2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım nasılsın. Dün birşeyler yazmışsın, üzüldüm. Ne durumasın şu an.
Dilekçe evrakları verdim 3 gun oldu cocugunu bile merak etmedi bu hafta gün verilir dedi avukat. Eline ulaştıktan sonrada evden eşyalarını alıp gitmesini söylicem. Kavga ettiğimizde git dedim boşanma kağıdı gelmeden gitmem demişti artık bekar Bi ben varım grupta

Of Allah kolaylık versin ya. Bizim ki 5.5kg ama bir buçuk aylık daha. Kanguruyla koyunca bacakları eziliyor. Yenidoğan aparatı varmış hiç işe yaramadı. Şöyle birşey

Yenidogan aparatiyla kullanabilirsin bence videolarinaba baksana. Biz ilk kullandigimzda bacaklarini emekleme pozisyonu gibi koyuyoduk

Cnm biz pirinç tuz şeker altın para anahtar gül yaprağı çikolata koyduk küveti içinde 40 taş koyduk bebegin suyundan 1 tasda ben yıkanırken döktüm

Henuz tam baslamadi bizimki kurdum oyle duruyor

Ben de eşim ile akşam yaptırmıştım.Suyuna 40 çakıl taşı bozuk para altın yüzük çiçek yaprakları filan koydum.Sudan biraz kendime de ayırdım kendime de döktüm Maksat adet yerini bulsun 2

Eklentiler

• 20200202_205050.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 48
Ben de eşim ile akşam yaptırmıştım.Suyuna 40 çakıl taşı bozuk para altın yüzük çiçek yaprakları filan koydum.Sudan biraz kendime de ayırdım kendime de döktüm Maksat adet yerini bulsun 2
Çok tatlı olmuş canım. Teşekkür ederim

Üzüldüm canım. Ama öfkeyle hareket etme derim. Tabi birikmişlikler varsa orasını bilemem. Her şeyin hayırlısı başta. Şu an her şeyden önemli olan tek şey bebeğin.

3 gundur tatli yemiyorum nasil krizdeyim anlatamam. Yarin misafir gelicek kadayifli muhallebi yaptim o bana bakiyo ben ona... yarin misafirle yerim herhalde.

İki ters bi düz emziyorum zaten havluyu da denedim baya bi rahatlattı ebeye de sordum bugün bol bol emzir iltihap süte geçmez ne alaka dedi ilaçta sakıncalı olsa digerinide emzirme derdi dedi içim rahat rahat emziriyorum artik tecrübelerini paylaşan tüm annelere teşekkürler

Memedeki iltihap çocuğa geçmesin diye demiştir o zaman, inşallah yeter sütün yetmezse çok üzülme mama da zehir değil, kısa süre sonuçta

Geçmiş olsun canım. Allah bi daha yaşatmasın. Canından can gidiyor resmen.

Selam, baklavalarım bitti, bi kutu fındık ezmesi var ona dadanacağım şimdi.
Yarın sabahın köründe Deniz’e tomografi çekilecek, anestezili. 4 saat aç kalması lazım. Bakalım başarabilecek miyiz? Ertesi güne teşhis netleşir inş.
Bu gece uyumam herhalde. Deniz de aksi gibi 10 saattir uyuyor. Birazdan uyanıp canımıza okuyacak

hadi hayırlısı kolaylıkla atlatın inşallah yarın deniz kuzusu sakin olur
10 saat nasıl uyuyor bana anlat hele

Merhaba tecrübeli anneler sizlere bir sorum olacak;
bebeğine tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran var mı? Yaptıranlar memnun mu? Biz bebeğimize doğunca yaptırmak istiyoruz. Bu kalça ultrasonu işitme testi gibi taramaları da kapsar mı? Yıllık 10 muayene hakkı bir bebeğin rutin çocuk doktoru kontrolü için yeterli olur mu?
Grubunuzu rahatsız etmemişimdir umarım

Ben de korseyi giyip kontes gibi yürüyüp oturuyorum ama ağzım da boş durmuyor maşallah o kadar para verdim bence yiyerek zayıflatmalı beni

Biri ağzıma kürekle vursun münkünse çok yiyorum cook nasıl dur dıyecez hamıleyken almadığım kiloları alacağım sanrm en kısa zamanda tartılmam gerek
Bende aynı nutella kaşıklayarak bitirdim Müge anlı izlerken

Görünen o ki ilerleyen aylarda burası diyet grubu olacak

Ne bileyim ilk günler öyle değildi taş gibi düz duruyordu. Şimdi karnım bombeli gibi oluyor

Ay o fışkıran etlerinde üzerine doğru indirin korseyi. Ben altını neredeyse sezaryan dikişlerinin üzerine kadar indiriyorum

O zaman da oturunca yukarı atiyo yine kendini aman ne bileyim

Böyle neşeli bosanani da görmedim ha. Sanki cok onceden karar vermissin de simdi adim atmanin rahatlığını yaşıyorsun. Ya da ben bi tarafimdan uyduruyorum. Yeter ki iyi oldu gerisi hikaye. Single mom da havalı oluyo kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…