sizin iyi 23 haftada 10 kilo boyle giderse 30 kilo alirim basta asiri kilo verip sonradinda bi anda aldimHerhalde en cok kilo ben aldm26 haftada 7 kilo bu hafta doktor randevum var her gittigmde tarti zamani geriliom
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin iyi 23 haftada 10 kilo boyle giderse 30 kilo alirim basta asiri kilo verip sonradinda bi anda aldimHerhalde en cok kilo ben aldm26 haftada 7 kilo bu hafta doktor randevum var her gittigmde tarti zamani geriliom
![]()
son 3 ayda aylık 2 kilo kadar artış oluyor diyorlar yanlış hatırlamıyorsam internette görmüştüm ilk üç ay toplamda 1.5-2 kilo 4 5 6 aylarda aylık 1 er kilo son 3 ayda 2 şer kilo toplam 11 12 kilo diyeSon haftalarda kilo alımı ne kadar artıyor acaba :/ benim de gözüm çok korkuyor :/ merhabalar bu arada, grup oldukça sakin gidiyor![]()
Yarn doktor kontrolm var ve seker yuklemem kilolardan korkuuorm vala rabbim saglkla dogmayi nasip etsn bisizin iyi 23 haftada 10 kilo boyle giderse 30 kilo alirim basta asiri kilo verip sonradinda bi anda aldimbebislere yaramiyr kilolar
çok güzel cnm dişlik ve oyuncak mı sadece ne kdar fiyatıEki Görüntüle 2539602 yenidoğan bebek seti yapıyorum arkadaşlar isteyen olursa![]()
merhaba bana gastren duo 6 kutu yazdı çok rahatlattı,gece uyuyamıyodumİyi geceler kızlarmide yanması yaşayan var mı aramızda nasıl bir çözüm ürettiniz? Acayip bir şekilde midem yanıyor. Boğazımdan ateş geçiyor sanki. Süt içiyorum ama nafile
![]()
yalnız bu üründeki biberon plastik bende baktım cam olanını aldım.Eki Görüntüle 2540353 Eki Görüntüle 2540353 bundan aldım bebeğime. Başka alan var mı acaba
60 TL ikisi beraberçok güzel cnm dişlik ve oyuncak mı sadece ne kdar fiyatı
seni alıntı yapıp hem sana hem diğer arkadaşlara sorayım kaçıncı haftada hastane çantası hazırlamayı yıkama ütüleme yapmayı düşünüyorsunuzBen bu ara bebegin degil evin ihtiyaclarina odaklandim. Bebege kiyafetlerini falan aldim zaten geri kalanida onumuzdeki ay alirim artik. Evin isleri bitincede kiyafet yikama utuleme isine girerim
seni alıntı yapıp hem sana hem diğer arkadaşlara sorayım kaçıncı haftada hastane çantası hazırlamayı yıkama ütüleme yapmayı düşünüyorsunuz![]()
bende 32 bitince yıkamaya başlar hazırlarım dıye düşünüyorumYapanlar var bile) ben 33 itibariyle yaparim diye dusunuyorum. O kadar bekleyebilirsem tabi.
Bende aralikta ancak yapabilirim sanirim . Bebege sadece bir elbise almistim ablalarina alirken daha da birsey almadim. Ablasi daha 1 yasinda oldugu icin battaniyeleri besigi gibi kaba malzemeleri var. Daha bebek dusunmedigim icin kiyafetlerini hep vermistim sadece kiyafet alincak . Bebek arabamizda vardi ama puset yoktu onuda vermistim. Kolaylik olur diye doona nin hem puset hem bebek arabasi vardi ondan aldik 2 tane bebek arabasi tasimamak icinseni alıntı yapıp hem sana hem diğer arkadaşlara sorayım kaçıncı haftada hastane çantası hazırlamayı yıkama ütüleme yapmayı düşünüyorsunuz![]()
Bende aralikta ancak yapabilirim sanirim . Bebege sadece bir elbise almistim ablalarina alirken daha da birsey almadim. Ablasi daha 1 yasinda oldugu icin battaniyeleri besigi gibi kaba malzemeleri var. Daha bebek dusunmedigim icin kiyafetlerini hep vermistim sadece kiyafet alincak . Bebek arabamizda vardi ama puset yoktu onuda vermistim. Kolaylik olur diye doona nin hem puset hem bebek arabasi vardi ondan aldik 2 tane bebek arabasi tasimamak icinkizlarimin ikiside gec dogdu. Biri 42 haftalik biri 41 :) sizce aralikta hazirlasam kiyafetleri gec mi kalmis olurum. ?