Cnm Benim de 6 aylığa yakınken kız olcak diye gördük doktorla ..malum benim bebek 5 buçuk ay boyunca cinsiyet göstermedi bunlar atıp atıp tuttular hattta tutturdular kp erkek diye kendisini inandırdı.Kp hala kabul etmiyor ben rüyamda gördüm bu Bebekk erkek diyor şuanda 7 aylık hamileyim hala elimde görmeden inanmam diyor burası Doğu. kız çocuğunu kafalarında değersizleştirmişler. Bi de 2 buçuk aylıkken dr erkeğe benziyo dedi bunları ümitlendirdi. Kız olduğunu öğrenince söyledikleri lafları duysanız ben Bi süre bunalımlara bile girdim ısrarla bu çocuk Kız değil deyip kabul etmediler hala inatlaşıyor . Halbuki Kız çocuğu gibisi var mı gel de anlat işte gerici zihniyete

Her lafı söylerler sanki hiç söylememiş gibi de davranırlar en kıl olduğum insan tipi. Hem lafta kız erkek fark etmez deyip hem nasıl bu şekilde davranırlar .bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

hayat boyu kız bebek hayalim vardı erkek olsa da hiç niye oldu demezdim halime bol bol şükrediyorum iyi ki karnımda Bi tatlı prenses

bebeğim var ya hala olmasaydı şimdi kolay hamile kalınmıyor ki batının gözünü seveyim ben biraz fazla geniş yaşantılarımız var ama rahat cool takılırdık hep tuhaf takıntılar yoktu hiç . Burada akşam 10 da yürüyüş yapsam beni yolda görüp kp haber uçuruyorlar bu kız bu saatte niye dışarıda diye . Ahlak bekçileri !!!!! Kendileri ikinci Evi kiralayıp metreslerini ve gayri meşru çocuklarını kapatırlar burda kaç kişide duyuyorum sana geldi mi de ahlak polisliğine soyunurlar. Vay efendim niye dışarıdayıım bu saatte!? Ananın gözüne dışardayım