2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sen sanki uyanık mısın? Emzirip hemen uyuyorsun. Şaka bir yana gece 3-6 arası hiç uykum gelmiyor, o saatte öyle bi saat ki herkes uykuda, belgesele verdim kendimi. Dalga belgeseli bile izledim. Dalga dediğin Deniz dalgası. Onun bile belgeselini yapmışlar. Dün bira belgeseli izledim. Her gün başka bir macera serengeti düzlüklerinde 🤪 hunim nerde?

Aaa ask olsun.. gunduz uyuma firsatim olsa gece 3 / 5 nobetinde yalniz birakmam seni..sen bide beni evdekiler gidince gor 😂 yalniz o belgeselcilerde cok acimasiz yaaa. Ulan öluyo hayvan orda..

Netflixte evli kadinlarla.ilgili bi belgesel vardi guzeldi.. bide pose diye bi dizi var ona da bak bi

1 ay sonra gelirim bekleme oyle hemen 😂

Sen buarslar kacsksin farkundayim bende.

Rrfika cernobili izle guzel belgesel

Bak ya neyse sevineyim bari yoklugum hissedilmis.. evet cernobilde guzel.

Ya biz esimle hep ayni saatte yataga gideriz simdide oyle yapiyoruz ben icerde bebek eyliyorum tabi. Bu duzen nasil degisicek bakalim su evdekiler bi gitsinde yakicam buralari 😁😂

cnm gribi nasıl atlattın ve kaç günde atlattın ? Ben de 4 gündür çok ağır grip geçiriyorum bugün yine acile gittim Bi ton antiyotik ağrı kesici vs yazdılar yarın alıca m ilaçları eczaneden . Bana ne tavsiye edersin kaç günde iyileşti grip ben gün sayıyorum artık ciğerlerimdeki balgam beni mahvetti hırıltı da öyle öksürürken boğuluyorum sanki bebeği fırlatıvericem öksürürken. Nst baktılar sancı çıkmadı. Bebek aşırı hareketli çıktı. Ultrason baktılar herşey yolunda dediler . Parol taktılar serum. Ağrım çoktu hafifletti

Çok geçmiş olsun. Ilaclarla toparlarsin artik. Ilk gun veremediler sana bi.ilac. bos yere çektin. Acil doktorlarına hiç güvenmem

Yakında burası uykusuz anneler klübü olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum. Uykusuz anneler ve uykusuz hamileler nerdesiniz? Geceler yine sessiz. Gene herkes uykucu 😂

Doğuramıyoruz madem uyuyalım be yaa. Bir haftadır güzel uyuyorum. Bebek aşağıya inince mide de rahatladı mesane de. Doğurunca akarız gecelere

Biz dun gece eve geldik💙 ama hala sutum yok insallah gelir emzirmeye devam ediyorum insallah henen gelsin agrimda var ama bi kac gune toparlancaz insalllah 🤲🏽🤲🏽

Bol bol emzir canım. Bir de bebeği soy koynuna sok. Ten teması çok etkiliymis

Günaydın kızlar. 36+1 günlük hamileyim. 6 ocakta çatı muayenem var. Aranızda yaptıran var mı , zor oluyor mu ?

Cinsel ilişki neyse o da o. Korkulacak bir şey yok. Gevşe ve kendini doktora bırak

Gunaydin... juliet digdugundan beri en kabus geceyi gecirdim... nazar degdi cocuga resmen ya...

Aglamasini gectim icerideki soylenip duruyor baska odayada gidemedim delirdim

Dün hep aklımdaydın. Ortada yok hasta mı oldular diye. Takma onları tıkılma bir odaya. Ev senin. Kur hakimiyetini. Uf hi daha da gelmesinler manyak tipler

Sen sanki uyanık mısın? Emzirip hemen uyuyorsun. Şaka bir yana gece 3-6 arası hiç uykum gelmiyor, o saatte öyle bi saat ki herkes uykuda, belgesele verdim kendimi. Dalga belgeseli bile izledim. Dalga dediğin Deniz dalgası. Onun bile belgeselini yapmışlar. Dün bira belgeseli izledim. Her gün başka bir macera serengeti düzlüklerinde 🤪 hunim nerde?

Cocuk büyüteyim derken entel olup çıktın ya kızzz

Yakında burası uykusuz anneler klübü olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum. Uykusuz anneler ve uykusuz hamileler nerdesiniz? Geceler yine sessiz. Gene herkes uykucu 😂
Aaa canim ben hep buralardayim aslimda 😂birde iki saat gerideyiz sizden o yuzden uyuyamiyorum :) dun aksam 3 de uyudum orda 5 di . Ama bakiyorum yazan olmayinca yazmadim bende herkes uyumustur diye 😁

Çok geçmiş olsun. Ilaclarla toparlarsin artik. Ilk gun veremediler sana bi.ilac. bos yere çektin. Acil doktorlarına hiç güvenmem

Doğuramıyoruz madem uyuyalım be yaa. Bir haftadır güzel uyuyorum. Bebek aşağıya inince mide de rahatladı mesane de. Doğurunca akarız gecelere

Bol bol emzir canım. Bir de bebeği soy koynuna sok. Ten teması çok etkiliymis

Cinsel ilişki neyse o da o. Korkulacak bir şey yok. Gevşe ve kendini doktora bırak

Dün hep aklımdaydın. Ortada yok hasta mı oldular diye. Takma onları tıkılma bir odaya. Ev senin. Kur hakimiyetini. Uf hi daha da gelmesinler manyak tipler

Cocuk büyüteyim derken entel olup çıktın ya kızzz

Valla salonda tv var onu kayinpeder zapdetti. Kendi odalarindaki tvyide kv zapdetti. Ben kumandaya elimi bile surmuyorum. Esim bisey acarsa aciyor onada surat asiyor kp. Gece 2 ye kadar oturuyolar zaten. Bide kp her aksam raki icer kalkmaz yani sofradan . Kv durup durup 12 de 1 de mutfakta biseyler yerlestiriyor biseyler yikiyor. Ya kadin bulasik.makinesi dusmani icindekileri cikarip yikiyor. Buzdolabimda yarim domatesler biberler kose kapmaca oynuyor ustlerini strecle bari kadin hayir israfmis ama onlar hep cope gidiyor.

Ya cok kaynana hikayesi dinledim. Benim babanemde cok feciydi oyle boyle degildi ama bu baska bisey. Kereviz yapti yaa ben sevmiyorum dedim diye... biber sevmiyorum yemegin icinde her yemege biber koyuyor. Alisicaksin yiyceksin diyor bide.

Aksam kerevizden lohusa cildirmasi yasarsam sasirmayin..

Zorla kereviz yedirmeye calisan kaynanasinin kafasindan asagi gecirdigi tencereyle.....
Ayy biberon kolay yine bunu duvarada firlatamam yaaaaa

Mrb kızçeler kadın doğumcu 4 kutu ilaç yazdı şurup antibiyotik parol ve de Bi tane de gargara. Antibiyotiği kesin yutmalı mıyım .....?

Mrb kızçeler kadın doğumcu 4 kutu ilaç yazdı şurup antibiyotik parol ve de Bi tane de gargara. Antibiyotiği kesin yutmalı mıyım .....?

Yutmalisin.. yutmamak daha tehlikeli olabilir. Zaten kadin dogumcu yazmis niye tereddut ediyosun. Riske atmaz bebegi... ben kac kutu antibiyotik ictim.. damardan aldim daha baska ne ilaclar biliyosun.. enfeksiyon diger hastaliklar bebek icin daha riskli

canim dr bana 37 yi bir gun gecirmicez dedi. agliyorum sabahtan beri tans inmedi bi turlu
Aaa ağlama öyle ya da böyle kavuşcan bebeğine. Hayırlısı neyse hakkında o olsun. Her ikisi de doğum sonuçta. Kavuştuğun anı düşün. Tansiyon böyle stresle hiç düşmüyo

Valla salonda tv var onu kayinpeder zapdetti. Kendi odalarindaki tvyide kv zapdetti. Ben kumandaya elimi bile surmuyorum. Esim bisey acarsa aciyor onada surat asiyor kp. Gece 2 ye kadar oturuyolar zaten. Bide kp her aksam raki icer kalkmaz yani sofradan . Kv durup durup 12 de 1 de mutfakta biseyler yerlestiriyor biseyler yikiyor. Ya kadin bulasik.makinesi dusmani icindekileri cikarip yikiyor. Buzdolabimda yarim domatesler biberler kose kapmaca oynuyor ustlerini strecle bari kadin hayir israfmis ama onlar hep cope gidiyor.

Ya cok kaynana hikayesi dinledim. Benim babanemde cok feciydi oyle boyle degildi ama bu baska bisey. Kereviz yapti yaa ben sevmiyorum dedim diye... biber sevmiyorum yemegin icinde her yemege biber koyuyor. Alisicaksin yiyceksin diyor bide.

Zorla kereviz yedirmeye calisan kaynanasinin kafasindan asagi gecirdigi tencereyle.....
Yok artık ya bari erken yatsınlar. Yaz ayı olsa balkonda filan takılırlar kışın zor oluyor evin içinde

Kesinlikle kullan.benim tam doktora gidiceğim gün doğum oldu doğumdan sonra antibiyotik,hava,ağrı kesiciler o kadar takviye yapıldı ki.hiç ihmal etme

Aaa ask olsun.. gunduz uyuma firsatim olsa gece 3 / 5 nobetinde yalniz birakmam seni..sen bide beni evdekiler gidince gor 😂 yalniz o belgeselcilerde cok acimasiz yaaa. Ulan öluyo hayvan orda..

Netflixte evli kadinlarla.ilgili bi belgesel vardi guzeldi.. bide pose diye bi dizi var ona da bak bi
Mazeretini kabul ettim gitti, ama evdekiler gidip huzura kavuşunca affetmem ona göre😂

Geçen gün nehir suyuna kapılan yavru file içli içli ağladım. Sonunda fil kurtuldu ama belgeselcilere bayağı söylendim. Bugün de poşet yutup ölen balina yavrusu içimi yaktı. Bi de annesi 2 hafta bırakmamış yavrusunu, öldüğünü kabullenememiş😭
Netflix belgesellerini son günlerde ihmal ettim, bakayım. Takip ettiğim diziler hep tatile girdi veya final yaptı. Dizi kalmadı izleyecek. Yeni çıkanlara daha göz atmadım.

K kimsebilmesindiye çernobili izledim. İyi ki önceden izledim. Şu duygusallıkta yüreğim dayanmazdı. Hayvanlar alemine bile dayanamıyorum.

Lohusa çıldırması yaşa zaten. Şimdiye kadar yaşamadığın şaşırtıcı. Çılgın senin kayınvalide ve kayınpeder. Hiç lohusa kadına bulaşılır mı! Sen üzüleceğine bırak onlar üzülsün, kötü gelin ol nolacak! Zaten şu an muhteşem gelinimiz diye el üstünde tutmuyorlar. Çemkir, çemkir, son bi kere daha çemkir sonra al cam biberonu kafasını yar!

Ya biz esimle hep ayni saatte yataga gideriz simdide oyle yapiyoruz ben icerde bebek eyliyorum tabi. Bu duzen nasil degisicek bakalim su evdekiler bi gitsinde yakicam buralari 😁😂
Ben bebek odasında kalıyorum. Kocamla hiç
Kalamam. Rahat rahat takılıyorum Bebişle. Bi de hastanede hemşireleri dinleye dinleye gürültüye alışmış, rahat rahat belgesel izleyip müzik dinliyorum. Arkadaşlardan uyanık olan varsa telde konuşuyorum😊 İlk günler çok feciydi ama hiçbir şey yapamıyordum, müziği hayalimde dinliyordum🤪 ilginç bir tecrübe oldu.

Mesela bi kilo kriteri var mi? Bebegi kuvözde olan arkadaslar bilgilendirirse cok sevinirim
Benim oğlum 3600 doğmuştu ama solunum sıkıntısı sonra da kanda enfeksiyon var dedindi vardı o yüzden küvözde kaldı 3 gün . yoğun bakım değildi ama sadece küvöZ ikisi farklı şeylermiş bu gebeliğimde öğrendim. şimdi ikizlere gebeyim 2 kg yi geçtiler ama doktorum yoğun bakım ğnitesine alabiliriz yine dedi kilosu değil organlarının işlevsel hale gelmiş olması önemli demişti ben o yüzden alıştırdım kendimi küvöz fikrine iyi olsunlarda

Aaa ağlama öyle ya da böyle kavuşcan bebeğine. Hayırlısı neyse hakkında o olsun. Her ikisi de doğum sonuçta. Kavuştuğun anı düşün. Tansiyon böyle stresle hiç düşmüyo
dogru soyluyosun canim ne bileyim bi garip oldum bebegim 2 hafta geriden geliyo kilo olarak. 2260 gr

R refikaaydin mazeretimi kabul ettigin icin sagol icim.rahatladi... iyki cam biberon almamisim ya.. ama surekli yanimda tasidigim su ictigim cam sisem var 😂

Bu arada kerevizede deliremedim yaaaa guzel olmus degisik bi teknik kullanmis 😂🤣

Ayrica kedi kopek sahiplendirme sayfalarinin ilanlarina bol bol agliyorum. Bide kufrediyorum. 10 yasinda bi kedi var simdi sahibi olunce ortada kalmis aklim onda.

Benim cocuk odasinda koltuk koyacak yer yok ya yoksa alacam hemen bi ayak uzatmali koltuk. Cok kotu oldu bu. Buyuk gardolap var orda bebegin yatagi ve sifonyer ve bitti

Diger oda da malum bizimkiler kaliyor

yskma kiz daha biz gelecez bizede birak az bi uerler 😜😜

kesinlikle ic daha kotu olursun sonra

Mazeretini kabul ettim gitti, ama evdekiler gidip huzura kavuşunca affetmem ona göre😂

Geçen gün nehir suyuna kapılan yavru file içli içli ağladım. Sonunda fil kurtuldu ama belgeselcilere bayağı söylendim. Bugün de poşet yutup ölen balina yavrusu içimi yaktı. Bi de annesi 2 hafta bırakmamış yavrusunu, öldüğünü kabullenememiş😭
Netflix belgesellerini son günlerde ihmal ettim, bakayım. Takip ettiğim diziler hep tatile girdi veya final yaptı. Dizi kalmadı izleyecek. Yeni çıkanlara daha göz atmadım.

K kimsebilmesindiye çernobili izledim. İyi ki önceden izledim. Şu duygusallıkta yüreğim dayanmazdı. Hayvanlar alemine bile dayanamıyorum.

Ya bisey diyim mi size ben sanirim cita mi cok yulselttigim icin her dizi her kitapi begenmemeye basladim.en son azra kohen kitaplarinda takili kaldim sonrasinda elime aldigim kitaplar tat vermedi. Netflix lacase...sense8 ve dark tan sonra altered carbon tad vermedi. Simdi kalakaldim dizisiz kitapsız sacma sapan nette geziniyorum.

Siz belheselcilere kiziyorsunuz ya ben tom ve jerryde agladim beaas 😒😒😒

Back
X