Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz Bora koyacağız kısmetseKızım olsaydı defne düşündüğümüz isimler arasındaydı..ada da güzel.arya ve ada uyumlu.alisa nın anlamı nedir bilmiyorum ama diğer tercihleriniz daha güzel geldi bana ☺
Erkek anneleri siz neler düşünüyosunuz bizim bebişte isimsiz kaldı![]()
Bora yı önüne bi isimle bizde düşündük diğer oğlumun ismiyle uyuyo diye..önünede isim bulamadıkBiz Bora koyacağız kısmetse![]()
Fatih güzel benceBen de deniz mi ali mi fatih mi karar veremedim bir türlü
Ben olsam Ayla Deniz tercih ederdimBende Aydan ismini düşünüyorum ama bakalım kızım Ayla Deniz olsun diyor ısrarla
Benimde bu sayım işlemini gerçekleştirmem lazım.ev içerisinde uykudan uyanınca giymesi için penye yelek rahat olurBiraz once bebegin esyalarini bi katliyim bi sayim yapiyim dedim. Oyle tikistirmistim :) bi cekmece tutmadi ya. Abarttim herhalde falan diyodum ama yok yani:) penye hirkalardan falan almam lazimmis uzun kollu badilerden falan almisim ama ustune giydiricek pek bisey almamisim kafam nerdeydi acaba![]()
Denizi seçtimBen de deniz mi ali mi fatih mi karar veremedim bir türlü
bende 2 li takımlar aldım içleri içinse uzun-kısa kollu zıbın ama bende baktığımda hep evde giymeye gibi almışım keşke birazda patiksiz alt uzun kollu üstler spor takımlar alsaymışım diyorum şimdi alsam fazla olacak almasam içimde kalacakBiraz once bebegin esyalarini bi katliyim bi sayim yapiyim dedim. Oyle tikistirmistim :) bi cekmece tutmadi ya. Abarttim herhalde falan diyodum ama yok yani:) penye hirkalardan falan almam lazimmis uzun kollu badilerden falan almisim ama ustune giydiricek pek bisey almamisim kafam nerdeydi acaba![]()
akşam eve geçince atayım canım bide el ayak çıngırağı aldım ses yapanlardan onu neden aldım hiçbir fikrim yok :)Fermuarli kundak ve tulumlarin resmini atar misin canim :) acaba her yerde ayni indirim oluyor mu :)
Canım muhtemelen diyet önerecek çok yüksek değiller bana göre benim açlık 113Kızlar şeker yükleme sonucu çıkmış.açlık olan yüksek kırmızıyla gösterilmiş diğerleri siyah ama yüksek galiba bilgisi olan var mıbi arkadaş insülin kullanmaya başlamıştı değerler nasıldı
yarın gidicem sonuç için ama merak ettim şimdi
Açlık:125
1.saat: 195
2.saat:159