2020 Şubat Anneleri

nette mi geçerli bu

Çok teşekkürler bilgi için Bugün kaçırdım gerçi yaptım kahvaltıyı :) Yarın deneyim hemen

Sevindim canım senin adına, ne güzel çoğu şeyi tamamlamışsın bak devamıda böyle istediğin gibi geçer umarım hamileliğinin.

Bende bu şeker yüzünden korkuyorum valla
Doktorun ne dedi peki kontrol altına girmezse insülin falan başlıyolarya
Doktorun ölç bana at falan dedimi benimki diyete uy haftada bir ölç dedi

Canım doktorla 3 aralıkta randevum ama msjla endokrinde görün demişti. Henüz net bişey söylenmedi yani bende bilgisizim ve korkuyorum. 2 aralığa endokrin bölümünün de olduğu bir araştırma hastanesinde kadın doğuma randevu bulabildim (endokrin randevularını direk sistemden alamıyorsun önceden dahiliye vb bölümler tarafından açılması gerekiyor) Kadın doğumcu endokrine onayı açtığı zaman bakalım randevuyu ne zaman alabileceğim. Ayrıca 3 aralıkta kendi doktoruma napılması gerektiğini soracağım detaylı olarak. Onlardan öğrendiklerimi yazarım artık buraya. Umarım insüline gerek kalmaz ama olurda kullan derlerse kullanacağız artık

Bence çok iyi yaptın annenin yanına gidip gelmende sıkıntı oluyordu öyle hatırlıyorum eğer annen için yapabilecegin birşey yoksa bende yerinde olsam hiç durmaz giderdim hamilelik farklı birsey bende tayin dönemi eşimden uzak kaldım ama hiç bebek düşünmedim herkes büyür giderdi dedi aldırış etmedim size mi doguracagim kendim hiçbiryere sigamiyorum dedim çok şükür Rabbime herşeyin gerçekten bir zamanı varmış kimseye aratmasın inşallah ilk istediğim ayda hamile kaldim.Simdi öyle mutlu huzurluyumki her günüm sukurle geçiyor kendi evinde eşinle olmak bambaşka birşey uzakta olsak hiç eşimin haberi bile olmazdı şimdi yanımda hergun oda benimle bu heyecanı yaşıyor çok şükür, bin şükür diyorum.Emin ol o tek göz otel odası sana bu süreçte kaldığın heryerden rahat huzurlu gelecek herşeye rağmen

Valla bende hamile pantolonu aldım doğumdan sonrada bı sure giymeyi dusunuyorum beli örttüğü için rahat ederim diye bir tane pijama aldım ama beden kalmamış ben bakarken aldı resmen herkes çılgın gibi alıyor bir alana bir bedavadanda emzirme sütyeni aldım ikisi 30 liraydı kullanışlı olurmu bilmiyorum indirimde diye aldım

Mağazada da aynı şey geçerli mi acaba

Tokluk değerleri bir yüksek bir düşük çıkıyor canım, aslında ara öğünlerimde var ama çok dengesiz bir inip çıkma durumu mevcut. Pankreas düzensiz çalıştığında oluyormuş diye okudum internette bu durumu tabi asıl doktorundan bilgi almak gerek dediğin gibi, randevu almak için uğraşıyorum bakalım. Şimdilik max 180e yakın en düşükte 70 çıktı tokluğum (bu değerin açlığı 90dı yemek yedikten sonra düşüş gösterdi), ama bebek büyüdükçe anne karnında dahada dengesizleşebiliyor diye okudum bu değerler vakit kaybetmeden önlemini almaya çalışacağım umarım.

Ben M beden aldım ama olmazsa mağazadan değişim yapabilirim diye düşündüm, bebek içinde zıbın, üst, yelek, ceket falan aldım iyi oldu, mağaza fiyatları baya yüksekti çünkü indirimde güzel olmuş

M mer
Ates olcer burun aspiratoru tirnak makasi ne aldinizz benimde cok az eksigim kaldi karar veremiyorumm
Canım Dalin ıslak mendilin boyutları nasıl bunların birde boyutları oluyormuş arkadaşımın eşi uzman oldu ıslak mendil konusunda eniyisi unibaby diyordu şimdi onda kimyasal olayı çıkınca ıslak mendil arayisina girdiler birde ikiz onlarin çok kullanıyorlar birkaç marka için mendilleri küçük demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…