Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende bugun 10+2 de gıtmış oldum hareket net bişey bende görmedim dr kol bacak saydı ona ragmen hareketi demedi ama ilk bakınırken ben sanki poposunu attı gıbı geldi ama banada öyle gelmiş olabılır 12. Haftada gıdınce kıpır kıpır göreceksin annesi merak etme inş
Arkadaşlar merhaba benım bebegım 10 hafta 4 günlükken ultrason a gıtmistım de bebegım hıç hareket etmedı kalbını dınleyınce ıkna oldum bıraz ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabılır mı ? Normal mı hareket etmemesı ağırlığı boyu normal dedı doktor
Benimde azaldı ya çok şükür sabahlrı aç kalktıgım için illa o mıgde suyu cıkıyo ama gün içinde azarda olsa yiyorum... tiksinti tam gaz buz dolabını açmayalı 3 hafta olmak üzere kokular hassasiyet hala devam ama şu bulantı hissi azalıyor artık çok şükür kötünün iyisine bile şükür
Kızlar bebişlere bişeyler alma konusunda benim doktorum 6 aydan önce hiç birşey almayın diyorum hastalarıma ama pek dinleyen olmuyor dedi. Nitekim 17 haftalıkken ilk bebeğimi kaybettim ve ona ait eşyalar öyle çok canımı yaktı ki!.. bu defa kolay kolay bişeyler almam diyorum...
Kızlar bebişlere bişeyler alma konusunda benim doktorum 6 aydan önce hiç birşey almayın diyorum hastalarıma ama pek dinleyen olmuyor dedi. Nitekim 17 haftalıkken ilk bebeğimi kaybettim ve ona ait eşyalar öyle çok canımı yaktı ki!.. bu defa kolay kolay bişeyler almam diyorum...