2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aslında kusmayı çokta etkilemiyor eğimli olması çünkü düz yerde yatınca gece kustuğunu hiç görmedim çok şükür gazı çıktığı gibi yatağına koyuyorm gündüz daha cok dik duruyor eğimli pusette yatıyor falan uyanıkken o zaman kusuyor o yuzden ihtiyaç duymadım yükseltmeye belkide bizim ki kucakta iki büklüm kalıyor cok mu hareket ettiriyoruz gunduz midesi bulanıp kusuyor da olabılır

düzde cok rahat ediyorlar bir kaç akşam denebakalm😊
Bu gece deniycem besigin icini doldurdum burun buruna yatioz gormycm die 🤣 bazem egimli diye rahat edemez diom ama iste analik delilik 😊

ben nasipse kışa kalmadan hatta yazın düşünüyorm keşke 6 ayı geçirmesem daha iyi şu doktor kontrol işleri bitse prematüre olduğu için sürekli birşeylere bakıyorlar sağlık sıkıntısı yoksa etkileyecek yaptıracağm ne kadar erken o kadar iyi diye düşünenlerdenim
Evet yaraları çok hızlı iyileşiyor bu dönemde. O anı hatırlamıyorlar bile .5 gün sonrasına randevu aldık biz de ama çok tedirginim tabii

Canım uyurken kusma genelde olmaz ama mideye baskı olduğu için uyanınca kusar. Reflu yatağında yatirmanin sebebi mideye rahaysixlik vermemek ve yemek borusu olayı. Tabi illa reflu yatağında yatacak değil kafası eğimle bisey olması yeterli.
yok gece boyu uyansada uyanıncada olmuyor gündüz de beşiğinde yatırdığım oluyor kusmuyor c yastık var onada koysam kusabılıyor😀 yeterince dik tutup yatırıldığında demekki farketmiyor

Evet yaraları çok hızlı iyileşiyor bu dönemde. O anı hatırlamıyorlar bile .5 gün sonrasına randevu aldık biz de ama çok tedirginim tabii
tedirdin olma ablam birini 3 aylıkken diğerini 6 7 aylıkken mi ne sünnet ettirdi çok şükür bir sıkıntı olmadı 3 ayllıkken olan daha daha kolay iyileşti hayırlısıyla atlatırsınız🙏😊

Aynısını bana da yaptılar 4 gün gelmedi süt görümcem de 2 ay önce dogum yaptı ay ben evdeki çiçeklere döküyorum öylecok diyodu ben strese daha cok giriyordum mama verince anne olmıcam sanıyordum kaynanam süt gelsin diye memelerimi saatlerce sıktı morarttı ne zaman ki onlarla tartıstım uzak durdular cok şükür süt geldi seni negatif edenlerden uzak dur 2aydır görüşmüyorum 1aydır mamayı kestim öyle süt yapan yiyecekler e de güvenmiyorum mutluluk yeterlilik hissi en önemlisi bnm kocamı da kaynana inek sütüyle büyütmüş 185 100 kilo adam gelişim de süt e değil genetiğe baglı kaynana da 150 var yok 🤣Bi o kdr da yerin dibinde var ama.
Bugün kontrole gittik 1 ay doldu.aşı da olduk. 5 cm uzamış boyu üst sınırda dedi iyi dedi ama sadece 500 gr almış bebeğim, kilo takibi yapmak için 15 gün sonra çağırdı. nolck şimdi bilmem, sizlerin bebişi ilk ay kaç kilo aldı , nasıl bir yöntem izlemeliyim şaşırdım artık

Kizlar anti kolik biberonlardan kullanan var mi?
Avent ariyorum ama 1ay +var onu mu alicam zaten bi kac sitede anca var. E bebekte falan yok bile.

Mama olayi cok gaz yapmaya basladi once bi biberonu degistiricem sonra olmazsa mamayi degistiricem.

Kizlar anti kolik biberonlardan kullanan var mi?
Avent ariyorum ama 1ay +var onu mu alicam zaten bi kac sitede anca var. E bebekte falan yok bile.

Mama olayi cok gaz yapmaya basladi once bi biberonu degistiricem sonra olmazsa mamayi degistiricem.
Chicco kullanıyoruz biz. Anne göğüs uçlu gaz olayı da olmadı. İlk kızımda avent almıştım. Bunda chicco deneyeyim dedim. Ama sanki aventten daha iyi geldi

Chicco kullanıyoruz biz. Anne göğüs uçlu gaz olayı da olmadı. İlk kızımda avent almıştım. Bunda chicco deneyeyim dedim. Ama sanki aventten daha iyi geldi

Avent natural kullaniyorum ama onlar anti valf icin uygun degilmis. Diger modelinden almak lazimmis..
Chicconun hangi modeli? Ona da bakiyim bi

Avent natural kullaniyorum ama onlar anti valf icin uygun degilmis. Diger modelinden almak lazimmis..
Chicconun hangi modeli? Ona da bakiyim bi
Bunu kullanıyoruz canım

Eklentiler

• 8C730F2A-5DEF-4BDB-B369-8C5D2B6EE69A.webp
    8C730F2A-5DEF-4BDB-B369-8C5D2B6EE69A.webp
    26 KB · Görüntüleme: 20
Benimki de 4 yasinda ve aynen eli surekli kafasinda. Hem cok seviyo hem zarar vermeye meyilli. Surekli kavga ediyoruz bağırıyorum. Daha da bileniyo bebege. Icim sıkılıyo oglum yanima geldikçe cok boguyo beni. Surekli oyun istiyo eski düzenini istiyo. O da olmuyor haliyle.
Kardesi hastanede yatıyor 4. gun bugun. Dun aksam eve gittim annem kaldi bebegin yaninda 1 2 saat. O kadar mutluydu ki bebek yok diye. Hic sormuyor bile.
Ona da kolay degil butun duzeni degisti. Annesinj caldi bebek. Bebekten once tek isim oglumdu nerdeyse.
Cok üzülüyorum aslinda ona da

Geçmiş olsun bebiş hemencecik toparlar inşallah 😔

Bizimde bu akşam bebek çok ağladı eşim kızımı oynatıyordu, ben susturamayınca uzun süre babası bebeğe bakayım annen senle oynasın dedi izin vermedi bebişimde 1 saate yakın ağladı hiç oralı olmadı hayret ettim😬

N narantikibi bende senin dediğin gibi gözlemliyorum kusacağj yoksa kusmuuor bazen aşırı kusuyor gündüzleri kusma olayı daha çok gece azalıyor baya, acaba gündüz üşütüyor muyum diye düşünüyorum ya da sürekli kucakta olduğundan iki büklüm vs mi tutuyoruz fark etmeden bilemiyorum, biraz daha büyüsün bende atıcsm reflü yatağını

Kızlar bu nefes almayı unutuyor diye konuşulmuştu bende gözlemliyorum son günlerde bu gün özellikle çok kötü oldu çocuk boğulmak üzere gibi bi his çok kötüydü reflü desem ağzına birsey gelmedi bu tıkanma böyle sebepsiz bi anda oldu kucağındaydı hatta 🤔

Kızlar bu nefes almayı unutuyor diye konuşulmuştu bende gözlemliyorum son günlerde bu gün özellikle çok kötü oldu çocuk boğulmak üzere gibi bi his çok kötüydü reflü desem ağzına birsey gelmedi bu tıkanma böyle sebepsiz bi anda oldu kucağındaydı hatta 🤔
Benimkinde olmuştu ama 1 kere oldu bir daha olmadı.Nefes tutma mıydı, burnu mu tıkalıydı ,boğazına süt mü geldi tıkandı anlamadım açıkcası hemen sırtına vurdum düzeldi saniyelik bir şeydi.Başka bir arkadaş nefes tutma olayından bahsetti kendi bebeğinde varmış ama zamanla geçiyor demişti.

Back
X