- 10 Nisan 2015
- 349
- 465
- 303
Sagolun aminnMaşallah Allah bağışlasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolun aminnMaşallah Allah bağışlasın![]()
Aminn tesekkur ederimMaşallah gözünüz aydın . Darısı bize olsun . Nasıl geçti dogum
ne durumdasin canim sancin var mi ?Ay hadi inşallah sağ salim kavuşsaydık simdi napsam arttırmak icinacıklığı bilemedim. Aslında çatı muaynesi yapmak icin yapmadı yapmışto benim zaten uyarmak icin yapıcam dedifarklıydı çatıdan. Açıklık olunca yukarda olsa da suyu patlatabiliyoruz yerleşiyo dedi kanala İnşallah sıklaşır sancılar da sağ salim alırız kucagımıza ya
Kim olduğunu şuan bilemiyorum ama biri anneye de bebeğe de haksızlık bence demişti.Hatta bencillik gibi bir cümle kurmuştu.Bunun üzerine başkası da evet bende istemiyorum insanlar yargılıyor gibi bişey yazmıştı bende ona cevaben takılma neden bencillik olsun bu içerikte cevap vermiştim yani bu cümleleri okudum hatırlıyorum cevap verdiğim için arkadaşta okumuş olabilir diye düşünüyorumYa burada sezaryen ve normal Doğum kavgasına neden girildi anlamıyorum, her doğum özeldir, gerekli olan neyse doktorlar onu yapıyor, burda kimse sezaryen aşıklısı değil, çoğu insan mecbur kaldığı için sezaryen oluyor, kimisinin çatısı dar , kimi insanda açılma olmuyor, kiminin kordonu dolanıyor, kimi asla normal Doğum yapamaz diyor dr u, veya plasenta yaşlanmasından veya suyu gelmesinden , mekonyum aspirasyonu tehlikesi vs bebek içeride risk altında olduğu zaman acilen alınması gerekebiliyor sz ile , belki bebiş derhal alınmasa içeride başına iş gelebiliyor. Hepsinin tıbbi geçerli sebepleri var. kiminin de benim öğrt Arkadaşım gibi normal Doğumu sırf zevkten istemez
, sezaryen yaptı sonra da pişmanım dedi
o da onun seçimiydi
, burada insanları yargılamak da hoş değil lakin Uzun süredir bu sayfayı takip ediyorum sezaryen olanlara haksızlık eden birini de görmedim daha
, bu serzenişte bulunan anne adayı veya anne Arkadaşım, siz kimin ne lafına alındınız ?
burda Kimse keyfinden sezaryen olmuyor hem olsa nolur kendi tercihi . Böyle sezaryeni savunmayan ve de normal doğumu isteyen insanlara posta koymak da nahoş, ben burda hiç sezaryen olanlara çirkin bir söz eden birilerine rastlamadım, sadece normal Doğumu daha çok tavsiye eden arkadaşlar henüz doğurmayan ve korkanları, motive etmek amaçlı , övmüşlerdir veya faydalarını yazmışlardır bunda kötü birşey görmüyorum. Sıkı takipçiyim burda son zamanlarım olduğu için belki ve okuduklarıma bakarak söylüyorum, sizin anladığınız gibi sezaryen olanları yerden yere vurmuş hiç kimse yok burada, iyi niyetlerinden normalden korkmayın diyorlar ☺ Veya önceden sz olmuş olanlar acı çektikleri için uyarıyorlardır.
![]()
Sezeryan olmayı bencillik olarak gören biri vardı bu cümleyi kuran bebeğe haksızlık olduğunu iddia edenKim olduğunu şuan bilemiyorum ama biri anneye de bebeğe de haksızlık bence demişti.Hatta bencillik gibi bir cümle kurmuştu.Bunun üzerine başkası da evet bende istemiyorum insanlar yargılıyor gibi bişey yazmıştı bende ona cevaben takılma neden bencillik olsun bu içerikte cevap vermiştim yani bu cümleleri okudum hatırlıyorum cevap verdiğim için arkadaşta okumuş olabilir diye düşünüyorum![]()
insallah hemen anne sutune donus yaparsin canim.Merhaba bayadir yazamiyordum. Sarilik vardi kizimda 15e çıkmışti dusurmeye calisiyorum. Bu arada mecbur oldugumu dusunup mama basladim. Emmeler azaldi dolayli olarak sut azaldi. Baktim isler sarpa sariyor, bir emzirme danismanindan online destek almaya basladim.
Mama zehir degil ama bir nevi ilac. Ve bir ilacin gerekli olup olmadigina ya da gerekli ise ne dozda kullanilmasi gerektigina bir uzmanin karar vermesi gerekiyor. Psikolojik destek de cok onemli. Ozellikle hem çevrede hem internette bu kadar bilgi kirliligi varken ve bu durum lohusa psikolojisi ile birlesmisken... henuz birkac gun oldu ama verimli oldugunu/olacagini dusunuyorum. İmkani olan ve ihtiyac duyan annelerim mutlaka bir danismandan destek alsin. Bebisler anne sutu alsin. Benim oglum alamadi hala icimde yara..![]()
Aminninsallah hemen anne sutune donus yaparsin canim.
Biri beni takaydı yahuKızlar memenin boşalıp boşalmadığını nasıl anlarım sıkınca ikisindende hep aynı geliyor siz emzirdikten sonra sütünüz akmaya devam ediyor mu
Evet çok doğru ben de bencilik haksızlık olduğunu düşünen birinin yorumunu okudum burada ama isim olarak hatırlayamıyorum ona istinaden yazdım ve sizin cevabınızı okudum hatta çok beğenmiştim. Dediğiniz gibi burada böyle bir yorum yapıldı.Kim olduğunu şuan bilemiyorum ama biri anneye de bebeğe de haksızlık bence demişti.Hatta bencillik gibi bir cümle kurmuştu.Bunun üzerine başkası da evet bende istemiyorum insanlar yargılıyor gibi bişey yazmıştı bende ona cevaben takılma neden bencillik olsun bu içerikte cevap vermiştim yani bu cümleleri okudum hatırlıyorum cevap verdiğim için arkadaşta okumuş olabilir diye düşünüyorum![]()
takmamak degilde ben cok emin olamadigim icin yszamadim. gogusun eline sert gelmiyorsa bide sikincahuc cikmiyorsa sut yok demktir galiba.Biri beni takaydı yahu![]()
tamamen bitmez herhalde sertken yumuşayacak kadar emmesi boşaldığı anlamına gelir ama pompaylada çeksen sonrasında yine süt geliyorBiri beni takaydı yahu![]()
Canım kimyon tohumu çayını denesene bi.Bu gazı napıyoruz ya. 3 fincan rezene içildi. Nurse Harvey’s gaz damlası bugün 2 kere verildi. Masaj yapıldı. Bu saat oldu hala ayaktayız. Var mı bir mucize çözümü olan
Bir gün onu da içtim ama mucize yaratmadı. Düzenli kullanımda etkisi oluyorsa burnumu tıkamak suretiyle içebilirimCanım kimyon tohumu çayını denesene bi.
Emzirme danışmanını ilk defa duydum, inş işe yarar. Faydalı bir şeye benziyor. Kuzum daha çok küçük annesi, mama varken emmeyi tercih etmemesi normal, emmek yorucu bir iş. Bi de sarılığı varmış. Biraz güçlensin emer inş. Yeter ki sütün kesilmesin. İnş bol bol sütün olur da Minnak doyana kadar emer. Sarılığı nasıl oldu ? Düştü mü?Merhaba bayadir yazamiyordum. Sarilik vardi kizimda 15e çıkmışti dusurmeye calisiyorum. Bu arada mecbur oldugumu dusunup mama basladim. Emmeler azaldi dolayli olarak sut azaldi. Baktim isler sarpa sariyor, bir emzirme danismanindan online destek almaya basladim.
Mama zehir degil ama bir nevi ilac. Ve bir ilacin gerekli olup olmadigina ya da gerekli ise ne dozda kullanilmasi gerektigina bir uzmanin karar vermesi gerekiyor. Psikolojik destek de cok onemli. Ozellikle hem çevrede hem internette bu kadar bilgi kirliligi varken ve bu durum lohusa psikolojisi ile birlesmisken... henuz birkac gun oldu ama verimli oldugunu/olacagini dusunuyorum. İmkani olan ve ihtiyac duyan annelerim mutlaka bir danismandan destek alsin. Bebisler anne sutu alsin. Benim oglum alamadi hala icimde yara..![]()
Banyo yaptır. Biz de çok çekiyoruz gazdan. Kiraz çekirdekli yastığı fırında ısıtıp yatağına koyuyorum karnına doğru, kemeri ve patiği de varmış. Biraz iyi geliyor. Ama bunu biraz rahatladıktan sonra yapabiliyorum. sürekli karnına masaj yapıyorum. Kimyon çayı içirdim bugün 4 çay kaşığı, 3 saat rahat etti çocuk, o sıra bayağı gaz çıkardı. Sonra yeniden başladı tabi. Akşama çaresiz kalıp banyo yaptırdım, suyu normalden biraz daha sıcak yaptım, yakmayacak şekilde tabiki. Şimdiye kadar en çok işe yarayan banyo yaptırmak oldu. Sab simlex damla veriyorum, 10 Damla, çay kaşığıyla. 2-3 saat işe yarıyor ama her zaman değil. En iyisi banyo yaptırmak. Su rahatlatıyor.Bu gazı napıyoruz ya. 3 fincan rezene içildi. Nurse Harvey’s gaz damlası bugün 2 kere verildi. Masaj yapıldı. Bu saat oldu hala ayaktayız. Var mı bir mucize çözümü olan
günaydınSlm bende bu gün Sezaryen olucam uyku tutmuyor heycan korku bi arada duanızı eksik etmeyin![]()