2020 Şubat Anneleri

Az once bir gok gurledii dedim pepitom dogmus olsaydi bu sese korkudan aglardi heralde

160 çıktı canım, ufak ekmekti bir de arasında beyaz peynir domates salatalık konmuştu. Öğlende tokluk 80 çıktı daha çok yememe rağmen Niye böyle dengesiz anlamıyorum ve çok korkuyorum
Günaydın. Sabah uzun süreli açlıktan sonra yenen ilk öğünde şeker birden yükselir. Gün içindeki diğer öğünler arası bu kadar dalgalanma olmaz çünkü hiç acıkmazsın.
Bi kişiyle daha aynısını konuşmuştuk, o sorununu şöyle çözdü; sabah kalkınca ilk olarak açlığı bastırıcak kadar bir iki lokma atıştırıp kahvaltısını bi saat kadar sonra yaptı. Sabah tokluğu da artık gayet iyi çıkıyor :)
Deneyebilirsin.

Kendini nasıl hissediyorsun o kadar yolu gidebilir misin. Zaten senin farklı bir akraba çevren vardı kendine güveniyorsan artısını eksisini düşünüp karar vermelisin.
Günaydın . Son dakika kararımı verdim ve geldim.programa Hatay dan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarıLar diliyorum.bir otele yerleştik.Kocamla gelecek olmama rağmen KV ve KB gitmemem için baya ısrarcı oldular . üStümde nasıl bir egemenlik kurduklarını düşünüyorlarsa artık.tahmini bir ay buradayım. Hamileliği öğrendiğimden beri eşimle uzağız. Bari bir Ay biri nazımı çeksin istedim

Günaydın senin adına sevindim. O negatif ortamdan uzaklaşmış oldun. Eşinle iletişimin başkaları yokken daha iyi olur.

Biz bu arada sonunda !! Bebek arabamızı, puset( otokoltuğu olandan ), anakucağı eczane malzemelerini ( ateş ölçer , burun aspiratörü , bebe tırnak makası, silikon göğüs ucu, mustela şampuan, pişik kremi vs + hastane çıkışları , uyku tulumu ,peluş ve penye battaniye , patik eldiven şapka, mendil , örgü yelekler hırkalar. Neredeyse hepsini aldık bir kaç eksik( bez , ıslak mendil , çamaşır deterjanı ) dışında. Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin. Hepimizin bebeklerine . Amin

Günaydın arkadaşlar
Gece 2 de miğde yanmasıyla uyandım ilk kezz ayy nasıl kötüydü kalktım muz yedim soda içtim korka korka gece yarısı içilirmi yenirmi diye düşündüm biraz evde yürüdüm sonra rahatladım bi yandan gözümden uyku akıyoo sonra bi uyumuşum ne güzell
Bugün muanem var hiç bu kadar gerilmemiştim ya eşimde olmucak kardeşimle gidicez içimde sıkıntı var hayrolsun inşallah iyi gecer

beeeeen bi hemen gelsın istyorum bi korkuyorumm altından kalkabilecekmıyım falan

cok iyi olmus cnm sevindim senin adina tadini cikart 1 ayin
allah hayirlara getirsin cnm heyecan yapmissindir korma hersey yolunda gider insallah benimde ayin 3 randevum sabirsizlikla bekliyorum

kaderdene varsa seninde az kalmış canım hemen geçer inşallah zaman
Heyecan falan garip bişey oldu hissetmek çok güzel rahatlatıyo insanı ama iyimi yerinde nasıl diye düşünmeden edemiyo insan bide enfeksiyon ne durumda sorucak çok şeyim var hepsini not alıcam şimdi unutuyorum doktorun yanında donup kalıyorum bazen

160 çıktı canım, ufak ekmekti bir de arasında beyaz peynir domates salatalık konmuştu. Öğlende tokluk 80 çıktı daha çok yememe rağmen Niye böyle dengesiz anlamıyorum ve çok korkuyorum
Bende bu şeker yüzünden korkuyorum valla
Doktorun ne dedi peki kontrol altına girmezse insülin falan başlıyolarya
Doktorun ölç bana at falan dedimi benimki diyete uy haftada bir ölç dedi

Mantıklı selozycim.
Bende artık akşamları tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum malum tarçının şekeri dengeleme özelliği var. Sabah açlığım daha güzel çıkar diye düşünüyorum bu şekilde

canım senin açlık ve tokluk olması gerekenden düşük çıkıyordu değil mi yanlış hatırlamıyorsam?
benim 4-5. aylarda bir ara açlık 61 tokluk 60 çıkıyordu, doktorum bana sık sık azar azar yememi söylemişti, sınırda bi düşüklük değil demişti. sonra da zaten şeker yüklememde bi sorun çıkmamıştı.

ama sende şimdi sıkıntılı durumlar varsa bir endokrine git bencede. devlet hastanelerinde dahiliye sevk ediyo, uzun sürebiliyo ama özel hastanelerde bu bölüm var, beklemek istemiyorsan hemen gidebilirsin. kadın doğum uzmanları yönlendiriyor bizi bu konuda ama her doktorun uzmanına gitmek gerek bence.

Kizlar sizin bebekler hareket ederken karnınıza dogru baski yapiyor mu? Pozisyobdan pozisyona değişen bi hal olsa da benimki gibi olaniniz varsa kendimi cesaretlendircem.
Acaip karnim dalgalaniyor boyle kasilir kasilir gibi geriliyor baska da nasil anlatsam bilemedim. Toplanma gibi degil tamamen hareket ederken oluyor ve bu kadar cok hareketli olmasi da ayri bi dusunduruyor uyku suresi cok kisa resmen habire hareket halinde bu oglan.

Ates olcer burun aspiratoru tirnak makasi ne aldinizz benimde cok az eksigim kaldi karar veremiyorumm

Yalnız değilsin canım. Bende dertliyim bu konuda kontrolüme daha var. Erzurum’daki doktorum hareketli bebek sağlıklı olduğunu gösterir demişti. Bazen hareket ederken canımı yakıyor. Eşime bu kız erken doğmaya kalkmasın sakın diyorum

Günaydın kızlar .
Aile hekimliğinde takibimi yapan hemşire aramıştı bu sabaha randevu almıştık. Kan ve idrar verdim tansiyon kilo ölçümü yapıldı. Bebişinde kalbini dinledik. İdrarda sıkıntı çıkarsa tekrar ilaç kullanıcam :S bakalım bu baskı idrardanmı kaynaklı.

Günaydın kızlar lcw da güzel indirim var, hamile pijamalarında ve normallerde 1 alana 1 bedava var, iki taneyi 80e aldım, birkaç haftadır bakıyorum tanesi 80di, hastanede ve sonrasında da giyerim dedim aklınızda olsun ihtiyacınız varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…