• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kayınvalidem de sözde sokak kedilerine bakacak, camdan salam fırlatmak,efendime söyliyim yoğurt kovalarına mama doldurup iple aşağı salmak gibi ilginç eylemlerde bulunuyo. Bakacak olan alır eline yiyecekleri, iner sokak sokak dolaşıp besler. Mahalle burası şehrin içi, böyle bişey olabilir mi?
İple aşağı saldığı mamayı dün yukarı çekip öylece bırakmış. 500 kedi o kapla haşır neşir oldu, benim evimde işi ne? Evdeki kediler bunu yiyecek ortak kaptan belki toksoplazma filan kapıcaklar diyorum ama ne fayda. Daha önce de söyledim ilk defa yapsa aklı ermiyo diycem.
Ben bazen kendime katlanamıyorum ki başkasına katlanmak çok zor. Herkes çekirdek ailesiyle yaşasın

Ben 0 ürünüyüm bebeklerin a. Ilk bebekte kimse de uyarmadı. Sarilik olur dedik.mama da vermedik sütüm gelecek diye 4 günlükken 27 değerle yatış yaptık. Allahtan hastanede alttan ve üstten isik veren fototerapi vardi da hemen etki etti.O gün dusuremeselerdi kanini degiseceklerdi. Oğlumda 2 günlükken baktım sarılık başlıyor hemen görürdüm ama onda da 2 gün yattık. Yuksek sarilik bebekler için çok tehlikeli. Çok şükür kizjmda bir hasar bırakmadı. Ama isitme testinden 2 kez gecememisti de çok korkmuştuk.
Ay canim ya gercekten dogum yaptiktan sonra birde o korku oluyor iste. Bizde de esim 0 ben A+ buyuk kizim 0 digerini bilmiyorum. Birincide mama vermedim ama sarilikta olmadi ikincide sarilik ihtimali yuksekti ama mama verdim doymuyor diye ondan galiba oda olmadi insallah bunda da bir sikinti olmaz . Insallah seninde bu kez olmaz dogum yapinca rahat rahat evinde olursun . Ilk dogdugu gece mama vermek rahat oldu ama hem bebek dinleniyor hem anne :)

bu kv kp in normal zamanda ilgilenmeyip doğum vs gibi durumlarda nasıl ilgili nasıl mükemmel aile olmaları!! çok komik gerçekten bende 3 gün hastanede kaldım 1 gün rahat bırakmadılar sabahın körü gelip gecenin zifirinde gittiler ulan bir rahat bırak uzanayım 3 saatte bir süt sağıyorum rahat edeyim şehirdışında doğum olmasına rağmen kp her gün hastanedeydi demek yaşadığım şehirde olsaydım hastanede yatacaklardı😀😀 birde konu komşu akraba ziyaretleri milyonları geçecekti pff.. ay çok sinir oldum 2 2kedi_1deli sen yaz yaz için rahatlasın bizde başımıza gelenleri ne kadar kötü anı varsa onları tazeleyelim 😀 unutanın canı çıksın😅😅
Yok canim yillar gecsede ne dogum anisi nede dogum zamani yapilanlar unutulmuyor. Benim esim de normalde cok ilgilidir ben dogum yapinca annesiyle beraber lohusa oluyorlar :) eve gelip kalmalarida ayri zaten kayinpederin :) Allah hepimize sabir versin :KK70:

Bazı günler çok az kaşınmaya bazı günler de sabaha kadar kaşınmaya devam ediyorum. Cildimde yara iz kabartı yok.

Son tahlile göre karaciğer alt / ast değerlerim düşmüş yani normale dönmüş. Ama hala aynı orta şiddette kaşınıyorum. Doktorumun verdiği kremleri sürüp sürüp dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum an itibariyle. Streste artıyor, gezip tozup eğlenirken yok oluyor. Ne biçim kolestaz anlamadım. Buna şükür :/
Benim değerlerim de bir sorun çıkmadı. Dediğin gibi bazen az bazen çok kaşınıyor. Ama özellikle sıcak felan tetikliyor gibi geldi streste olabilir içten gelen stres te kaşıntı yapıyor galiba... Doktor yapma bir krem verdi geceleri onu sürüyorum bolca kükürt kokuyor...

Kedilere camdan mama ne ya ;)) ben eldiven takip iniyorum yanlarina valla yapicak bisey yok. Temizlik var diye yolladim evden bizimkileri..

Ya bu arada girebilsem hergun nst ye giricem hareketleri hissetmekte zorlaniyorum ters ya eskisi gibi sert hissettirmiyor zaten. Ama bu ara hersey ust uste gelince surekli aklim orda.

biraz yuregime su serpildi canim doktorun bisey dedi mi peki. boyle mesajlar almaya cok ihtiyacim var
Dediğin gibi takip yap dedi arada ölçüyorum yüksek çıkınca tuvalete gidiyorum küçük abdestimi yapıyorum ve hemen su içiyorum bu durumlarda da tansiyon değeri yüksek çıkıyor. Bunları yapınca geliyor normale sürekli yüksek çıkması problem diye biliyorum ama onun için de tansiyon hapı veriyorlar doğuma kadar kullanıyorsun sıkıntı yapma kafanı rahatlat doktorun seni yönlendiricektir.

Malesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
Diyecek söz bulamıyorum. Çok çok üzüldüm. Başın sağ olsun. Allah bu sınavı atlatman için sabır ve güç versin.

Benim kayınvalidem de sözde sokak kedilerine bakacak, camdan salam fırlatmak,efendime söyliyim yoğurt kovalarına mama doldurup iple aşağı salmak gibi ilginç eylemlerde bulunuyo. Bakacak olan alır eline yiyecekleri, iner sokak sokak dolaşıp besler. Mahalle burası şehrin içi, böyle bişey olabilir mi?
İple aşağı saldığı mamayı dün yukarı çekip öylece bırakmış. 500 kedi o kapla haşır neşir oldu, benim evimde işi ne? Evdeki kediler bunu yiyecek ortak kaptan belki toksoplazma filan kapıcaklar diyorum ama ne fayda. Daha önce de söyledim ilk defa yapsa aklı ermiyo diycem.
Ben bazen kendime katlanamıyorum ki başkasına katlanmak çok zor. Herkes çekirdek ailesiyle yaşasın
Yaa selozy selozy anlattığın olay senin açından can sıkıcı ama anlatış şeklin hoşuma gitti 2 kere okudum güldüm 🤣🤣 Onları bu yaştan sonra değiştirmek çok zor.Benim kayınvalidem kafasına göre takılır.Geçenlerde tansiyonum yükseliyor diye 3-4 gün bende kaldı yemeğimi yaptı.Çok çok titiz ve düzenli bir kadın olmasına rağmen o gittikten sonra mutfağı kırkladım.Ben saha çok yoruldum.O kadar titiz olsa da işte senin düzenin gibi olmuyor.Tekrar gelecekti bir iki gün evine gidip.Dedim ben çok iyiyim tansiyonum iyi kötüleşirsem seni çağırırım dedim yoksa ne yapayım ben daha çok yoruluyorum 🤣🤣🤣

Kedilere camdan mama ne ya :KK66:) ben eldiven takip iniyorum yanlarina valla yapicak bisey yok. Temizlik var diye yolladim evden bizimkileri..

Ya bu arada girebilsem hergun nst ye giricem hareketleri hissetmekte zorlaniyorum ters ya eskisi gibi sert hissettirmiyor zaten. Ama bu ara hersey ust uste gelince surekli aklim orda.
Benim son 10-15 gündür hareketleri çok iyiydi karnımdan çıkacak gibi karnımı şişiriyodu ama gel gör ki dünden beri benimki de yine hareket etmeye üşeniyor alıştım artık bazı günler hareketini hissetmemeyi.

Kızlar merhaba.
İnstagramdan bir sayfadan isimli battaniye ve takı yastığı yaptırayım dedim siz de biliyorsunuzdur muhtemelen o sayfayı. Kadına yazdım bir kere yazdı sonrasında cevap vermedi pöf:sinirli:
Sipariş bile veremedim

Bi gun uykumda bogulucam valla refluden... gece boyunca agzima kadar gelip gitti.. ejderha anasi olucam galiba bu ne boyle :KK66:

Kizlar hic bisey olmazsa bu kv ve kp ile 12 gun daha nasil gecer.. ki bu sadece doguma kadar sonrasi icin ne halt olacagi belli degil.. dun kp digiturke aylarca bosuna fatura odiycem falan dedi .. bizde kalacagi sureden bahsediyor.. aylarca dedi 😂🤣😂

evi bakirkoye yakin olan var mi beni ziyarete gelirsiniz dimi yalniz birakmayin... 🤣🤣 en parlak huni benim ki olucak.

Doğumu bakırköyde yapacağım çıkışta yanına uğrarım :D

Hic bitmiyo dimi surekli incik cincik.bisey cikiyor valla ben bittim onlar bitmedi :KK66:

Bitmedi bitmiyor bitecek gibi de durmuyor :D
Çocuğun odası yok çünkü hala taşınabilme ihtimalimiz var, sağ olsun çıkacak kişi saçma bahanelerle çıkmıyor evden.
Bebek arabası yok çünkü eşimin tanıdığı biri bazı ürünlerde baya indirim yaptırırım dedi ondan haber bekliyoruz:D

Bitmedi bitmiyor bitecek gibi de durmuyor :KK70:
Çocuğun odası yok çünkü hala taşınabilme ihtimalimiz var, sağ olsun çıkacak kişi saçma bahanelerle çıkmıyor evden.
Bebek arabası yok çünkü eşimin tanıdığı biri bazı ürünlerde baya indirim yaptırırım dedi ondan haber bekliyoruz:KK70:

Bizim ana kucagi arabaya indi valla ne olur ne olmaz diye.. esimin gozu korktu son olaylardan sonra. Hatta bugun odayi rezerve ettiriyor doktor 37 de alicam diyince ;)

Bizim ana kucagi arabaya indi valla ne olur ne olmaz diye.. esimin gozu korktu son olaylardan sonra. Hatta bugun odayi rezerve ettiriyor doktor 37 de alicam diyince :KK66:

Bizde de kızın eski oto koltuğu var acil durum için, doğumdan itibaren kullanılabiliyor.
Bir de beşik alırız öyle idare ederiz dedik taşınana kadar en kötü öyle yapacağız
Taşınsak her şeyi halledeceğim de biraz da ondan erteliyorum almayı.

Benim oglum 2 hafta sonra 4 yasini dolduracak.
Bizde de ayni durum oldu ilgilenemedim huyu suyu degisti iyice hircinlasti.
Kardesi de bilecek yasta. Guya cok istiyor sabirsizlaniyor heyecanla bekliyor vs ama dogduktan sonra bebege zarar vermesinden korkuyorum.
sizde de oldu mu bilmiyorum ama bebegi ogrendiginden beri bana asiri dustu. Dibimden ayrilmiyor. Bazen cok boguluyorum 😞 Bebek gibi davraniyor bi de
Yok benim oğlum henüz tam anlamıyor sanırım bazen bebek gelicek kardeş gelicek falan diyorum park park diyo parktaki çocukları sanıyor şimdilik 🤣🤣 bende ilgilenemediğim için daha çok yapıştı bana

Bi gun uykumda bogulucam valla refluden... gece boyunca agzima kadar gelip gitti.. ejderha anasi olucam galiba bu ne boyle :KK66:

Kizlar hic bisey olmazsa bu kv ve kp ile 12 gun daha nasil gecer.. ki bu sadece doguma kadar sonrasi icin ne halt olacagi belli degil.. dun kp digiturke aylarca bosuna fatura odiycem falan dedi .. bizde kalacagi sureden bahsediyor.. aylarca dedi 😂🤣😂

evi bakirkoye yakin olan var mi beni ziyarete gelirsiniz dimi yalniz birakmayin... 🤣🤣 en parlak huni benim ki olucak.
Benim de midem öyle ama ben mide koruyucı kullanıyprum çünkü dayanamıyorum o yanmaya

Dediğin gibi takip yap dedi arada ölçüyorum yüksek çıkınca tuvalete gidiyorum küçük abdestimi yapıyorum ve hemen su içiyorum bu durumlarda da tansiyon değeri yüksek çıkıyor. Bunları yapınca geliyor normale sürekli yüksek çıkması problem diye biliyorum ama onun için de tansiyon hapı veriyorlar doğuma kadar kullanıyorsun sıkıntı yapma kafanı rahatlat doktorun seni yönlendiricektir.
evet canim alfamet tablet verdi bana şimdi. sabah akşam muhakkak ic dedi idrar sonucumu da alicam yarim saate. onu da hemen gormek istedi. doktor endiselenince ben de uzuluyom :(

Back
X