2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Acımıcak bence doktor faktörü de var mıdır bilmiyorum ama gram acımadı benim o an baska seye odaklan sadece ☺ Sorma ya 40+1 olduk ben ağlıcam sinirden artık o kadar zorlanıyorum ki sürekli zaman geçtikçe panik halindeyim ağrılarla yaşamayı öğrendim sancım var düzenli değil ne nişan ne bişey geldi iyi olsun önemli değil diyorum ama 40ı da geçtik iyice kötü bi psikolojiye girdim su an oturup ağlamak üzereyim yarın gidicem suni hemen dener mi bilmiyorum o da işe yaramazsa bosuna mı acı çekerm. En başından beri normal doğuma yönelik hersey yolundaydı cok hazırlamıştım hayırlısı herseyin ama üzülüyorum.
ya çok dikkat etmemiz lazım ilk gebelik daha da pank olyrz inş hakkımızda hayırlısı olsun elimizden geleni yapçz senin çatı muayenen ne zaman oldu. Benim dr a kalsa daha geçen hafta ypçktı ben istemedm bakalım bu çrşmba işin yüzü belli olck gibi . Sen panik yapma günün gelmiş hayırlısıyla alırsın inşaAllah kucağına . Benim haftasonu sınavlarım var o. Yüzden de erken doğurmak istemiyorum

sabah doktordaydım çatı muayenesi oldum canım saniyelik bir olay hiçte acımıyor ama açıklık sıfır bende 🙄 suyumuz da gitgide azalıyor çarşamba tekrar gideceğim hakkımda hayırlısını istiyorum Allahtan. Hareketleri konusundaok dikkatli olmamı söyledi doktor zaten paranoyak halde hareket takibinde idik şimdi daha da kötü bir hal alacak.
ben de çok hareket takip etmeye çalşyrm bebeğin huyları değişti pek kıpırdamaz oldu panik yapıyorum sürekli maalesef bebek hareketi azalırsa gel dedi . Son zamanlar iki katı stresliymiş geceleri paranoyaklıktan uyuyamıypz 😁

Bebeğin kanala inmesi için hiçbir şey işe yaramıyor bence ineceği varsa iniyor ben çok hareketli değilim ekstra bişey de yemedim sadece ayaklarımı aşağı uzatıp çok oturdum belfitigi var ağrım oluyor o zamanda emekliyordum birde bacaklarimi açıp oturuyordum 37. Haftada kanala indi bebek pek işe yarar mı bilmiyorum yazayım dedim. Bebek hıçkırık tutunca ne hissediliyor merak ettim?? Göğüs sertliği ve sütun gelmemesi için lahana çok iyiymiş yaprakları yıkayıp buzluğa atıyorlar sonra göğüse koyuyorlar internette tarifi var ablamin ikizleri var o söylemişti inşallah geçer göğüs sancılarınız bebisler doyar😊

Lahana yapraklarını soğuk suyla yıkayıp sap kısımlarını kesin. İkiye böldüğünüz yaprakları sütyeninizin içine destek yaparak göğüslerinizi kavrayacak şekilde yerleştirin. Yaprakların ısındığını hissettiğinizde yani ortalama 20 dakika beklettikten sonra yaprakları çıkartın. Kısa süre içinde ağrılarınızın azaldığını ve rahatladığınızı fark edeceksiniz.( Buzlukta soğutunca daha iyi oluyormuş)

Kilosu nasıl olmuş peki ben de de hala kıpırdanma yok 😢😢 yarın gidicem ben de. Yürüyorum deli gibi kaç gündür dışardayım ama yok. Bugun kayınvalidemgil tutturdu manda yogurdu yiyince dogurmus görümcesi onu arattırdılar ne alakaysa bulamadık da😂 hurma falan oksitosin salgılatıyo hadi bi açıklaması var da 😂 o da işe yaramadı o ayrı. Ben ağlıcam artık stresten
kilosunu hic sormadim ki . carsamba gunu 3500 demişti. haftaya kadar 4 e yaklasirsa zor dogururum :) aa bende duydum bugun manda yoğurdunu ama nerden bulacaz ki.. bugun yurudum baya ama belim felaket agridi . dr um en fazla bir hafta daha beklerim dedi

ya çok dikkat etmemiz lazım ilk gebelik daha da pank olyrz inş hakkımızda hayırlısı olsun elimizden geleni yapçz senin çatı muayenen ne zaman oldu. Benim dr a kalsa daha geçen hafta ypçktı ben istemedm bakalım bu çrşmba işin yüzü belli olck gibi . Sen panik yapma günün gelmiş hayırlısıyla alırsın inşaAllah kucağına . Benim haftasonu sınavlarım var o. Yüzden de erken doğurmak istemiyorum
38de yapmıştı benimkini ben cok tedrgindim istersen haftaya kalsın dedi annem de biliyodu korktugumu yapın da kurtulsun dedi 😂 iyi ki yapmış boşuna stres yapmışım. Jel sürüyo zaten ben anlamadan bitti muayne minik bi baskı sadece. Erken gelmez inşallah senin de korkma zamanında cok bekletmeden gelsin ama zor son zamanlar telaşlanıyo insan iyi mi dye hep ☺️

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Banada suniyle ilaçla doğumu başlatıcak perşembe günü açıklığım benimde 1 parmak ne kadar sürdü acaba kaç dikişin var oturup kalkabiliyomusun ben yapamıcağıma inanıyorum denesem mi diye kararsızım hiç acı çekmeden sezeryan mı istesem bi denesem mi bilemedim
Sizin kararınız ama Bence deneyin. Ben çocuğumun normal doğma hakkını elinden almak istememiştim. Çünkü gerçekten bunu tercih meselesi yapmak bana bencillik gibi geliyor. Sonuçta siz kendinizi bilirsiniz tanırsınız ama gücünüzü bilin ve vazgeçmeyin.

kilosunu hic sormadim ki . carsamba gunu 3500 demişti. haftaya kadar 4 e yaklasirsa zor dogururum :) aa bende duydum bugun manda yoğurdunu ama nerden bulacaz ki.. bugun yurudum baya ama belim felaket agridi . dr um en fazla bir hafta daha beklerim dedi
Bende geçen hafta 3300dü ama son haftalarda 300er alıyo haftada korkuyorum 😂 4e yaklaşırsa yapamam o kadar cengaver değiliz 🙊 bulamadım valla ben de inanmadım da ama zaten. Ben de dayanamadım aradım az önce erken gel yarın bakalım durumuna dedi ben ısrarcıyım diye suni denicek galiba eşimin izninden dolayı ama hata mı ediyorum bilmiyorum zamanı gelmediyse 😢😢 cumaya kadar normal süreci sonuclandırırız dedi ama bakalım nolucak dua ediyorum kendi gelsin bu gece diye

Maşallah 🧿
Bizimde iki kedimiz var 🙈🙈 inş bizimkiler de bebeği sever 🙏🏻
eve ilk geldiği zaman bebeği nasıl karşılayacaklar çok merak ediyorum. Bir de kedilerimizde birisi 9.3 kg 😰😰 bebeğin üstüne yatsa yavrum ezilir diye korkuyorum.Maşallah ama kediniz de pek bi güzel 🥰🥰

Benin fotodaki de 8 kilo. Bebegin yanina biz olmadan yaklastirmiyoruz ayni oda da yalnz kalmiyolar. Bide artik yatak odamiza almiyoruz bebek orda bizimle diye. Ilk basta koklatttik falan simdi baya ilgisizler zaten. Ben bundan korkuyodum ama bu cok dikkatli digeri deli dana gibi gecen yatagina atladi bebegin bebek icindeyken

Back
X