• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aslinda var ama disaridan anlasmali doktorla ihtiyac dahilinde geliyor... sirkulasyon yok cunku.. esimde oyle bir durumda kompleks bir yer istiyor.

Bilenler soylesin bakalim yenidogan yogun bakimdan ucret aliniyor mu
Ben sevkle özel hastaneye gittiğim için sezeryan 2 gece kalma ve bebek yogun bakım masrafları hiçbirine ücret ödemiyorum. Diğer türlü nasıl hiç bir fikrim yok

evet kızımda 2 gr ile yatırdılar 7 gr olana kadar 4 gün bekleyebildik bunda henüz 586 mg bakalım Dr ne der panikleyip sevkimi yazabilir gibi geliyor ama nasıl gidip yatayım hastaneye burda kızımın okulu iş güç umarım Dr ılımlı yaklaşır
Ne zaman görüşeceksin?

Nstde bisey yok. Dedigin gibi adet olacakmisim gibi agri var sanki heran kanama basliycak. Ama doktorum birak acikligi esneme bile yok dedi... bunlarin hepsi makat gelis olmasindan bile olabilir dedi hatta.. seninde oyleydi dimi...

Bide vucutta farkedilmeyen bir enfeksiyon varsa mesela.curuk dis idrar yolu falan gibi o da boyle kasilma ve agri yapiyormus. O yuzden temiz is olsun diye bide antibiyotik tedavisi basladilar...

36. Haftadan once olursa hastane degistiricem ama ona uzuldum. Niye uzuldum cok masraf olucak diye..
Evet benim sıpa da makat geliş.Bu hafta acil bir şey olmadığı sürece kontrole gitmeyeceğim haftaya giderim inşallah.
Nazlı kızımız biraz daha içerde durur inşallah annesi zaten popolarına birer tane vurmayı hakettiler bizi sürekli tedirgin ettikleri için bir de aceleci olmazlar umarım.
Sen de eve çıktığında lütfen iş filan yapayım deme ayaklarını uzat yat 2-3 hafta daha dişimizi sıkalım.

Bende incili tac aldim sonra taktim begenmedim. Geri gidicek. Arkadasimdan almistim zaten o satiyor. Bide ben surekli topuzu tepede dolasan biriyim benim neyime ise taç :KK66: sonra minisoda tel toka gordum uzerinde pembe taslar var ondan aldim iki tane onunla dedim arkaya dogru tutturum

Ben de genelde arkada toplarım saçlarımı hele doğumdan sonra o hengamede saçlarım ne biçim olacak bilmiyorum.
En son hastanenin doğumdan sonra kuaför hizmeti vardı yine varsa bir fön çektiririm tokalarla bir fotoğraf çektirir sonra atarım kenara büyük ihtimal :)

Ne zaman görüşeceksin?
Şimdi çıktım diğer tüm değerlerin iyi ALT AST vs neden protein atılımı var bakılmalı sevk ediyorum dedi bebek 2 hafta geriymiş protein atılımı artıyor görünüşe göre beslenemeyecek, cuma gitmeyi planladık o güne kadar acil bir durum oluşmazsa

Şimdi çıktım diğer tüm değerlerin iyi ALT AST vs neden protein atılımı var bakılmalı sevk ediyorum dedi bebek 2 hafta geriymiş protein atılımı artıyor görünüşe göre beslenemeyecek, cuma gitmeyi planladık o güne kadar acil bir durum oluşmazsa
Bebek hareketleri iyi dimi? Eşin izin alıp seninle gelebilcek mi? Kızın okulunu da çok kafana takma, yapılabilcek bişey yok şuan bikaç gün gitmez.

2 2kedi_1deli ücret alınmaması lazım yine de alınıyor. Küvez masrafını SGK ödüyor. Özel hastaneler Ekstra ücret adı altında bir ücret alıyor, memorial şişli günlük 300-500 arası standart ücret ekliyor. Diğer şubelerde daha uygunmuş, şişli pahalıymış. Bunun dışında kardiyolog ve göz doktoru ücreti ayrıca ekleniyor. Günlük sabit ücret dışında şimdiden 10 bin kardiyologa gitti. Daha göz doktoruna görünmedik.

2 2kedi_1deli ücret alınmaması lazım yine de alınıyor. Küvez masrafını SGK ödüyor. Özel hastaneler Ekstra ücret adı altında bir ücret alıyor, memorial şişli günlük 300-500 arası standart ücret ekliyor. Diğer şubelerde daha uygunmuş, şişli pahalıymış. Bunun dışında kardiyolog ve göz doktoru ücreti ayrıca ekleniyor. Günlük sabit ücret dışında şimdiden 10 bin kardiyologa gitti. Daha göz doktoruna görünmedik.

Esimde sagolsun acibadem altunizade olur o ozaman diyor orasida acibademin en pahali subesi... doktorum disaridan gelicek zaten. Ama ameliyathane parasi ve oda kimbilir ne kadar olucak

Bugün benimde randevum vardı 31+0 1800 gr kilo 42 cm boy suyu da çok çok iyi dedi doktor :halay:doktor seçimi gerçekten çok önemli diğer doktor sayesinde hastanede değiştirmiş oldum :oops:Rabbim iyilerle karşılaştırsın. Plesanta aşağıda pazartesi perinatoloji bakacak kısmetse hakkımızda hayırlısı.

Bu arada ben doktor degistirmiyorum doktorumdan memnunum orda bi yanlis anlasilma oldu herhalde sadece 36dan once gelirse hastane degistiricem

Bebek hareketleri iyi dimi? Eşin izin alıp seninle gelebilcek mi? Kızın okulunu da çok kafana takma, yapılabilcek bişey yok şuan bikaç gün gitmez.

Bebek herzamanki gibi iyi hareketleri, eşimde izin alır da ben bi hastaneye yatarsak devamı gelecek ondan korkuyorum, bir kaç gün olacağını bilsem.. şu halde kuvöze girsek kafadan 1 ay kuvözdeyiz çünkü kilomuz çok düşük kuvöze girmeden doğana kadar bekletebilseler o da en az 1 ay bilmiyorum Allah Cc hayırlısını nasip etsin ne diyim 😔

Durumdan haberdar et lütfen.Sen hastanede yatarsan eşin ve kızın Çankırı da olur sanırım bir
İhtiyacın filan olursa bana yaz elimden geldiğince yardımcı olurum gelirim Zübeyde’ye.

Kaizen S Kaizen S geçmiş olsun. İnş bekler bebiş biraz daha. Kilosu biraz daha artsa kuzumun. Doktor yatman iyi olur derse lütfen yat hastaneye. Bir şekilde eşin iZin alır veya başka bir çözüm bulunur. Erken gelmesin bebiş, erken gelmesini de geçiyorum sen de bebiş de tehlikede olmayın. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Hastanede olman daha iyi olacak gozetim altinda olacaksin neguz3l iste. Kizini nirakabilecegin biri var mi? E annen zahmet edip gelir herhalde artik ?

Ben de genelde arkada toplarım saçlarımı hele doğumdan sonra o hengamede saçlarım ne biçim olacak bilmiyorum.
En son hastanenin doğumdan sonra kuaför hizmeti vardı yine varsa bir fön çektiririm tokalarla bir fotoğraf çektirir sonra atarım kenara büyük ihtimal :)
Ben son ay hergün maşalı geziyordum ilk bebekte, doğum sonrası hafif tarar dalgalı dalgalı taç takarım diye, ama ne maşa gördü gözüm ne taç ne başka şeyler aynaya ilk baktığımda doğumda yaşadıklarımdan yüzümde milyonlarca çil çıktığını gördüm, bu sefer yine herşeyi koydum çantama bi umut belki halim olur epidural normal olucam aksilik olmazsa, daha az acıyla daha moralli bi anne olurum belki abla için de kıyafetler tokalar koydum kısmet bakalım 😊

Senin kız da 2.sınıftı değil mi, çok dert etme evinize dönünce baba biraz ilgilensin kapatır arayı

Back
X