Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslımda benim de 35de 2200dü ama tabi bende direnç var ama en basından beri sıkıntı olmadı kilolusunu sorun etmedi doktor son iki haftadır maşallah haftada 300e yakın alıyo 37de 2800 oldu son haftalarda artıyo demişlerdi ondan mıdır bilmem cünkğ direnc devam ediyo. Tansiyon işn icine girince bişey diyemedim takiptr olmak lazım sürekli ama kiloya üzülmeyn.kizlar sizlere bisey sorucam jafam o kadar dolu ki. șimdi ben de bu tans problemi çıktı ya o gün yemegi kacirmistim o yuzden de olabilir. neyse işte iki alfamet icince bugun 10/7 mesela. idrar ve kan cok iyi sonuclari da. ama dr um 37 yi bir gun bile gecirmicez dedi. ona gore 2260 gr az gelisemiyomus. gelismeyen bebegi niye tutup riske atalim diyor. ama 10 gunde 200 gr almis bebegim niye böyle konusuyor anlamiyorum, o kadar da guveniyodum dr uma. 3 gunde bir cagirdi. yarin butun bunlari sorucam ama 37 de dogacagina, 38 de doğsun tans da düştü. ne bileyim sinir oldum dunden beri kuruyorum. rahati yerinde olan bebegi cikarmak gibi geliyo şu an bana bu.
Bence de 2 si olsun. Sağlık personeli zinde olur.Kızlar selam, doğumum sezeryan olacak ben 1 Ocak olsun istiyorum ama eşim yılbaşı olmasın 2 si olsun bari diyor .kararsız kaldık .siz olsanız hangi günü seçerdiniz.
Kızlar selam, doğumum sezeryan olacak ben 1 Ocak olsun istiyorum ama eşim yılbaşı olmasın 2 si olsun bari diyor .kararsız kaldık .siz olsanız hangi günü seçerdiniz.
Ben 1 ocak isterdim benimkide 1 ocak :)Kızlar selam, doğumum sezeryan olacak ben 1 Ocak olsun istiyorum ama eşim yılbaşı olmasın 2 si olsun bari diyor .kararsız kaldık .siz olsanız hangi günü seçerdiniz.
Bence de 2 si olsun. Sağlık personeli zinde olur.
sagol canim crvap verdigin icinAslımda benim de 35de 2200dü ama tabi bende direnç var ama en basından beri sıkıntı olmadı kilolusunu sorun etmedi doktor son iki haftadır maşallah haftada 300e yakın alıyo 37de 2800 oldu son haftalarda artıyo demişlerdi ondan mıdır bilmem cünkğ direnc devam ediyo. Tansiyon işn icine girince bişey diyemedim takiptr olmak lazım sürekli ama kiloya üzülmeyn.
dogru soyluyosun canim sonucta ilac içerek boyle dusuyo. dr da biliyordur risklerini. cahil cahil konusuyorum bazen kendime kiziyorum. saglikli olsun da kilo milo onemli degilBence doktorunu dinlemeli ve ciddiye almalısın. Kimse durup dururken bebeği erkenden almak istemez. Onlar risklerin farkında ve çoğu zaman stres olmayalım diye yüzeysel bilgi veriyorlar. Riskleri tam anlamıyla anlatsalar kafayı yeriz muhtemelen. Her zaman doktorlar diyorlar anne karnında bir gün bile çok değerli diye, buna rağmen alalım diyorsa vardır bir bildiği.
2 si hatta mumkunse daha gec yilbasi ile kaynamasin diye
Ben 1 ocak isterdim benimkide 1 ocak :)
Aynen canım benim de kilosu düşük tek dileğim sağlıkla doğsun yoksa riskli haftalarda değiliz artık önemli olan sağlıklı olmaları.dogru soyluyosun canim sonucta ilac içerek boyle dusuyo. dr da biliyordur risklerini. cahil cahil konusuyorum bazen kendime kiziyorum. saglikli olsun da kilo milo onemli degil
Dünya 1 ocak doğumlu insan dolu, ben olsam 2yi seçerdim, ama 01012020 de güzel duruyorKızlar selam, doğumum sezeryan olacak ben 1 Ocak olsun istiyorum ama eşim yılbaşı olmasın 2 si olsun bari diyor .kararsız kaldık .siz olsanız hangi günü seçerdiniz.
oyle canim cok şükür gerçektenAynen canım benim de kilosu düşük tek dileğim sağlıkla doğsun yoksa riskli haftalarda değiliz artık önemli olan sağlıklı olmaları.
Orasi aklima hic gelmedi acikcasi :) 1 ocak aksamina dogru yapsinlar bariBizim doğumlarda içmeye devam ederler belkigeceden kalma olurlarsa
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah her şey bi kolaylıkla geçsinKizlar suni sancıya karar verdik. Yatış yapıldı serumun takıldı. Dua bekliyorum
Gercek dogum tarihi bilinmediginden 1 ocak yazilan cok kisi var. O yuzden ben istemezdimKızlar selam, doğumum sezeryan olacak ben 1 Ocak olsun istiyorum ama eşim yılbaşı olmasın 2 si olsun bari diyor .kararsız kaldık .siz olsanız hangi günü seçerdiniz.
Evet doğru aslında her doktorun tedavisi falan farklı hakkımızda hayırlısı olsunDoktorunuzun ne yapacagini bilemem. Benim ki oyle uygun gordu. Hatta 14 aralik demisti dogum icin sonra kontrollerde ilerleme gordu 11 ine cekti 11 inde dogum yaptim