2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kimsem yok benim gelebilecek malesef ben hep yalnizim. ya kangurular genelde 3.5kg ustu kullanilabiliyor
Of Allah kolaylık versin ya. Bizim ki 5.5kg ama bir buçuk aylık daha. Kanguruyla koyunca bacakları eziliyor. Yenidoğan aparatı varmış hiç işe yaramadı. Şöyle birşey

Eklentiler

• 20200218_134248.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 27
Canım bi de tersten emzirmeyi dene. Birçok kişi öyle bulmuş çareyi. Çok dogru hiçbir pompa bebeğin emdiği kadar rahatlatmıyor. Bol bol emzir canım. Benim az bir şey agrım olsa hemen emziriyorum. Çok rahatlatıyor. Bi de çok sıcak olmayan bir havlu koy hemen sütün akıveriyor.

Biri ağzıma kürekle vursun münkünse çok yiyorum cook nasıl dur dıyecez hamıleyken almadığım kiloları alacağım sanrm en kısa zamanda tartılmam gerek
Ben de korseyi giyip kontes gibi yürüyüp oturuyorum ama ağzım da boş durmuyor maşallah o kadar para verdim bence yiyerek zayıflatmalı beni

Bir kere uyanmaz deyip benimki de aldı, nitekim uyandı. Buyur uyut diye bebeyi kendisine bırakıp yattım. Sinirim geçmemiş olacakki emzirmeye getirdiğinde bile emzirip geri verip yine yattım. Bir daha uyanmaz deyip almıyorlar, tavsiyemdir

Korsede ben öyle bir şey yaşamadım ya. Nasıl balon gibi durduğunu da anlamadım çok. Korse tamamen sıkarak sarmıyor mu. Daha dar kopçaya mı geçseniz?

Kızlar oyun halıları bebelerinizin ilgisini çekmeye başladı mı. Oyalanıyorlar mı üzerinde? Benimki meraklı meraklı bakıyor şuan sürekli bir şeylere. Çıngıraklı oyuncaklar da baya ilgisini çekiyor. Emin olamadım yine de. Para verip elimde patlamasından çok sıkıldım bir şeylerin. Ona göre alacağım.

En alt kısmının yanından fışkırıyor etlerim
Bende artık koca yok dert yok

benım doğumdan ıtıbaren 3 ay 10 gunluk ama doktor düzeltilmiş takip edıyor 30 hafta doğduğu için 40 günlük olması gerek bazen bakıyor oyalanıyor ama sabahtanberi uğraşıyorm bugün hiiç umrunda değil tam olarak ne zaman ilgisini çeker bir fikrim yok

Maxi cosi pepple ana kucağını ne kadara almıştınız ve kaç ay kullandınız acaba? Uzun süre kullanılabiliyor mu?hatta evde falan kullanışlı oluyor mu

Kızlar sabahtan beri ateşim 37.5 dusiremiyoruz çok mu sizce. Doktora gitmek istemiyorum.. Göğüslerim de çok çok dolu değil öyle süt tıkanıklığı falan olsa şişer sert olur.. Onemseli miyim Bi taraftan da tedirginim. Ne önerirsiniz düşürmek icin.

Canım yarım bardak suya yarım çay kasıgı tuz 1 cay kasıgı seker koy karıstır iç bide ılık duş al ev sıcak oluyo bebekten dolayı tshirt le dur cok değil ateşin ama takip et grip belirtileri var mı

Tamam canım yapıyorum hemen. Yok hayır grip falan değilim sadece yorgunum ve bugün hiç kalkmadım hep yattım kırgınlık var vucudumda.

Ay o fışkıran etlerinde üzerine doğru indirin korseyi. Ben altını neredeyse sezaryan dikişlerinin üzerine kadar indiriyorum
Ben de aynı şekilde kullanıyorum. Bir süredir sezaryen dikişimin üstü şiş olduğu için kullanmıyordum ama korseyi dikişe kadar aşağı indirdim o şekilde takmaya başladım. Sorun yok şimdilik

Biz 56 günlüķ olduk oyun halısını bu hafta aldım.Objelere baktı güldü arada bir çığlık attı ama ortalama 1-2 dakika duruyor sonra çabuk sıkılıyor ağlıyor.5 obje var hepsine birden bakamıyor tabi kafası hangisine dönükse ona bakıyor.Böyle böyle alışacaklardır oynamaya.

Arkadaşlar bizim yarın kırkımız çıkıyor Allah izin verirse. Yanımda kimse yok. Kayınvalidem 15.günümde çekti gitti. Annem ablamın cocuguna bakıyor. Kırk banyosunu akşam yapsak olur mu. Eşim gelmeden olmaz. Bi de suyuna neler konuyor. Çok gelenekçi değilim ama kırk banyosuna hevesleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…