekliyorum 4 gözle

40 ından sonra bebeği değişen oldu mu. Biz 27 günlüğüz hergün yeni bir huy ediniyoruz. Bir düzene girseydi. 40 ı bekliyorum 4 gözle
Bizimki 51 günlük düzen müzen yok.Bana da dediler 40ından sonra düzelir diye hatta eşim diyor bu daha deli oldu

Allah kabul etsin sağlıkla büyüsün inşallah
nar fikri cok hoşmuş ne guzel
pişik kremi ne önerirsiniz ? mustela , sudocrem...vs
arkadaşlar önermiş ben zaten ben kullanmıyorm cok şükür bir sıkıntı yaşamadım ama arada bir bepanthol sürüyorm haftada 1 falan.sudocrem mustela falan e bebekte vardı galıba bugün bebek bakım ve temizlik ürünlerinde indirim var alacaksan aklında olsn
bence 40 dan sonra diye birşey yook ya çocuklar sürekli huy değiştiriyor kendini 40 a odaklama hayal kırıklığı olmasın kötü örnek vermiş olmayayım da kendini hazırla yinede komşumun cocugu cok huzursuzdu sürekli diyordu ki 40 geçsin 40 geçsin ona da dedim bekleme bir anda düzelmez afallarsın yine diye nitekim öyle oldu 1 senedir aynı

49 günlük oldu ne gece ne gündüz uyumuyor kafayı yedim iyice uykusuzluktan emziriyorum yatırıyorum 2 dk sürmüyor uyanıp tekrar emiyor sabaha kadar kimbilir kaç defa böyle yatırıp kaldırıyorum emerek uyusa memede sıkıntı yok ama o zamanda ben uyuyamıyorum

Kızlar benim oğlan kaç günden beri kakasını tam yapamıyodu çok zorlanıyodu. Sadece anne sütü alıyor bu arada. Rezene ve toz kimyonu karıştırıp içiyorum. Müthiş gaz çıkarıyor. Ardı ardına defalarca. Kakasını da tam yapıyor. Size de tavsiye ederim umarım işe yarar

Cirkin deme su kiza yaaaa. Cekik gozlum caponum unicornummm
Her çekik gözü Japon mu sandın? Hem sen hiç şişko Japon gördün mü Deniz basbayağı şişko Çinli üstelik şimdi şişko Çinli bir unicorn

Teyzesi yer onu oyy maşallah pek tatlıymış Deniz Hanım Defne'ye gösterdim fotoğrafı bak bu Deniz diye agu agu yaptı herhalde bebekce selamı var Deniz 'e
Dedim defne’in selamı var dediğimde miyav gibi değişik bir ses çıkardı. Bebekçe selamun aleyküm dedi herhalde
kendi sitesinde indirimdeydi, Pazartesi indirim bitmiş. Zaten başka yerde satılmıyor. Slinge o kadar para vereceğine bir kanguru edinip daha uzun kullanmayı düşünmez misin? Hem kanguruyu babaya takabilirsin. İster anne sıcaklığı ister baba göbeği. Seda demişti ki mamadus diye bi marka. Onu inceledim, o da iyi gibi görünüyor. Görüntü tabi, yorum bulabilirsen bi bak. Ben çok memnunum, o kadar düşündüm taşındım, gereksiz gibi geldi, bi çılgınlık yapıp aldım ve çok şükür, iyi ki almışım be ya!

Kızlar geçen gün Tülin Şahin paylaşmıştı bebiş uyusun diye ve beyin gelişimi için müzik. Link Çınar mı bilmiyorum ama yapıştırayım şuracıkta Mozart for Babies: Brain Development Lullabies #323 Lullaby Music to Sleep, Mozart Effect

aa kaçırmışım indirimi demek sen iyi yakalamışsın hoş bi görüntüsü var kaba değil bu air içime siniyor aslında, sling de bizim kız zayıf ya kullanırım baya diye düşündüğümden alternatif olarak aklımda ama tabi kanguru kadar uzun süre kullanamam nihayetinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…