- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
E
elmacikkemikleri
mert in hep sulu eve geldikten 2 hafta sonra bır basladı hıc bırdaha katı görmedim üstelik cogu zaman yeşil nadir sarı Olur ben takılmıyorum normal yanı zamanla düzelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok teşekkür ederim yaE elmacikkemikleri mert in hep sulu eve geldikten 2 hafta sonra bır basladı hıc bırdaha katı görmedim üstelik cogu zaman yeşil nadir sarı Olur ben takılmıyorum normal yanı zamanla düzelir
Bizim de ayni. Kulak arkasi kabuklanma ve yuzde isilik de var. Randevu aldim cocuk alerjiye taa ayin 9 una verdi. Gidince belli olur artikya sulu kaka problemi yasayan var mi? her sulu kaka ishal demek mi Allahim kafayi yicem. doktora diyorum süt alerjisinden diyor zirt pirtta yazmak istemiyorum artik ona. sulu sari kaka yapiyor 2 gundur sadece sivi yani. bazen de kusuyor yediği de yaramıyor boyle olunca
Benimki de öyle emzikten değilse neden acaba ya sütüm var anlsmuyorum ki. Hayırlısıyla cuma kontrole gidelim anlayacağım. Çünkü minimum düzeyde emzik verdim. İstenilen düzeyde almassa mama başlar heralde doktor.benımkı gunduz 1 saati gecırmıyır yarım saat kırk dk memede ben emziği dışarda emzıemicek surumdaysak ve cok ac olmadığına eminsem verıyorum evde de aynı sekılde yenı emzırdım 15 20 dk gectı bırseyı yok ama aglıyır emzık veriyorum bnde zorlamıyıorum kndı bıraktıysa memeyi bır kere tutuyorum almıyorsa pusete beşiğe koyuyorum yetmemişse 10 dk ıstıyır zaten. benım emmemeyi 2 saat sadece gece ve gunduz 1 2 uzun uykusunda görebiliyormmuhakkak bır yerde yanlışlık atlanılan bırsey vardır dediklerinde bır sıkınyı yok benımde oyle yanı ama saatlece ackende emzık emmıyordur kılosunh etkılesın bilemedim
benim oyleydi canim isilik degilmis o. seninkini bilmiyorum ama bebeklik egzamasiymis cogu bebekte oluyormus artik. kabuklanmaya konak diyolar onu diyosun sanirim bizde kulak arkasi ve iki kaş arasinda var. bütün bunlara sulu kaka azicik da kusma eklenince doktor sut alerjisi dedi. krem de verdi sabah aksam suruyoruz bebege. bi de ben sut urunleri diyeti yapiyorum. 10 gun sonra tekrar gidicez bakalim insallah gecerBizim de ayni. Kulak arkasi kabuklanma ve yuzde isilik de var. Randevu aldim cocuk alerjiye taa ayin 9 una verdi. Gidince belli olur artik
Benimki doğduğundan beri sulu ben hiç katı görmedim.Katı mı olması lazım ki?ya sulu kaka problemi yasayan var mi? her sulu kaka ishal demek mi Allahim kafayi yicem. doktora diyorum süt alerjisinden diyor zirt pirtta yazmak istemiyorum artik ona. sulu sari kaka yapiyor 2 gundur sadece sivi yani. bazen de kusuyor yediği de yaramıyor boyle olunca
Ben üniversiteyi konyada okudum.Bir gün ev arkadaşımla evdeyken sabah erken saatlerinde zilimiz çalmaya başladı.Deli olmuştuk her çocuk poşetini uzatıyordu ama biz anlamamıştık o zil hiç susmadı.Sonradan öğrendik ki şivlilik diye bir gelenekmişKandiliniz mübarek olsun kızlar. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım. Konya da bugün şivlilik yani şeker toplama var. Sokaklar cıvıl cıvıl![]()
Ilk zamanlar ben de her bezi kakali olarak değiştiriyordum kilo alıyor tabikikizlar bi de benim oglan kakasini cok yapiyor gunde baya dolu dolu. g*tunde bisey tutmuyor, kilo alir mi bu sekilde![]()
Bnde ondan supheleniyorum. İns yaniliyormdur. Alerji cok zor. Ilk kizimda yumurta alerjisi vardi. 3 yasinda gecti. Size de cok gecmis olsunbenim oyleydi canim isilik degilmis o. seninkini bilmiyorum ama bebeklik egzamasiymis cogu bebekte oluyormus artik. kabuklanmaya konak diyolar onu diyosun sanirim bizde kulak arkasi ve iki kaş arasinda var. bütün bunlara sulu kaka azicik da kusma eklenince doktor sut alerjisi dedi. krem de verdi sabah aksam suruyoruz bebege. bi de ben sut urunleri diyeti yapiyorum. 10 gun sonra tekrar gidicez bakalim insallah gecer
Keşke ben de gelebilsem buluşmaya amma ve lakin AnkaradayımBu arada asilar icin 2. Ay asilari bizde de basta huysuzluk sonra uyku yapmisti. Hatta ertesi gun bile uyumustu. Rota virusu biz beraber yaptirdik ama soyledikleri gibi 3. Ayda da oluyormus. 2 farkli marka asi var ikisinde tek fark dozlarinin farkli olmasi baska bisey yok doktor yada hastane hangisini kullaniyorsa.
Menenjite az kaldi ondan korkuyorum valla
Konyali olmayan bilmezBen üniversiteyi konyada okudum.Bir gün ev arkadaşımla evdeyken sabah erken saatlerinde zilimiz çalmaya başladı.Deli olmuştuk her çocuk poşetini uzatıyordu ama biz anlamamıştık o zil hiç susmadı.Sonradan öğrendik ki şivlilik diye bir gelenekmişay bilsem şeker alır koyardım çocukları boş çevirmezdim
hayirli kandinller
![]()
Merhabalar bende ocak ayında hamile kaldım suanda 5 hafta 2 günlük sanırım fakat bende geç döllenme olduğu icin kese henüz görünmediHayırlı olsun. Ben de 24.gün öğrenmiştim. Aynı şekilde idrar testiyle koyulaşana kadar takip ettim ama ben kan da vermiştim 3 kez. Şimdi kese görmeyi bekliyorum. 2 yıl önce ocak annelerindeyken bir kayıp yaşadım ben de. Rabbim bu kez kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Al bendende o kadar yaa deliriyorum herkes olur diyo ama olmasn yaMucizeicimde hıçkırıktan nefret ettim ya! Saatlerce uğraşmışım, tam uyutmuşum. Bi hıçkırıkla sıçrıyor ve sonra da uyutamıyorum. Bıktım ya! Hep aynı şey.