- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Kocaayak ne yapıyor keyfi iyi mibugün tartıldı 2375 gr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocaayak ne yapıyor keyfi iyi mibugün tartıldı 2375 gr![]()
Ya ben oglumda lansinoh almistim az az surdum ama icim el vermedi bebek emiyo sonucta diye. Her emzirmeden once yikamak da zor geldi. Zeytinyagi ve tabi zamanla dogru emzirme pozisyonunun olusmasi ile cozuldu. Bu sefer lansinoh da almamıştım onun yerine yine dr yazdigi bu krem elimin altinda olsun diye alcam bakalim. Az buyuseler de memeyi tam kavrasalarElifakca bana da oğlumda doktor garmastan pomad yazmıştı ama çok faydasını gördüğümü söyleyemem lansinohu da kendim almıştım önden onu da pek kullanmadım zeytinyağı sürerdim bende. Ramend diye bir krem varmış eczacı yakını önermiş arkadaşıma çok memnun kalmıştı.
Allah kolaylıklar versin size de. çok zormuş gercekten zombi gibi oldum iki günde. Sabah az sararma vardi yuzunde mama verdim biraz uykusu uzun surdu ben de uyumusum 2 saat kadar. Bu sefer de vicdan azabi duyuyorumSorma göğsüm yara içinde emzirmeye korkuyorum. Günlerdir uykusuzum. Sezeryanımın ağrıları daha geçmedi oturamıyorum kalkamıyorum. Birde tek bakıyorum sayılır bebeğe. Allah yardımcımız olsun ilk kızım hiç böyle değildi. Allaha şükürler olsun tabi ki. Sağlıkla aldık bebeklerimizi kucaklarımıza
Saklama poseti 50 li lansinoh alym mi 47 tlAvent güzel canım ben memnun kalmıştım ama saklama poşetini fazla alma şimdilik ihtiyacın olmazsa boşa gider
benımde aynı memede 5 7 dk arası duruyor 10 dk hiç görmedim emerken de hep dinlene dinlene 20 dk sonra tekrar aranıyorBenim bebek 20 dakkada bir tek mememi emip uyuyor. Yerinde koyuyorum 20 dakka maks yarim saat sonra tekrar. Memede 10-15 dk kalıyor.
Normal mi bu kadar sık olmasi
Sifir uyku ya
Doymuyor desem 30 ml mama yapiyorum 10-15 ml iciyo onun da bi kismini kusuyo
Oglumda sutum olmadi mama verdim gece boyu 2-3 kere uyaniyordum saatleri bile belliydi alarm kuruyordum o uyanmadan mamasini hazirlayim diye. Mamanin sindirimi zor tabi ki sut gibi olmaz ama bu kadar da olmamali sanki
Sizde durumlar nasil?? Sütüm yagsiz mi acaba belki tok tutmuyordur. Ayh bilemedim![]()
gazı var şuan fena sıkıştırıyor koca ayağıKocaayak ne yapıyor keyfi iyi mi
benımde aynı memede 5 7 dk arası duruyor 10 dk hiç görmedim emerken de hep dinlene dinlene 20 dk sonra tekrar aranıyorBenim bebek 20 dakkada bir tek mememi emip uyuyor. Yerinde koyuyorum 20 dakka maks yarim saat sonra tekrar. Memede 10-15 dk kalıyor.
Normal mi bu kadar sık olmasi
Sifir uyku ya
Doymuyor desem 30 ml mama yapiyorum 10-15 ml iciyo onun da bi kismini kusuyo
Oglumda sutum olmadi mama verdim gece boyu 2-3 kere uyaniyordum saatleri bile belliydi alarm kuruyordum o uyanmadan mamasini hazirlayim diye. Mamanin sindirimi zor tabi ki sut gibi olmaz ama bu kadar da olmamali sanki
Sizde durumlar nasil?? Sütüm yagsiz mi acaba belki tok tutmuyordur. Ayh bilemedim![]()
gazı var şuan fena sıkıştırıyor koca ayağıKocaayak ne yapıyor keyfi iyi mi
Maşallah kuzuya. Tosun olacak o da.bugün tartıldı 2375 gr![]()
Dogum yaptin mi canim. Benim normal ama bugün olur diye bekliyodum. Olmadi. Bu hafta hazirlikli ol. Aksam sabah olabilir dediseninde mi sezaryen canım.
Tuhaf bir gerginlik var heyecan yok gibi de var gibi sanki bebek doğuracak olan ben değilim
Yarın idrak ederim artık bebeği kucağıma verdiklerinde tuhaf bir ruh hali içindeyim.
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüsünİyi geceler kızlar bende doğum yaptımsezeryan doğumla
3.000 kilo 50 cm doğdu oğluşum sağlıklıyız çok şükür
Göğüs ucu yarası için lansinoh kullanmama rağmen feci yara oldu ne yapmam gerek bana yardımcı olurmusunuz
Allah yardimcin olsun canim. Insallah cok cok hizli acilman ve cok kolay dogumun olur. Bekliyorum sabirsizlikla . Ben heyecanlandimYatis yapildi propess koyuldu parmak ucu acikligim varmis biraz tirsmaya basladim :)
Ben lansinoh kullandım başkası nasıldır bilmiyorum canımSaklama poseti 50 li lansinoh alym mi 47 tl
Bir bu kaldi eksigim aliyim canm. Havlu da carters layette gecen gun trendyolda 170ti simdi 120 ye dusmus yorumlar cok iyiydi onu aldim insallah guzel gelirBen lansinoh kullandım başkası nasıldır bilmiyorum canım
Sağlıkla kavuşun inşallahSezeryana alacaklar ilerleme olmadı dayanamadım gribim nefeste alamıyorum
Bende seni dusunuyordum canim, hadi gozun aydin , gecmis olsun. Rabbim anali babali buyutsun5te dogdu bebegim ikimizde iyiyiz alismaya calisiyoruz uslu bir bebek :) 3040 49 cm dogdu
Haydi gözün aydın bitti gitti artık annesin5te dogdu bebegim ikimizde iyiyiz alismaya calisiyoruz uslu bir bebek :) 3040 49 cm dogdu