• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kalsiyum ne kullaniyonuz bugünkü dr osteocare yazmış ama eczacı bu çok ağır bunu kemik erimesinde falan veriyoz demiş
Bence doktorunu dinle canim. Benim kizimada doktor bir igne yazmisti , hemsire ben kendi cocuguma bu igneyi asla yapmam bu bebege verilir mi demisti bizde tabi tecrubesiziz yaptirmadik. Sonra kizim daha fena olmustu. Bence doktorlari dinlemek lazim.

Kızlar şimdi kontrolden geldim bebeğin başındaki ödem 9mm dedi pek bi azalma olmadı kaç haftadır takip ediyoruz 😥😥😥😪 bebeğimin gelişimi 2hafta ilerde ama baş çevresi çok fazlaymis 4 5 hafta ilerde dedi..doktorun tahminine göre doğum 20güne olurmuş
Allahtan bol şifalar diliyorum düzelir inşallah allahın izniyle ❤️

Kaizen S Kaizen S lütfen bozma moralini riskli dönemi atlattın ciğerleri oldukça iyi durumdadır ve bebeğin 1 kiloyu geçtiği için doğum olsa bile çabuk toparlar ki anne karnında böyle olan bebekler daha savaşçı oluyorlar 😍

İyiye gidiyor, solunum cihazından çıkardılar, çok yorulursa bağlıyorlar azıcık. Düzenli kilo almaya da başladı, bugün normal Doğum kilosuna ulaştı. Şükürler olsun. Kalbinde bi sorun var, ilaçla hallolmasını istiyoruz, hala düzelmedi, 2. Kez ilaç tedavisi deniyorlar. İnş sonuç alırız, yoksa operasyon diyorlar. Tek derdim bu şu an. Emmeyi öğrendi ama yutmayı hala öğrenemedi şapşik😻 yutmayı da öğrenirse biberonla beslemeye geçeceğiz. Göğsüme yatırdığımda süt kokusunu alıyor ve aranmaya başlıyor😻 yutmayı bilse emecek sıpa.
Çok sevindim😍 inşallah bunu da atlatıcak minik savaşçılarımız😍

Ne yaptınız muayene oldunuz mu inşallah su değil idrardir🙏
Evet canım bugün gittim doktora ve korkulacak bişyin olmadıgını suyun güzel olduğunu azalma olmadığı söyledi. Eğer ki bir daha aynı şeyi yaşarsam yine mutlaka gel dedi. İdrardandır da demedi. Zaten şansıma acelesi vardı Doğuma yetişecekti yarım yamalak konuştuk işte.

😊

Eklentiler

• 20191121_071754.webp
    20191121_071754.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 32
M MMihrimahh günaydın. Sanki uyumamışsınız gibi:)
Kaizen S Kaizen S içini ferah tut, bak bebiş sağlıklıymış. İnş vaktinde gelecek kuzucuk, bu sefer lohusalıkta şımaracaksın hatta. 3.5 kilo doğmasın da 2.5 kilo doğsun. Hemencecik kilo alır annesinin sütüyle.
@LadyyB çok geçmiş olsun. İnş sağlıklı doğacak kuzucuk. bu minnaklar çok savaşçı oluyor annesi, Allah’ın izniyle hiçbir şey olmayacak. Sen kendine dikkat et, şekere tansiyona dikkat. biz de dua ederiz. Kuzucuk sağlıkla gelecek dünyaya.

M MMihrimahh günaydın. Sanki uyumamışsınız gibi:)
Kaizen S Kaizen S içini ferah tut, bak bebiş sağlıklıymış. İnş vaktinde gelecek kuzucuk, bu sefer lohusalıkta şımaracaksın hatta. 3.5 kilo doğmasın da 2.5 kilo doğsun. Hemencecik kilo alır annesinin sütüyle.
@LadyyB çok geçmiş olsun. İnş sağlıklı doğacak kuzucuk. bu minnaklar çok savaşçı oluyor annesi, Allah’ın izniyle hiçbir şey olmayacak. Sen kendine dikkat et, şekere tansiyona dikkat. biz de dua ederiz. Kuzucuk sağlıkla gelecek dünyaya.

İnşallah dediğin gibi olur Refika çok strese girdim dünden beri tansiyonum 13/9 en düşük... Cumartesi 24 saatlik idrar vermeyi düşünüyorum bakalım erken doğuma doğru gidiyorum sanki.

İnşallah dediğin gibi olur Refika çok strese girdim dünden beri tansiyonum 13/9 en düşük... Cumartesi 24 saatlik idrar vermeyi düşünüyorum bakalım erken doğuma doğru gidiyorum sanki.
İhmal etmeyin ama üzülmeyin de bebek ve siz sağlıklı olun da iyi düşünün 🥰 sağ salim vaktinde kucağınıza alırısnz inşallah

Evet tek tek yapistiriliyor ama butun olarak satiliyor. Dos junior company diye bi sayfa var bak istersen . Arkadaslarimda kullaniyor cok memnunlar

Çok güzelmiş, çok da güzel olmuş odanız.
Ben de oğlumun odasını açık gri boyamayı düşünüyorum bu sayfaya da bakayım belki uyumlu olacak bir şey bulabilirim.

Back
X