2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çarşamba olcm muayene ben de acımayacağına modlayaym kendimi ☺, heyecanla bekliyorum, bi de son zamanlar çok zormuş , sürekli bebişin hareketlerini takip etmek yoruyo 😁 şöyle güle güle sağlıkla doğursaydık 😊
Acımıcak bence doktor faktörü de var mıdır bilmiyorum ama gram acımadı benim o an baska seye odaklan sadece ☺️ Sorma ya 40+1 olduk ben ağlıcam sinirden artık o kadar zorlanıyorum ki sürekli zaman geçtikçe panik halindeyim ağrılarla yaşamayı öğrendim sancım var düzenli değil ne nişan ne bişey geldi iyi olsun önemli değil diyorum ama 40ı da geçtik iyice kötü bi psikolojiye girdim su an oturup ağlamak üzereyim yarın gidicem suni hemen dener mi bilmiyorum o da işe yaramazsa bosuna mı acı çekerm. En başından beri normal doğuma yönelik hersey yolundaydı cok hazırlamıştım hayırlısı herseyin ama üzülüyorum.

Gelir inşallah hiç bunları düşünüp şimdiden kaygılanmayın. Doğal bir süreç ve beslenme ve dinlenmeyle bol bol olur inşallah sütünüz. Yetersiz hissettiğiniz zaman da mama ile takviye edersiniz rahat olmak çok önemli. Humana nın çayın günde 2-3 bardak içerim ben emzirme döneminde gerçekten çok faydasını gördüm. 3.de de nasipse stok yapacağım indirim olursa diye bekliyorum 😁
Bende hic fayda etmemisti o cay. Neler neler denemiştim ama cok uzuntuler yasadim kizimda 3 ay emdi mamayla birlikte. Sonra tamamen mamaya dönmüştük. Tesekkur ederim

arkadaşlar yokmudur bu meme yarasının çaresi:KK43: hrryeri kanıyor sütüm var ama acıdan ve kanamadan emziremiyorum mecburen mama aldım 2 gündür çocuk doymuyo çünkü ilkinde hiç yara olmamıstı lansınoh madecassol ayva çekirdeği kendı sütüm hepsini sürdüm olmuyo
Ayva çekirdeği, zeytinyağı, lansinoh filan fayda etmedi bende de. Göğüs kalkanı aldık ebebekten. Anne sütünü göğüs ucuna sürdükten sonra, göğüs kalkanının sadece hava alan kısmı ile göğüsü kapattım. 1-2 günde toparladı. Tamamen düzeldi diyemem ama eskisi gibi değil.

Acımıcak bence doktor faktörü de var mıdır bilmiyorum ama gram acımadı benim o an baska seye odaklan sadece ☺️ Sorma ya 40+1 olduk ben ağlıcam sinirden artık o kadar zorlanıyorum ki sürekli zaman geçtikçe panik halindeyim ağrılarla yaşamayı öğrendim sancım var düzenli değil ne nişan ne bişey geldi iyi olsun önemli değil diyorum ama 40ı da geçtik iyice kötü bi psikolojiye girdim su an oturup ağlamak üzereyim yarın gidicem suni hemen dener mi bilmiyorum o da işe yaramazsa bosuna mı acı çekerm. En başından beri normal doğuma yönelik hersey yolundaydı cok hazırlamıştım hayırlısı herseyin ama üzülüyorum.
Hayırlısını istemek en doğrusu ben normal doğumu çok istedim Allah bana kısmet etti ilkinde 42+0 da doğum yaptım kendini üzme

Baristilar hatta bugun sagdim aramiz iyi yani. :) ya cocugumun yuzu fısır fısır oldu. Doktoruma yolladim fotosunu kaka takibi yapicaz. Deterjan granul kullanip cift durulama yap dedi. Mustelanin bi kremini soyledi. Bide iste yunlu giydirme dedi

3 gun kaka fotografi cekip yolliycam ya 😂😋
Bugün benimki de barıştı gibi 😂 Yüzü fısır fısır oldu derken ne oldu tam olarak alerji gibi mi ?

Emzirirken ki sancılar ne zaman geçecek. Göğüs uçlarım da acıyor ikisi de birleşince bebeğimi doyurmak çok zorlaşıyor sütüm de gelmedi
10-15 günü buluyor biraz sabır etmek gerekiyor kendi sütünü sür ucuna ,Ben emzirirken sancılanmadım ama sadece göğüs için çok yara olmuştu.

Canım doyduğunu nasıl anlıyosunuz. Benimki sürekli emiyor ama tedirginim doyuyor mu diye.
Valla ben de daha tam anlamıyorum çiş kaka yapıyor doyuyor herhalde diyorum sonra acaba yeterli mi doyuyor diyorum bilemiyorum 🤷‍♀️ ilk kilo takibinde iyi çıktı ama bir dahaki kontrol bu ayın 24ünde o zaman tam anlayacağım galiba.Yoksa tam doydu mu doymadı mı diye tedirgin olacağım sanırım ben de 😔

Valla ben de daha tam anlamıyorum çiş kaka yapıyor doyuyor herhalde diyorum sonra acaba yeterli mi doyuyor diyorum bilemiyorum 🤷‍♀️ ilk kilo takibinde iyi çıktı ama bir dahaki kontrol bu ayın 24ünde o zaman tam anlayacağım galiba.Yoksa tam doydu mu doymadı mı diye tedirgin olacağım sanırım ben de 😔
herkeste aynı dert bu ara gündüz sadece emzireyim diyorum yarım saat kırk dakıkada bir memedeyiz e hal böyle olunca ben cok yoruluyorum iş göremiyorum çocuk uyumuyor sık acıkıyor çünkü uzun uzun emmiyor 😅 geceleri biberon verıyorum sütümü sağıp onda da kaç ml içmeli endişem var şimdi benimki 38+0 da doğmuş olsaydı şuan 1.5 haftalık olacaktı ama şimdi 2 aylık normal 2 aylık bır bebe kaç ml içer benımkı bazen 50 60 bazen 30 içiyor en baba 70 ama sonra çıkarıyor zorlada vermıyorm baya baya istekli içiyor ama bunyesini zorlamakta istemiyorum sonucta prematüre bebek ve daha 2.5 kilo bilmiyorm yaa istediği kadar verıyorum da bır sıkıntı cıkmasa bari

Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
���������
IsimYaşŞehirSon adet tarihiKaçıncı çocukCinsiyetBebek ismi
@hazal159530Hatay2 Nisan2Kız
@EsraCihan26İstanbul2 Nisan1Kız
@Eyluldeniz8533Kocaeli30 Mart2Erkek
@Hakbas202032İstanbul16 Nisan3Erkek
@Dersaadet1824Kirklareli16 Mart1Kız
@Elifakca3019 Nisan2
@denzk933Yalova9 Nisan2Erkek
@Chek30İstanbul21 Nisan2
@balarisi_28Van14 Nisan1ErkekErdem
@Gulu kokla26İstanbul10 Nisan1Erkek
@pinarzeynep8830İstanbul2Erkek
@cokiyiyaa28Konya17 Nisan2Kız
@newmum3430İstanbul27 Nisan2Erkek
@Buhra3030Urfa18 Nisan3Kız
@mavisannesi32Eskişehir5 Nisan2
@cemre_naz30Hatay8 Nisan2Erkek
@Otimoti35İstanbul28 Mart3Erkek
@arvenlena33İstanbul1Erkek
@ladytombulyanak22İstanbul8 Nisan1
@Kaizen S3221 Nisan3
@purpleturtlee3313 Nisan1
@sweetday31İstanbul2
@KIRMIZI pabuc30İzmir3
@TANSELL1233Bursa19 Nisan2
@Cakiltasi5234Karaman26 Nisan2Erkek
@Bmnxx26Kocaeli1Erkek
@kimsebilmesindiye35İstanbul21 Nisan2
@refikaaydin352 Nisan2Kız
@Zeynep hatice33Adıyaman20 Nisan1
@Mavi fondoten26K.maraş29 Mart1Erkek
@difabu33Ankara7 Nisan2
@seneeeeem36İzmir4 Nisan1Erkek
@Dilas82922612 Nisan3Kız
@Gold rose24 Mart1Erkek
@Milssenn2813 Nisan1
@Melekbebekannesi2826 Nisan1
@Banu bora4025 Nisan1
@Maria2628İstanbul27 Nisan2Kız
@yasemininmasali39Istanbul4 Nisan2
@Buzzmelegi271 Nisan1
@HelloWorld202029İstanbil1
@cakcak8831Antalya2Erkek
@Aselceren26İstanbul1Erkek
@1212567839Ankara18 Nisan2
@voodooml36Sakarya26 Mart2
@beybisi3530İzmir1Erkek
@btlkyn31Kocaeli3 Nisan1Erkek
@Mavi Boncuklar33Kocaeli11 Nisan2Erkek
@Cennethurmam29İzmir11 Nisan3Erkek
@Designer725Bursa30 Mart1Kız
@Edirne2537Hatay8 Nisan3Kız
@pelindagdibi30Ankara1 Nisan1ErkekPars
@mimipelo31Kırklareli16 Nisan2
@My everything27İstanbul20 Nisan1
Y YsfKvsr K.Maraş7 Nisan2
@asyaa201224Ankara20 Nisan2Erkek
@Rengarenkkadin29İstanbul2
@Duyguannee27Bursa25 Nisan1
@mrspotter27İstanbul22 Nisan1
@Seda9873215 Nisan2
@demetc37İstanbul17 Nisan
@dmlfrk31Amasya11 Nisan2
@calimero1733Ankara21 Nisan2
@Nrglctn27Antalya20 Nisan2
_Ravzaa_ _Ravzaa_ 25Almanya3
@Maya_0633İzmir1 Nisan2
@edss27İstanbul4 Nisan2Erkek
@Asyam4230Konya12 Nisan2
@Rebelbm199127İzmir21 Nisan1
@2kedi_1deliİstanbul28 Mart1Kız
@Nazlizmir2813 Nisan1Kız
@Oykumnam27Ankara15 Nisan2Erkek

Evet dipdibeyiz Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah tek ben değilim demek ki uyumayan günü belli olmayınca stres oluyor. Benim doktorum çatı muayenesi yapmiyor. Sonuna kadar normal doğum için bekliyor. Çatı muayenesi olmadım ama sonuçta oradan bebek çıkacak şekilde yaradilmisiz acımaz inşallah tedirgin olma bakalım ne zaman doğuracağını😊
ben de 38+ 3 üm, senle dipdibeymişiz 😁 ben de sabaha kadar uyuyamıyorum hep dön dolaş yatağın içinde , kafayı üşüttüm öylemi olck böyle mi olck atıp tutuyom, benim bıcır kanala inmemişti geçen hafta, bakalım bu çrş günü kontrol var ne Dicek, çatı muayenesi oldun mu?

Son düzenleme:
Alin bakalim suprizli foto. IMG_20200113_143206_254.webp

bugun 40+1 olduk kontrolum vardi ne sanci var ne de asagi inmis. alttan da bakmadi o yuzden. persembe tekrar çağırdı yine ayniysa pazrtesi suni sanci veririm olmazsa sezeryana alirim dedi . persembeye kadar napmam lazim bisey diyin bana nolur. sanci gelmesi icin 😔😔

Arkadaslar tek tek yazamadim kusura bakmayin , ama tek tek okudum ve yapmaya calisiyorum. Dusa girdim su doldurdum masaj yaptim yumusacik oldu goguslerim sagdim ama yine süt gelmedi heralde pompada sorun var. Elektrikli alicam , sicak su da tutmaya calisiyorum. Dun aksam cok rahatsiz etti beni , insallah hepimizin bol bol sütleri olur 🤗

Ya arkadaslar goguslerimden birine emzirirken bi sure sonra sanki camlar batiyor kasiniyor biseyler oluyor. Ne olaki anlamadim

Maşallah 🧿
Bizimde iki kedimiz var 🙈🙈 inş bizimkiler de bebeği sever 🙏🏻
eve ilk geldiği zaman bebeği nasıl karşılayacaklar çok merak ediyorum. Bir de kedilerimizde birisi 9.3 kg 😰😰 bebeğin üstüne yatsa yavrum ezilir diye korkuyorum.Maşallah ama kediniz de pek bi güzel 🥰🥰

Kizlar hangi markanin korsesini aldiniz ben yamunanin ekstra sıkılastirici tayt korsesini dusundum bacaklara da etkili diye ama emin olamadim

bebegimin gozunun aki sarimtrak bi hal aldi. ama yüzünde bisey yok. emmesinde de bi problem yok, sarilik belirtisi mi ki acaba? cuma gunu doktordaydik bisey demedi. bi de ne zaman gecer bunun riski

bugun 40+1 olduk kontrolum vardi ne sanci var ne de asagi inmis. alttan da bakmadi o yuzden. persembe tekrar çağırdı yine ayniysa pazrtesi suni sanci veririm olmazsa sezeryana alirim dedi . persembeye kadar napmam lazim bisey diyin bana nolur. sanci gelmesi icin 😔😔
Kilosu nasıl olmuş peki ben de de hala kıpırdanma yok 😢😢 yarın gidicem ben de. Yürüyorum deli gibi kaç gündür dışardayım ama yok. Bugun kayınvalidemgil tutturdu manda yogurdu yiyince dogurmus görümcesi onu arattırdılar ne alakaysa bulamadık da😂 hurma falan oksitosin salgılatıyo hadi bi açıklaması var da 😂 o da işe yaramadı o ayrı. Ben ağlıcam artık stresten

Back
X