2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar sizlere bisey sorucam jafam o kadar dolu ki. șimdi ben de bu tans problemi çıktı ya o gün yemegi kacirmistim o yuzden de olabilir. neyse işte iki alfamet icince bugun 10/7 mesela. idrar ve kan cok iyi sonuclari da. ama dr um 37 yi bir gun bile gecirmicez dedi. ona gore 2260 gr az gelisemiyomus. gelismeyen bebegi niye tutup riske atalim diyor. ama 10 gunde 200 gr almis bebegim niye böyle konusuyor anlamiyorum, o kadar da guveniyodum dr uma. 3 gunde bir cagirdi. yarin butun bunlari sorucam ama 37 de dogacagina, 38 de doğsun tans da düştü. ne bileyim sinir oldum dunden beri kuruyorum. rahati yerinde olan bebegi cikarmak gibi geliyo şu an bana bu.
Aslımda benim de 35de 2200dü ama tabi bende direnç var ama en basından beri sıkıntı olmadı kilolusunu sorun etmedi doktor son iki haftadır maşallah haftada 300e yakın alıyo 37de 2800 oldu son haftalarda artıyo demişlerdi ondan mıdır bilmem cünkğ direnc devam ediyo. Tansiyon işn icine girince bişey diyemedim takiptr olmak lazım sürekli ama kiloya üzülmeyn.

Aslımda benim de 35de 2200dü ama tabi bende direnç var ama en basından beri sıkıntı olmadı kilolusunu sorun etmedi doktor son iki haftadır maşallah haftada 300e yakın alıyo 37de 2800 oldu son haftalarda artıyo demişlerdi ondan mıdır bilmem cünkğ direnc devam ediyo. Tansiyon işn icine girince bişey diyemedim takiptr olmak lazım sürekli ama kiloya üzülmeyn.
sagol canim crvap verdigin icin🙏 insallah saglikla gelir artik takmicam ben de.

• Beğen
Reactions: Dbg
Bence doktorunu dinlemeli ve ciddiye almalısın. Kimse durup dururken bebeği erkenden almak istemez. Onlar risklerin farkında ve çoğu zaman stres olmayalım diye yüzeysel bilgi veriyorlar. Riskleri tam anlamıyla anlatsalar kafayı yeriz muhtemelen. Her zaman doktorlar diyorlar anne karnında bir gün bile çok değerli diye, buna rağmen alalım diyorsa vardır bir bildiği.
dogru soyluyosun canim sonucta ilac içerek boyle dusuyo. dr da biliyordur risklerini. cahil cahil konusuyorum bazen kendime kiziyorum. saglikli olsun da kilo milo onemli degil

dogru soyluyosun canim sonucta ilac içerek boyle dusuyo. dr da biliyordur risklerini. cahil cahil konusuyorum bazen kendime kiziyorum. saglikli olsun da kilo milo onemli degil
Aynen canım benim de kilosu düşük tek dileğim sağlıkla doğsun yoksa riskli haftalarda değiliz artık önemli olan sağlıklı olmaları.

Bizim doğumlarda içmeye devam ederler belki😂 geceden kalma olurlarsa
Orasi aklima hic gelmedi acikcasi :) 1 ocak aksamina dogru yapsinlar bari 😂yada sonrasi onemli degil. Ben isterdim 1 ocak olmasini da simdi saglikla dogsunda ocak aralik farketmez diyorum 😀

Kızlar selam, doğumum sezeryan olacak ben 1 Ocak olsun istiyorum ama eşim yılbaşı olmasın 2 si olsun bari diyor .kararsız kaldık .siz olsanız hangi günü seçerdiniz.
Gercek dogum tarihi bilinmediginden 1 ocak yazilan cok kisi var. O yuzden ben istemezdim 😆 normal doğum olursa tabi yapacak bi sey yok da sezaryende ben baska bi gun planlardim galiba. Hem resmi tatil günü degil..
Bi de 2.1.20 cok akilda kalici geri sayim gibi 😆

Kızlar selam.
Fizik tedaviden geldim ama hala yürüyemiyorum hatta ilk güne göre daha kötü oldum ağlıyorum arada acıdan 8 seans daha var geçer inşallah yoksa ben fenayım.
Bu arada karnım sanki daha aşağıda ve kasığıma arada sancı giriyor sanki yorgunluktan mı yoksa karnım aşağıya mı indi bilmiyorum.

Bu arada O Otimoti güzel haberlerini bekliyoruz:)

Merhabalar bebeği doğan tüm anneler tebrikler rabbim evlatlarınız için ne diliyorsanız onları gerçekleştirsin bizlerede sağlıklı sıhatli kavuşmak nasip eylesin benim kafa biraz karışık ilk hamileliğimi öğrendiğimde doktor ultrason değerlerine göre nitelendirdi sata göre uymadı geç göllenme dedimhep 10 gün geriden ama benim adet tarihim ve ilişki tarihim net spermin sonuçta ömrü kısa bildiğim kadarı ile 2 3 gün bu durumda aslında geç döllenme gibi bir ihtimal yok 8 nisan son regli 19 nisan ilişki başka yok:olamaz: gel gelelim doktorun sezeryan için verdiği 11 ocak ama benim neredeyse 40.haftam sata göre 13ocak korkuyorum ya erken gelirse bu durumda olan var mı kafam bir dünya korku bastı

Back
X