- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Erkek mi hissediyordn canmBen şimdi doktordan geldim kesinleşti kız bebeğim istersen değiştirelim bebeişleri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek mi hissediyordn canmBen şimdi doktordan geldim kesinleşti kız bebeğim istersen değiştirelim bebeişleri![]()
Şuan oğluşlarımı hiç bi kıza değişmem sanırım karnımdaki oğlumu da değişmemBen şimdi doktordan geldim kesinleşti kız bebeğim istersen değiştirelim bebeişleri![]()
Evet 12 hafta erkeğe benziyor 13 haftalık kıza benziyor dedi bu gün başka doktora gittim kız olduğunu bende net gördüm ultrasonda demek ki kız benim için daha hayırlı benim gönlümden erkek geçiyordu hayırlısı olsun ya evlat evlatır kızda olsa erkekte olsa dünyalara değişmesinŞuan oğluşlarımı hiç bi kıza değişmem sanırım karnımdaki oğlumu da değişmem
HAYırlı olsun sen erkek mi istiyodun bi de sana erkek tahmininde mi bulunmuştu dr
Hakkımızda hayırlısı buymuş sağlıklı olsunlar İnşAllahEvet 12 hafta erkeğe benziyor 13 haftalık kıza benziyor dedi bu gün başka doktora gittim kız olduğunu bende net gördüm ultrasonda demek ki kız benim için daha hayırlı benim gönlümden erkek geçiyordu hayırlısı olsun ya evlat evlatır kızda olsa erkekte olsa dünyalara değişmesin
Cnm İNŞLH HAYIRLI BİR EVLAT OLUR. ❤Evet 12 hafta erkeğe benziyor 13 haftalık kıza benziyor dedi bu gün başka doktora gittim kız olduğunu bende net gördüm ultrasonda demek ki kız benim için daha hayırlı benim gönlümden erkek geçiyordu hayırlısı olsun ya evlat evlatır kızda olsa erkekte olsa dünyalara değişmesin
İnşallah canımCnm İNŞLH HAYIRLI BİR EVLAT OLUR. ❤
Çok güzel bir sözHakkımızda hayırlısı buymuş sağlıklı olsunlar İnşAllah
Bende maddi hiç bişey istemedim bnm bu hayattaki en büyük isteğim saliha bi evlattı o da hakkımda hayırlı değilmiş demekki hayırlı olsaydı ztn olurduÇok güzel bir sözbende bugüne kadar ne istediysem olmadı, maddi değil ama, manevi içten istediklerim olmadı. Çok şükür bir kere bile isyan etmedim. Çünkü biliyorum olmayan her dileğimin arkasında, daha güzel şeyler oldu ve ben iyikide olmamış dedim. ❤
Aynen cnm benimde 2 kızım var bende isterdim bir oglum olsun, yaşadığım şartlardan dolayı ama RABBİM nasip etmedi..çok şükür inançlı insanlarız eminim bebeğini kucagına aldıgında bugünleri unutacaksın iyikide olmuş diyeceksinBende maddi hiç bişey istemedim bnm bu hayattaki en büyük isteğim saliha bi evlattı o da hakkımda hayırlı değilmiş demekki hayırlı olsaydı ztn olurdu
Cnm ben senin eski yazdıklarını hep okuyodum seni de çok iyi anlıyorum ama Rabbim nasip etmeyince olmuyor aynen öyle Allah’a inancımız var Rabbim ne verirse hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olurlar İnşAllah senin kızların bnm oğullarımAynen cnm benimde 2 kızım var bende isterdim bir oglum olsun, yaşadığım şartlardan dolayı ama RABBİM nasip etmedi..çok şükür inançlı insanlarız eminim bebeğini kucagına aldıgında bugünleri unutacaksın iyikide olmuş diyeceksinHamileliğinin tadını çıkar RABBİM SANA BAĞIŞLASIN
![]()
Çook saol cnm aminnCnm ben senin eski yazdıklarını hep okuyodum seni de çok iyi anlıyorum ama Rabbim nasip etmeyince olmuyor aynen öyle Allah’a inancımız var Rabbim ne verirse hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olurlar İnşAllah senin kızların bnm oğullarım☺ Amin İnşAllah Senin evlatlarını da sana bağışlasın
![]()
Bende sordum ama yok soyleyemem dedi baska birsey demedi :) amin canim insallah bu bebisini saglikli bir sekilde kucagina alirsin hepimiz aliriz insallahUgrastiririm dr u walla gostermese de:) Uzun bakiyor zaten ultrasonda ogrenecegimizi dusunuyorum. Ama 2. Gebelikte karnimda kalbi durdugu icin. Ilk dikkat ettigm sey hareket edip etmedigi oluyor. Allah hepimizinkini tamamina erdirsin insallah
Rabbim hepimize sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi. Cinsiyet belli olunca simdi isim düsunme zamani geldi. Gercekten zor olacak![]()
Nehir kulağa çok hoş geliyorBenim esim jülyet ismine takti... diger secenekler.. nehir, julide, vera, piraye, karla, umay, kumsal .. hala arayistayim