Canım nasılsın. Dün birşeyler yazmışsın, üzüldüm. Ne durumasın şu an.En alt kısmının yanından fışkırıyor etlerim
Bende artık koca yok dert yok
Dilekçe evrakları verdim 3 gun oldu cocugunu bile merak etmedi bu hafta gün verilir dedi avukat. Eline ulaştıktan sonrada evden eşyalarını alıp gitmesini söylicem. Kavga ettiğimizde git dedim boşanma kağıdı gelmeden gitmem demişti artık bekar Bi ben varım gruptaCanım nasılsın. Dün birşeyler yazmışsın, üzüldüm. Ne durumasın şu an.
Günde ne kadar veriyosun
Of Allah kolaylık versin ya. Bizim ki 5.5kg ama bir buçuk aylık daha. Kanguruyla koyunca bacakları eziliyor. Yenidoğan aparatı varmış hiç işe yaramadı. Şöyle birşey
Cnm biz pirinç tuz şeker altın para anahtar gül yaprağı çikolata koyduk küveti içinde 40 taş koyduk bebegin suyundan 1 tasda ben yıkanırken döktümArkadaşlar bizim yarın kırkımız çıkıyor Allah izin verirse. Yanımda kimse yok. Kayınvalidem 15.günümde çekti gitti. Annem ablamın cocuguna bakıyor. Kırk banyosunu akşam yapsak olur mu. Eşim gelmeden olmaz. Bi de suyuna neler konuyor. Çok gelenekçi değilim ama kırk banyosuna hevesleniyorum
Kızlar oyun halıları bebelerinizin ilgisini çekmeye başladı mı. Oyalanıyorlar mı üzerinde? Benimki meraklı meraklı bakıyor şuan sürekli bir şeylere. Çıngıraklı oyuncaklar da baya ilgisini çekiyor. Emin olamadım yine de. Para verip elimde patlamasından çok sıkıldım bir şeylerin. Ona göre alacağım.
Ben de eşim ile akşam yaptırmıştım.Suyuna 40 çakıl taşı bozuk para altın yüzük çiçek yaprakları filan koydum.Sudan biraz kendime de ayırdım kendime de döktümArkadaşlar bizim yarın kırkımız çıkıyor Allah izin verirse. Yanımda kimse yok. Kayınvalidem 15.günümde çekti gitti. Annem ablamın cocuguna bakıyor. Kırk banyosunu akşam yapsak olur mu. Eşim gelmeden olmaz. Bi de suyuna neler konuyor. Çok gelenekçi değilim ama kırk banyosuna hevesleniyorum
Çok tatlı olmuş canım. Teşekkür ederimBen de eşim ile akşam yaptırmıştım.Suyuna 40 çakıl taşı bozuk para altın yüzük çiçek yaprakları filan koydum.Sudan biraz kendime de ayırdım kendime de döktümMaksat adet yerini bulsun 2
Üzüldüm canım. Ama öfkeyle hareket etme derim. Tabi birikmişlikler varsa orasını bilemem. Her şeyin hayırlısı başta. Şu an her şeyden önemli olan tek şey bebeğin.Dilekçe evrakları verdim 3 gun oldu cocugunu bile merak etmedi bu hafta gün verilir dedi avukat. Eline ulaştıktan sonrada evden eşyalarını alıp gitmesini söylicem. Kavga ettiğimizde git dedim boşanma kağıdı gelmeden gitmem demişti artık bekar Bi ben varım grupta
Dikiş açık değildir ya, açık olsa duramazsın. Bir de ben doğumdan hemen sonra taktım korse. Hep dikişimin üzerine kadar çektim. Bir şey olmuyorDikişim biraz açık korkuyorum bide topuklu ayakkabı giysem sopa gibi üst tam vesikalık oldum altı görme üstten 34 beden oldum
İki ters bi düz emziyorum zatenCanım bi de tersten emzirmeyi dene. Birçok kişi öyle bulmuş çareyi. Çok dogru hiçbir pompa bebeğin emdiği kadar rahatlatmıyor. Bol bol emzir canım. Benim az bir şey agrım olsa hemen emziriyorum. Çok rahatlatıyor. Bi de çok sıcak olmayan bir havlu koy hemen sütün akıveriyor.
Memedeki iltihap çocuğa geçmesin diye demiştir o zaman, inşallah yeter sütün yetmezse çok üzülme mama da zehir değil, kısa süre sonuçtaVerecegim antibiyotik bebeye hiç bi zararı yok rahat rahat emzirebilirsin dedi antibiyotik kaynakli sağ dök deseydi diger meme icinde biseler söylerdi gibi geliyor anlamadım ki çıkmadan keşke sorsaydim doktora ama insanın basireti bağlanıyor bazen o an diger meme yeter gibi mi düşündüm ne dusunduysem uykusuzluk işte
Geçmiş olsun canım. Allah bi daha yaşatmasın. Canından can gidiyor resmen.İki ters bi düz emziyorum zaten ☺ havluyu da denedim baya bi rahatlattı ebeye de sordum bugün bol bol emzir iltihap süte geçmez ne alaka dedi ilaçta sakıncalı olsa digerinide emzirme derdi dedi içim rahat rahat emziriyorum artik tecrübelerini paylaşan tüm annelere teşekkürler
Kadayıflı muhallebiye bayılırım. Boşver misafiri götür bir iki çatal3 gundur tatli yemiyorum nasil krizdeyim anlatamam. Yarin misafir gelicek kadayifli muhallebi yaptim o bana bakiyo ben ona... yarin misafirle yerim herhalde.
hadi hayırlısı kolaylıkla atlatın inşallah yarın deniz kuzusu sakin olurSelam, baklavalarım bitti, bi kutu fındık ezmesi var ona dadanacağım şimdi.
Yarın sabahın köründe Deniz’e tomografi çekilecek, anestezili. 4 saat aç kalması lazım. Bakalım başarabilecek miyiz? Ertesi güne teşhis netleşir inş.
Bu gece uyumam herhalde. Deniz de aksi gibi 10 saattir uyuyor. Birazdan uyanıp canımıza okuyacak
Ben de korseyi giyip kontes gibi yürüyüp oturuyorum ama ağzım da boş durmuyor maşallah o kadar para verdim bence yiyerek zayıflatmalı beni
Biri ağzıma kürekle vursun münkünseçok yiyorum cook nasıl dur dıyecez hamıleyken almadığım kiloları alacağım sanrm en kısa zamanda tartılmam gerek
Bende aynı nutella kaşıklayarak bitirdim Müge anlı izlerken
Bir kere uyanmaz deyip benimki de aldı, nitekim uyandı. Buyur uyut diye bebeyi kendisine bırakıp yattım. Sinirim geçmemiş olacakki emzirmeye getirdiğinde bile emzirip geri verip yine yattım. Bir daha uyanmaz deyip almıyorlar, tavsiyemdir
Korsede ben öyle bir şey yaşamadım ya. Nasıl balon gibi durduğunu da anlamadım çok. Korse tamamen sıkarak sarmıyor mu. Daha dar kopçaya mı geçseniz?
Ay o fışkıran etlerinde üzerine doğru indirin korseyi. Ben altını neredeyse sezaryan dikişlerinin üzerine kadar indiriyorum
Dilekçe evrakları verdim 3 gun oldu cocugunu bile merak etmedi bu hafta gün verilir dedi avukat. Eline ulaştıktan sonrada evden eşyalarını alıp gitmesini söylicem. Kavga ettiğimizde git dedim boşanma kağıdı gelmeden gitmem demişti artık bekar Bi ben varım grupta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?