selozy
gözün aydın çok sevindim
maşallah yüzü de ne kadar net görünüyor ya kilosu da bayağı iyi geldi bana artık bu haftalarda bu kadar oluyorlar mı ya ben unuttum. bir ay olmak üzere en son kontrolüme gideli, o zaman 960 gramdı. bakalım benimki napıyormuş salı öğrenicem inşallah.
Sordum canim bazisinda 4. Ayda kesilir bazisi doguma bile istifra ederek gelir sende 9 ay cekiceksin gibi gozukuyo dedi dedigi de cikti ilac icersen yaziyim dedi pek ilac kullanma taraftari olmadigim icin istemedim cekiyorum suanlik az kaldi diye teselli ediyorum kendimi ama sinirim bozuluyo bazende
Bizde kızımla havaalanındayız, yeni havaalanı olduğu için yolu çok bilmediğimizden erken geldik biraz ya, 1 saat bekleyeceğiz sanırım
thy 29. haftadan sonra uçabilir raporu istiyormuş bu arada doğru hatırlamışım. tam da 29. haftamdayım ama 28 dedim tabii, 5-6 gün için bi de doktora gidip rapor alamazdım valla kusura bakmasınlar
Bizde kızımla havaalanındayız, yeni havaalanı olduğu için yolu çok bilmediğimizden erken geldik biraz ya, 1 saat bekleyeceğiz sanırım
thy 29. haftadan sonra uçabilir raporu istiyormuş bu arada doğru hatırlamışım. tam da 29. haftamdayım ama 28 dedim tabii, 5-6 gün için bi de doktora gidip rapor alamazdım valla kusura bakmasınlar
Sordum canim bazisinda 4. Ayda kesilir bazisi doguma bile istifra ederek gelir sende 9 ay cekiceksin gibi gozukuyo dedi dedigi de cikti ilac icersen yaziyim dedi pek ilac kullanma taraftari olmadigim icin istemedim cekiyorum suanlik az kaldi diye teselli ediyorum kendimi ama sinirim bozuluyo bazende ☹
Yani sekerli seyleri yemesem almam da suan 7 kg aldim toplam ve cogu sekerli gidalardan yemek yemekten degil 10 la kapatirsam super olacak dogumdan sonra da vermesi daha kolay olur
Benim sabah ogle aksam hic farketmiyo kuzum ya istifra etsem sevinicem o moddayim en azindan cikinca rahatliyosun 7 aydir midem bulaniyo sadece 2 kere istifra ettim boyle surekli gicik bir sekilde midenin bulanma hissi cok sinir bozucu gecmiyo uzun sure. Simit , cubuk kraker ye bulaninca gecer dediler yok gecmiyo neyse ki cogu gitti azi kaldi tek tesellim bu
selozy
gözün aydın çok sevindim
maşallah yüzü de ne kadar net görünüyor ya kilosu da bayağı iyi geldi bana artık bu haftalarda bu kadar oluyorlar mı ya ben unuttum. bir ay olmak üzere en son kontrolüme gideli, o zaman 960 gramdı. bakalım benimki napıyormuş salı öğrenicem inşallah.
Doktor kontrolünden çıktım kızım 1700 gram olmuş hatta 1 hafta önde kilosuda iyi dedi çok şükür
Baş aşağı benim kızım değiştirmicek sanırım pozisyonunu normal istemediğm halde normal yap der gibi
Çok hareketli dedim çok iyi bişey bu dedi korkularımdan bahsettim hareketlerini takip etmen gerekiyo bunu en iyi sen anlarsın dedi
2 hafta sonra nts gireriz hatta 34 te olur dedi ben dayanamam 2 hafta sonra gelirim dedim
Çatı ağrısı baş aşağıda olduğu için olabilir dedi idrar verdim sonucunu bekliyorum
Bakalım enfeksiyon ne durumda
Neye dayanarak 1 hafta önde dedi bilmiyorum ama ölçülerimiz
Bpd 31.4
Ac 31+0
Fl 30+5
acaba ultrason ölçüsü otomatik mi
Normalde son adete göre 30+3 olmam gerekti