- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
Hic acilma filan yok mu canim ? Pilates nasil gidiyorduBenimde yarin kontrolum var ve sekerim olduğu icin sanirim yarin yatis verecek suni sanci denenecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic acilma filan yok mu canim ? Pilates nasil gidiyorduBenimde yarin kontrolum var ve sekerim olduğu icin sanirim yarin yatis verecek suni sanci denenecek
iyiyiz çok şükür yedik içtik anca uyudukCok tesekkur ederim canimmmBebegin nasil bakalim
Baya erken dogmustu dimi kac haftalikti dogdugunda
Kaç kilo oldu şimdi mert?iyiyiz çok şükür yedik içtik anca uyuduk30 haftalıktı anca bugün doğsa 38+4 olacaktı
![]()
İlk defa deniyorum deneyecegim mutlakaMeme ucu yarasına ablamın kullanmadığı krem kalmadı, Almanyada yaşıyor ebe her eve geldiğinde başka krem getirmiş denemiş olmamış, en son ip gibi birşey kalmış meme başını tutan koptu kopacak, ebe demiş yün deneyelim bir de bitek o kaldı şansımız yün istemiş, ablam yastıktan çıkarıp vermiş tülbentin arasına koyup memelere koymuşlar iyileşmiş hergun biraz biraz, bu yüzden ben de kendime tülbentin içine yün koyup göğüs petleri dikmiştim ilk bebişte emzirip karbonatlı suyla silip (pamukçuk olmasın diye) petleri koydum çoook az yara oldu o süreçte minik kıruluklarla atlattım.
Cok sukur iyisinizzziyiyiz çok şükür yedik içtik anca uyuduk30 haftalıktı anca bugün doğsa 38+4 olacaktı
![]()
Bir hafta once yoktu pilatese devam etmeye calistim ve adacayi içtim hergun. Yerlestigini kendimizin anlamasi biraz zor ultrasonda doktor gorebilirHic acilma filan yok mu canim ? Pilates nasil gidiyordubirde sana birsey soracaktim , bebegin kanala yerlestigini kendimiz anlayabilir miyiz ? Benim doktor pek boyle seyleri soylemiyor
![]()
günaydınKızlar günaydın. Kalktım hazırlanacağım sonra doğru hastane.
Doğumdan sonra kendime gelince yazarım size.
☺ İnşallah Kolay bir doğum olur çok dua edin bize olur mu☺☺
Anladim canim bebegin geri dönmesinden korkuyorum da ondan sordumBir hafta once yoktu pilatese devam etmeye calistim ve adacayi içtim hergun. Yerlestigini kendimizin anlamasi biraz zor ultrasonda doktor gorebilir
Yatis yapildi propess koyuldu parmak ucu acikligim varmis biraz tirsmaya basladim :)Anladim canim bebegin geri dönmesinden korkuyorum da ondan sordumdoktor yatirirsa haber verirsin
![]()
Allah yardımcınız olsunYatis yapildi propess koyuldu parmak ucu acikligim varmis biraz tirsmaya basladim :)
Sorma göğsüm yara içinde emzirmeye korkuyorum. Günlerdir uykusuzum. Sezeryanımın ağrıları daha geçmedi oturamıyorum kalkamıyorum. Birde tek bakıyorum sayılır bebeğe. Allah yardımcımız olsun ilk kızım hiç böyle değildi. Allaha şükürler olsun tabi ki. Sağlıkla aldık bebeklerimizi kucaklarımızaBenim bebek 20 dakkada bir tek mememi emip uyuyor. Yerinde koyuyorum 20 dakka maks yarim saat sonra tekrar. Memede 10-15 dk kalıyor.
Normal mi bu kadar sık olmasi
Sifir uyku ya
Doymuyor desem 30 ml mama yapiyorum 10-15 ml iciyo onun da bi kismini kusuyo
Oglumda sutum olmadi mama verdim gece boyu 2-3 kere uyaniyordum saatleri bile belliydi alarm kuruyordum o uyanmadan mamasini hazirlayim diye. Mamanin sindirimi zor tabi ki sut gibi olmaz ama bu kadar da olmamali sanki
Sizde durumlar nasil?? Sütüm yagsiz mi acaba belki tok tutmuyordur. Ayh bilemedim![]()
Evet vajinaya koyuluyor damardan verilene göre daha yavas ilerliyorAllah yardımcınız olsun![]()
Kolay doğumlarımız olsun inşallah senin ve hepimizin bizim için de dua etmeyi unutmayınpropess vajinal yolla verilen bir sancı falan mı
avantajı nedir
Avent güzel canım ben memnun kalmıştım ama saklama poşetini fazla alma şimdilik ihtiyacın olmazsa boşa gider@2kedi_1deli sagma makinesi hangisini kullaniyorsun canim? Ben avent aldim. Suan aklimda acaba sut saklama poseti mi alsam yoksa kaplar var ya plastik 4lu sut saklama kabi onlardan mi alsam diye dusunuyorum. Son eksigim onlar kaldi. Sut saklama poseti ise markasi ne olsun diye dusunuyorum. 50 li lansinoh 50 tl falan sanirim onu mu alsam