2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Herkes evin icinde puset mi kullaniyor yav ise yariyor mu ?..

Korseler en azindan alttan citcitli olsaymis bari off yukari toplaniyosa sorun ya.

Biz uyumasakta geceleri karanlikta oturuyoruz telefonun isigini bile acmiyorum

Bugun verem asimiz var insallah ates yapmaz

İncelmişsindir ondandır o. Kopça daraltınca düzelir bence

Kızlar 1 ayda 1.5 kilo fazla mi bebek için . Sarılık vardı doktor her istediginde emzir dedi. Ben de öyle yaptım . 1 aylık muayenede de diyor ki her istediginde vermişsin heralde biraz çok alirmissin diyor .ne dediğini bilmiyor . 3 saatte bir emzirme dedi ama bence 3 saat fazla 1 aylık bebek icin

3 saatte bir emzir dedi

ben puset kullanmıyorm durmaz da sanrm içnde salonda küçük beşik var anca uyuyunca yatıyor hiç kendı yatıpta 10 dk öyle durduğunu bilmem uyanıksa geneldd kucakta zaten bazende babynestte
olmaz olmaz kötüyü çağırma ilk yapılan aşılar ateş yaptı birtek mert te sonrakiler çok şükür olmadı

Kizlar bu korsenin basenleride alan tulum seklinde olani makbul galiba anladigim kadariyla.. hala almadim sizden geri donusleri bekliyorum
Onun sadece anlık toparlayıcı etkisi var sanıyorum ki. Kalıcı incelme için latex olanlar öneriliyor. Askılı premium var bende. İlk kopçayı zor kapatmıştım şuan son kopçadayım. 74 belle başladım şuan 68. Sezaryan göbeğimin çevresini ölçmedim başta onu bilemiyorum ama o yumuşaklık löpçüklük gitti. Göbek hala var bir miktar ama sertleşti baya

Hey maşallah
Fazlasını azini bilmem de anne sütü obez yapmaz o kesin
Demek ki bebegin istahli demek ki sütün yaramis
Bebegi diyete mi sokacaksın
Meme isteyecek yok mu diyeceksin
Bana cok mantıklı gelmedi
Ben olsam dinlemezdim

Doktorun gözü değiyor bir de . Doktordan çıkınca bebeğim anakucagindan düştü çok şükür battaniye korudu yumuşak düştü . Diğer gidisimizde de uslu çocuk ağlama krizine girdi . Doktorumu degistirecegim. Yazık bebek çabuk acıkıyor demek ki . Dinlemeyecem doktoru

1200 almıştı benim kızım. Doktorumuz çok iyi böyle devam edelim tarzı şeyler söylemişti. Ben gazdan sürekli emmek isteyip reflü olmadığı sürece her istediğinde veriyorum. Ki gazı olmadıkça gece uykusunda bazen 4-5 saat uyuyor emmiyor mesela, o da sıkıntı değil.

Günaydın kızlar moralman bitik vaziyetteyim. Psikolojim bozuldu artık. Bebeğe kendim bakamıyorum çok yoruluyorum. Annem de gitti. Eşim de yardımcı o olmasa zaten halim harap.. Dun hastaneye gittik ateşim için bebeği bırakacak kimsemiz bile yok.. Çok zorlandık hava desen buz gibi.. Annem de rahatsız gel diyemem Bi daha. Yorgun Bi haldeyim wc ye bile koştur koştur gidiyorum göğüslerim hala acıyor. Memede kızım 1 saat kalıyor süt mü gelmiyor dicem kilo alımı da iyi. Nolur gecicek hepimiz aynıyız falan deyin çok üst üste geldi

kaç günlük bebeğin en cok ne zorluyor seni mesela niye bakamadığını düşünüyorsn

kaç günlük bebeğin en cok ne zorluyor seni mesela niye bakamadığını düşünüyorsn
Bugün 40 olduk.. Emzirdikten sonra uyutamiyorum. Yatağa koyunca istemiyor kucak istiyor hep onda da az duruyor. Hep memede kalmak istiyor ama sütüm kalamıyor ki surekli memede olunca. Yemek falan yapmıyorum zaten. Sadece akşama kadar bebekle ilgileniyorum o uyursa uyuyorum. Emzik desen onu da hiç sevmedi. Mamayla takviye mi etsem acaba geceleri rahat uyusun diye.

Kilo alimi iyiyse niye mama takviyesi yapasin ki? Bu söylediklerinin hepsi hepimiz icin geçerli. Ilk çocuğun galiba onun da afallamasi var ustunde. Ben birak yemek yapmayi yapilmis yemegi yemekten acizdim annem arada gelip bakmasa. Esim eve geliyodu yemek yok bi yumurta kiriyim diyodu tencere catal bulasik. Surekli ağlıyordum bi de sutum yetmiyodu. En cok da o etkiliyordu beni en buyul yetersizlik hissi o emin ol.. zamanla geciyor duzene oturuyor. Merak etme
Daha ateşim vardi doktora gidemedim demissin. Ben senelerdir ailemden uzaktayim. Simdi ikinci bebek oldu. Hastayim senin gibi. Iki cocugu hazirlayip maaile hastaneye gitmem lazim. Gidemedim. Bu da ailesinden uzak olan ya da ailede yaedim edecek birileri bulunmayan herkesin basinda.
Yalniz degilsin velhasil

Ben tuvalete memede gidiyorum oyle dusun. Her isimi kanguruyla yapiyorum. Gel diycek hiiiccc kimsem yok. Esimde fazla yardimci olamiyor. Aksamlari bölük bölük toplasan 1 saat oyaliyor onda da dinlenmiyorum. Ortalik toplama kedilerle ilgilenme duş bitti

Çocuğun kolay bir şey olmadığını kabullendiğin noktada güzelleşmeye başlıyor bence. Bu gruptaki hemen herkes seninle aynı durumda. Genelde eşim eve gelmeden oturup bir şey yiyemiyor, tuvalete gidemiyorum. Yaşadığım şehirde kan bağım olan bir Allah’ın kulu yok. Aklına gelebilecek her yere bebeğimle gidiyorum, buna da alıştım. Yapışık yaşıyoruz biz. İnsan zamanla kolay bir yolunu buluyor. Memede uyumuyorsa gezerek uyur ne bileyim yüzüstü uyur kanguruda uyur ayakta sallayarak uyur. Senin bebeğin hangisini istiyorsa onu bulacaksın deneye deneye. Hoş bizimki her gün başka bir tanesini seviyor ama olsun. Bazı günler diğerlerinden daha zor geçecek ama hiçbir zorluk sonsuza kadar sürmüyor. Bu çocuk uyumadan kaç gün durabilir ki? Sınavlar yüzünden, sevgililik müessesesi sebepli, para kazanmak için ne kadar çok yoruldum, kaç gece uykusuz geçirdim. Hepimiz geçirmişizdir. Şimdi bir insanı büyütüyorum, şekillendiriyorum. Uykusuz kalıp yorulmak için çok güzel bir sebep bence. Böyle düşün. Geçecek bu arada bizimki de boş kalınca hep meme istiyor. O durumda tok olduğuna eminsem oyalıyorum. Evde konuşa konuşa gezdiriyorum ilgisini çekmeye çalışıyorum kanguruya takıp sitenin içinde yürüyorum hiç yapamazsam giydirip balkona çıkarıp biraz bakınmasını sağlıyorum. Bana da iyi geliyor. Hep emzirme işini yapmaktansa başka şeyler yapıyor oluyorum. Belki sizde de işe yarar.

Emzik kullanın benimki de öyleydi emzik kurtardi beni. Avent aldım

3 saatte bir emzir dedi
Cumartesi 1 aylık kontrolümüz vardı. Bizimki de 1 kilo almış. Doktor artık emzirmek için uyandırmana gerek yok ne zaman uyanırsa o zaman besle dedi. 3 saatte bir besle bile demedi. Acıksa ağlar zaten dedi. 1 aydan sonra kan şekeri düşme durumu 6 saatlere kadar uzuyor korkmana gerek yok dedi. 3 saatten uzun uyuduğu olmuyor ama artık gece saat kurmuyorum. Ne zaman kendi uyanırsa emziriyorum. Bence sen de öyle yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…