Bugun verem asimizi olduk atesi cikmadi suana kadar ama az once mama veriodm inanlmaz bi ter bosandi kafansdan resmen ter akti saskinm hemeb degstrdm ustunu 37.4 atesi suan
Kucaginda tutmadigin uzeri sıkica kapali olmadigi bi zamanda ölc. Mama icerken terler normal o. Biraz dinlensin oyle ölc. Aglarken de yuksek cikabilir biraz ama tabi 37. 7 ler falan olmata baslarsa bi cay kasigi calpol verebilirsin
22kedi_1deli
ile çok güzel vakit geçirdik. Tekrarlayalım diyoruz. Deniz’in ilk Arkadaşı juliet oldu. Maşallah o kadar tatlı bir bebek ki! Boncuğum kucağıma bile aldım
Bugun verem asimizi olduk atesi cikmadi suana kadar ama az once mama veriodm inanlmaz bi ter bosandi kafansdan resmen ter akti saskinm hemeb degstrdm ustunu 37.4 atesi suan
22kedi_1deli
ile çok güzel vakit geçirdik. Tekrarlayalım diyoruz. Deniz’in ilk Arkadaşı juliet oldu. Maşallah o kadar tatlı bir bebek ki! Boncuğum kucağıma bile aldım
Kucaginda tutmadigin uzeri sıkica kapali olmadigi bi zamanda ölc. Mama icerken terler normal o. Biraz dinlensin oyle ölc. Aglarken de yuksek cikabilir biraz ama tabi 37. 7 ler falan olmata baslarsa bi cay kasigi calpol verebilirsin
Demiş amaaa Mucizeicimde
ben ölçüyordum, 37, biraz sonra 37.1, bi daha ölçüyordum 37.2 olunca baktım artıyor dayıyordum calpolu. Oysa dr 37.8 olunca ver demişti ama 37.8i görsem bayağı telaşlanacağım için artma eğilimi gösterdiği an ilaç verdim. Verem aşısı bir şey değil, asıl menenjitte ateşi çıkmıştı.
Demiş amaaa Mucizeicimde
ben ölçüyordum, 37, biraz sonra 37.1, bi daha ölçüyordum 37.2 olunca baktım artıyor dayıyordum calpolu. Oysa dr 37.8 olunca ver demişti ama 37.8i görsem bayağı telaşlanacağım için artma eğilimi gösterdiği an ilaç verdim. Verem aşısı bir şey değil, asıl menenjitte ateşi çıkmıştı.
Merhaba arkadaşlar Ben adetin 22. Günü hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg 33 çıkmıştı. Daha sonra evdeki idrar testleriyle devam ediyorum. Koyulaşınca değerim arttı diye düşünüyorum. Şuan 26. Günümdeyim hala adet tarihim gelmedi. Geçen sene de yine Ocak 2019 gurubundaydım kayıp yaşadım. Ama inŞAllah bu devam eder
Biz bugun kalça ultrasonu cekildik. Graf 2a diye tanı koydu bir ay sonra tekrarlanacak. Biraz baktım geçebiliyomus yüksek oranla. Ama tabi cok üzüldüm. Var mı böyle bi durumla karsılasan. Bitmiyor hastaneye git gellerimiz ya. İşitme testi de iki kex oldu ikincide geçti ama fototerapi alınca daha ayrıntılı bakılması icin egeye yönlendrdi. Madem bu testi saymıycakaınız ikincide niye yaptınız bi garipler
Bahsedip kimseyi uzmek veya bilmislik taslamak istemedim ama ilk kizimda ayni tecrübesizlikle (emzik ve biberon) meme reddi yasadik. 8 ay sütümü sagip verdim. Mama takviyesiyle. Halbuki sütüm coktu. Sarilik olunca mama basla biberonla ver dediler yaptim. Keske yapmasaydim. Emzik de kurtariciydi ama sonuc olarak emmedi beni. Umarim sizin bebiste eskisi gibi emip kilo almaya baslar. Hatanin neresinden donsen kârdir derler. Bundan sonrası guzel olsun ❤
bence her bebekte durum aynı olmuyor emzik verdm dıye üzme kendini emzirmeye devam et duşa girin beraber öyle emzirin diyen cok emzirme danışmanı var mert te emzik tutmuyordu baya alıştı keyfi yine emmiyor acıkırsa gazı varsa vs uzun süre emiyor..oda kısa kısa az emiyor ama yeterli demekki 2 haftada 400 gr almış..kendini üzme yöntemlerle emzirmeye dene güzel güzel emsin inşallah...biberonda aynı şekilde yaklasık 2 ay biberonla da süt verdim memeyi reddetmedi ikisinden de emdi
Teşekkür ederim. Benim kızı her saat başı ya da iki saatte bir emziriyorum. Emiyor emmeyi bıraksada, kucağımda uyusada tekrar veriyorum inatla ne zaman emin oluyorum yatağına koyuyorum.
Bizimki de biberon emzik alıyor emiyor da başından beri sıkıntı tamamen ben de tamam emdi mi bırak ağladı mı emziği ver. Emziği çok verdiğimi düşünüyorum. Kilo alamaması bundan kaynaklı yoksa biz mama da hiç kullanmıyoruz sütüm yetiyor.
Gündüz ağladı ama akşam olunca kendini uykuya verdi benimki arada ağlayarak uyanıyor geri uyuyor.Kolunu kımıldatmıyor ağrıyor diye mi acaba çok keyifsiz gülmüyor hiç.Güldürmeye çalışıyorum boş boş bakıyor bana.
Gündüz ağladı ama akşam olunca kendini uykuya verdi benimki arada ağlayarak uyanıyor geri uyuyor.Kolunu kımıldatmıyor ağrıyor diye mi acaba çok keyifsiz gülmüyor hiç.Güldürmeye çalışıyorum boş boş bakıyor bana.
Ay bizimkide uyanmak bilmio uaynr gbi oldu mama yaptm elimde kaldi arada aglio yine dalio suan uyansn die bekliom ac karni ama uyanmio uyanrsada ne zman uyur tekrar onu dusuniom atesimz yok sukur suan