900 gider sana 3 haftadaAldim ya.. 3x 120 veriyorum ama artabilir
Ben yaptırdım anneyle bebeğe olunca daha uygun a geldi. Tetkikleri ödüyor tabi cocuk doktoru bu tetkikleri isteyecek senden ama dediğin testleri ben üniversite hastanesinde yaptırdım 10 muayene hakkı var istediği bölümde kullanabilir ilk 3 ay yatarak karşılamıyor sonrasıjda yatarak tedavi inşallah gerekmezdr karsılıyorMerhaba tecrübeli anneler sizlere bir sorum olacak;
bebeğine tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran var mı? Yaptıranlar memnun mu? Biz bebeğimize doğunca yaptırmak istiyoruz. Bu kalça ultrasonu işitme testi gibi taramaları da kapsar mı? Yıllık 10 muayene hakkı bir bebeğin rutin çocuk doktoru kontrolü için yeterli olur mu?
Grubunuzu rahatsız etmemişimdir umarım
Selam, baklavalarım bitti, bi kutu fındık ezmesi var ona dadanacağım şimdi.
Yarın sabahın köründe Deniz’e tomografi çekilecek, anestezili. 4 saat aç kalması lazım. Bakalım başarabilecek miyiz? Ertesi güne teşhis netleşir inş.
Bu gece uyumam herhalde. Deniz de aksi gibi 10 saattir uyuyor. Birazdan uyanıp canımıza okuyacak
Maxi cosi pepple ana kucağını ne kadara almıştınız ve kaç ay kullandınız acaba? Uzun süre kullanılabiliyor mu?hatta evde falan kullanışlı oluyor mu
Bende ikinciye hamileyim,kızımda ana kucağı almamıştım.maxi cosi pebble son serisini ikinci el sitesinde 500 liraya buldum hiç kullanılmamış.ama ona uygun bebek arabam yok.çok uzun zaman kullanılabildiğini okudum bende,o yüzden alsam mı acaba dedim.ev için çok lazım bana.çünkü kızım kardeşi doğduğunda 17 aylık olacak.hem ona zarar vermesini engellemek amaçlı,hemde yanımda mutfağa içeri heryere götürürüm uyuturum düşüncesi ile almak istedim.ama henüz karar vermedim.benim kızımda kilolu değil 17 aylık ve 8 kilo.muhtemelen oğlum da öyle olur.500 TL iyi mi sizcemerhaba biz arabayla birlikte almıştık ilk çocukta tabi 5,5 yıl önce ne kadardı hatırlamıyorum ama 13 kg a kadar kullanılıyor, 2,5 yaş civarına kadar kullandık kızım çok kilolu iri değildi, belki o yüzden çok uzun süre kullanabildik. Evde de şimdi 2. Bebişi koyuyorum istersem yerde hafif sallıyorumya da yüksekte olsun diye arabasına takıyorum, henüz uzun süre durmuyor büyüdükçe duracağına inanıyorum ilk kızım saatlerce uyurdu yolculukta, gezdirirken vs.
Ben ikisinden de aldım tulum olan inceltmiyor ama elbise içine falan iyi oluyor bide kumaşı daha yumuşakKizlar bu korsenin basenleride alan tulum seklinde olani makbul galiba anladigim kadariyla.. hala almadim sizden geri donusleri bekliyorum
Çok sağolun son sorum900 gider sana 3 haftada
Ben yaptırdım anneyle bebeğe olunca daha uygun a geldi. Tetkikleri ödüyor tabi cocuk doktoru bu tetkikleri isteyecek senden ama dediğin testleri ben üniversite hastanesinde yaptırdım 10 muayene hakkı var istediği bölümde kullanabilir ilk 3 ay yatarak karşılamıyor sonrasıjda yatarak tedavi inşallah gerekmezdr karsılıyor
Bende ikinciye hamileyim,kızımda ana kucağı almamıştım.maxi cosi pebble son serisini ikinci el sitesinde 500 liraya buldum hiç kullanılmamış.ama ona uygun bebek arabam yok.çok uzun zaman kullanılabildiğini okudum bende,o yüzden alsam mı acaba dedim.ev için çok lazım bana.çünkü kızım kardeşi doğduğunda 17 aylık olacak.hem ona zarar vermesini engellemek amaçlı,hemde yanımda mutfağa içeri heryere götürürüm uyuturum düşüncesi ile almak istedim.ama henüz karar vermedim.benim kızımda kilolu değil 17 aylık ve 8 kilo.muhtemelen oğlum da öyle olur.500 TL iyi mi sizce
Bende ondan mı alsam diye bakınmıştım sürekli reklam çıkıyor bu sayfada yalnız hiç beden kalmamış ki bu korselerde xs var sadeceBen ikisinden de aldım tulum olan inceltmiyor ama elbise içine falan iyi oluyor bide kumaşı daha yumuşak
Bugun geldi bnmki ler de tulum olan large aldım askılı olan mediumBende ondan mı alsam diye bakınmıştım sürekli reklam çıkıyor bu sayfada yalnız hiç beden kalmamış ki bu korselerde xs var sadece
Bende bilemedim ki altı derken bebek arabasını mı kastediyorsunuz bebek arabama uyumlu değil joie bebek arabasını kullanıyoruz .Eğer altı yoksa bence daha ucuz alternatiflere bakabilirsiniz alt arabası çok konforlu olmasını sağlıyor ama otomobilde seyahat sırasında kullanımı da güvenli baya, sık kullanacaksanız onun için alınabilir sadece ev için vermezdim ben
Çok teşekkür ederim.ama bebek uzun süre sığabiliyor içine diymi.benim bebeler zayıf oluyor zaten
Ne bileyim, hala uyuyor hissetmiş gibi. Uyandırıp beslemem lazım ama uyanmıyor. Hiç böyle yapmazdı.hadi hayırlısı kolaylıkla atlatın inşallah yarın deniz kuzusu sakin olur
10 saat nasıl uyuyor bana anlat hele
Benim de evde oglum var o yuzden bebeği salona birskip bi su içmeye bile gidemiyorum. Puset elim ayagim. Hatta tuvalete bile bazen koyuyorum klozetin yanina. Bi gun bagajda unutmusuz dunyam şaştı. O yuzden benim icin en azindan olmazsa olmaz. Fiyata gelince..Bende ikinciye hamileyim,kızımda ana kucağı almamıştım.maxi cosi pebble son serisini ikinci el sitesinde 500 liraya buldum hiç kullanılmamış.ama ona uygun bebek arabam yok.çok uzun zaman kullanılabildiğini okudum bende,o yüzden alsam mı acaba dedim.ev için çok lazım bana.çünkü kızım kardeşi doğduğunda 17 aylık olacak.hem ona zarar vermesini engellemek amaçlı,hemde yanımda mutfağa içeri heryere götürürüm uyuturum düşüncesi ile almak istedim.ama henüz karar vermedim.benim kızımda kilolu değil 17 aylık ve 8 kilo.muhtemelen oğlum da öyle olur.500 TL iyi mi sizce
Yorgun düşmüştür prenses bizde doktora giderken ağlamayı kesmişti hissediyorlarAy zorla besledim, ağzına tıktım resmen. İnş kusmaz. Hala uyuyor bu arada. Bir şey mi oldu çocuğa. Bütün gün uyudu, gözlerini açamıyor. Endişelendim. Uyumasa endişe, uyusa endişe.. annelik zor be!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?