2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aldim ya.. 3x 120 veriyorum ama artabilir
900 gider sana 3 haftada
Ben yaptırdım anneyle bebeğe olunca daha uygun a geldi. Tetkikleri ödüyor tabi cocuk doktoru bu tetkikleri isteyecek senden ama dediğin testleri ben üniversite hastanesinde yaptırdım 10 muayene hakkı var istediği bölümde kullanabilir ilk 3 ay yatarak karşılamıyor sonrasıjda yatarak tedavi inşallah gerekmezdr karsılıyor

Allah kolaylık versin canım. 4 saat açlık biraz zorlayabilir tabii de en kolayı arabayla gezdirmek olur herhalde. Inşallah çok kolay olur

Maxi cosi pepple ana kucağını ne kadara almıştınız ve kaç ay kullandınız acaba? Uzun süre kullanılabiliyor mu?hatta evde falan kullanışlı oluyor mu

merhaba biz arabayla birlikte almıştık ilk çocukta tabi 5,5 yıl önce ne kadardı hatırlamıyorum ama 13 kg a kadar kullanılıyor, 2,5 yaş civarına kadar kullandık kızım çok kilolu iri değildi, belki o yüzden çok uzun süre kullanabildik. Evde de şimdi 2. Bebişi koyuyorum istersem yerde hafif sallıyorumya da yüksekte olsun diye arabasına takıyorum, henüz uzun süre durmuyor büyüdükçe duracağına inanıyorum ilk kızım saatlerce uyurdu yolculukta, gezdirirken vs.

Bende ikinciye hamileyim,kızımda ana kucağı almamıştım.maxi cosi pebble son serisini ikinci el sitesinde 500 liraya buldum hiç kullanılmamış.ama ona uygun bebek arabam yok.çok uzun zaman kullanılabildiğini okudum bende,o yüzden alsam mı acaba dedim.ev için çok lazım bana.çünkü kızım kardeşi doğduğunda 17 aylık olacak.hem ona zarar vermesini engellemek amaçlı,hemde yanımda mutfağa içeri heryere götürürüm uyuturum düşüncesi ile almak istedim.ama henüz karar vermedim.benim kızımda kilolu değil 17 aylık ve 8 kilo.muhtemelen oğlum da öyle olur.500 TL iyi mi sizce

Çok sağolun son sorum hangi üni hast acaba biz eryamanda oturuyoruz batıkent medicalparka götürürüz diye planladık en azından bir alternatifimiz olur.
cevap için çok teşekkür ederim

Eğer altı yoksa bence daha ucuz alternatiflere bakabilirsiniz alt arabası çok konforlu olmasını sağlıyor ama otomobilde seyahat sırasında kullanımı da güvenli baya, sık kullanacaksanız onun için alınabilir sadece ev için vermezdim ben

Bende bilemedim ki altı derken bebek arabasını mı kastediyorsunuz bebek arabama uyumlu değil joie bebek arabasını kullanıyoruz .

Benim de evde oglum var o yuzden bebeği salona birskip bi su içmeye bile gidemiyorum. Puset elim ayagim. Hatta tuvalete bile bazen koyuyorum klozetin yanina. Bi gun bagajda unutmusuz dunyam şaştı. O yuzden benim icin en azindan olmazsa olmaz. Fiyata gelince..
Sadece ev icin olsa daha ucuz bi sey alınır da ayni zamanda otokoltugu olacak bu. Güvenli seyahat icin olmazsa olmaz. Bebek arabasına uyumlu olsun olmasin. Maxicosi de bu anlamda iyi bi marka.
Uzun sure kullanir mi evet kullanir. Benim oglum da 2800 dogdu hala cok kilolu bi cocuk degil. Normal otokoltuguna gecene kadar yaklasik 1 yasina kadar kullandik. Ki daha uzun da kullanilirdi belki dr oğlumun boyu cok uzun sığmadı artik :)

Herkes uyumuş anne diyorum bnm piskevitim nerede nutellam fındık ezmem nerede
Ay zorla besledim, ağzına tıktım resmen. İnş kusmaz. Hala uyuyor bu arada. Bir şey mi oldu çocuğa. Bütün gün uyudu, gözlerini açamıyor. Endişelendim. Uyumasa endişe, uyusa endişe.. annelik zor be!
Yorgun düşmüştür prenses bizde doktora giderken ağlamayı kesmişti hissediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…